הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראקוטן - כללי

ברבור יפהפה

משתמש פעיל
549
634
נק' מוניטין:
743
549
634
1. כמה השפיע עליכם הראקוטן באימונים, ובאיזה אופן?

2. מאילו אימונים הייתם נמנעים, ומתי? ומתי כאב זה אינדיקציה לכך?

2. מה הייתם רוצים לדעת בזמן השימוש שלא אמרו לכם?

3. האם השתמשתם בתכשירי קוסמטיקה/בריאות כלשהם בנוסף?

4. עד כמה רע להיחשף לשמש, ולמה?

5. במה יש להפחית ובמה יש להוסיף בתזונה?

עד כאן שאלות שעולות לי, אם יש לכם עוד מה להוסיף שנראה לכם רלוונטי, אני אשמח ואעריך.

מאילו אימונים הייתם נמנעים, ומתי? ומתי כאב זה אינדיקציה לכך?
עקרונית אין מניעה להתאמן עם רואקוטן, תתאמן כרגיל.
אם אתה מרגיש כאבי מפרקים / שרירים, תוריד עצימות או תוותר על האימון אם הכאב מגביל אותך.
לגבי השאלה השניה, הכאב הוא האינדיקציה
עד כמה רע להיחשף לשמש, ולמה?
אותן הסכנות המוכרות שבחשיפה לשמש, רק שבאופן מעט מוגבר יותר כנראה, מאחר שבזמן השימוש ברואקוטן העור עשוי להיות רגיש יותר לשמש
במה יש להפחית ובמה יש להוסיף בתזונה?
רצוי להימנע מג'אנק פוד וסוכרים פשוטים בגלל היכולת של רואקוטן לעלות את רמת הטריגליצרידים והכולסטרול בדם. (גם על הסוכר אבל הרבה פחות שכיח)
לפני שאתה מתחיל את הטיפול תעשה בדיקות דם, סביר להניח שהרופא שלך כבר שלח אותך, ותישאר במעקב.

השתמשתי קרוב לשנה, זה נורא מייבש. תדאג לשתות המון מים אחרת כל הדברים הרעים יקרו.

אחרי כמה דקות בשמש העור שלי נהיה מגורה, אז הייתי ממליץ להימנע.

אמנם הייתי בצבא אבל המשכתי להתאמן בסופשים והייתי אחלה.

אם יש לך חצ'קונים אני משער שאתה בגיל ההתבגרות, הייתי מחכה עם זה לצבא, ים של פטורים. החלטה מצוינת.

ואל תשתה אלכוהול, ככה מתים.

• פותח/ת השרשור
השתמשתי קרוב לשנה, זה נורא מייבש. תדאג לשתות המון מים אחרת כל הדברים הרעים יקרו.

אחרי כמה דקות בשמש העור שלי נהיה מגורה, אז הייתי ממליץ להימנע.

אמנם הייתי בצבא אבל המשכתי להתאמן בסופשים והייתי אחלה.

אם יש לך חצ'קונים אני משער שאתה בגיל ההתבגרות, הייתי מחכה עם זה לצבא, ים של פטורים. החלטה מצוינת.

ואל תשתה אלכוהול, ככה מתים.
אני קיבלתי ראקוטן דרך הצבא, הרופא לא נתן לי שום פטור. לא זקן, לא שמש, לא מסדר, לא כלום.

אגב, איזה מינונים בד"כ אנשים לוקחים? לי הוא הביא, 30 מ"ג.
עקרונית אין מניעה להתאמן עם רואקוטן, תתאמן כרגיל.
אם אתה מרגיש כאבי מפרקים / שרירים, תוריד עצימות או תוותר על האימון אם הכאב מגביל אותך.
לגבי השאלה השניה, הכאב הוא האינדיקציה
אותן הסכנות המוכרות שבחשיפה לשמש, רק שבאופן מעט מוגבר יותר כנראה, מאחר שבזמן השימוש ברואקוטן העור עשוי להיות רגיש יותר לשמש
רצוי להימנע מג'אנק פוד וסוכרים פשוטים בגלל היכולת של רואקוטן לעלות את רמת הטריגליצרידים והכולסטרול בדם. (גם על הסוכר אבל הרבה פחות שכיח)
לפני שאתה מתחיל את הטיפול תעשה בדיקות דם, סביר להניח שהרופא שלך כבר שלח אותך, ותישאר במעקב.
מעריך מאוד, תודה רבה על התשובה.

אני קיבלתי ראקוטן דרך הצבא, הרופא לא נתן לי שום פטור. לא זקן, לא שמש, לא מסדר
קיבלתי שמירה בעמדה מוצלת, אין פטור שמש.
ותוציא כמה קרם הגנה, קרם לחות ווזלין שאתה יכול.
אתה גם תצטרך את זה וגם טוב שיהיה, עד היום דופק ביד עם ציטומקרגול.

• פותח/ת השרשור
קיבלתי שמירה בעמדה מוצלת, אין פטור שמש.
ותוציא כמה קרם הגנה, קרם לחות ווזלין שאתה יכול.
אתה גם תצטרך את זה וגם טוב שיהיה, עד היום דופק ביד עם ציטומקרגול.
אותנו מעמידים כל בוקר למסדר, לפעמים זה יכול להגיע ליותר מ-10 דקות, אבל לא משהו קיצוני, ולכתוב את זה הרגיש לי לכיוון המתבכיין. או הדואג לעצמי.

האם אני צריך לשים את התכשירים הללו בשביל תוצאות יותר טוב, או לפחות לאורך הדרך,

או שזה נטו מטעמי נוחות? כי עד היום לא היו בעיות כמעט של לסבול מיובש, גם כשהיה, והיה.
מעניין מה יהיה עכשיו... אללה יסטור, והשם יעזור.

אותנו מעמידים כל בוקר למסדר, לפעמים זה יכול להגיע ליותר מ-10 דקות, אבל לא משהו קיצוני, ולכתוב את זה הרגיש לי לכיוון המתבכיין. או הדואג לעצמי.

האם אני צריך לשים את התכשירים הללו בשביל תוצאות יותר טוב, או לפחות לאורך הדרך,

או שזה נטו מטעמי נוחות? כי עד היום לא היו בעיות כמעט של לסבול מיובש, גם כשהיה, והיה.
מעניין מה יהיה עכשיו... אללה יסטור, והשם יעזור.

זה יובש ברמות קיצוניות, השפתיים עלולות לדמם. הייתי שם ןזלין באופן קבוע, טיפות עיניים תמיד עליי אחרת אני לא יכול לראות.
ידיים מתקלפות זה גם לא נעים בכלל.
תדאג שיוציא לך לפחות פטור כובע רחב שוליים. שמש וראוקוטן יכול לעשות הרבה מאוד נזק.

חוץ ממה שכבר אמרו
לקחתי בגיל 16 בערך, הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה שאם אתה יכול למשוך עם קצת חצ'קונים והמצב לא נורא עד שזה יחלוף אל תיגע ברעל הזה

אבל, עושה את העבודה

זה יובש ברמות קיצוניות, השפתיים עלולות לדמם. הייתי שם ןזלין באופן קבוע, טיפות עיניים תמיד עליי אחרת אני לא יכול לראות.
ידיים מתקלפות זה גם לא נעים בכלל.
תדאג שיוציא לך לפחות פטור כובע רחב שוליים. שמש וראוקוטן יכול לעשות הרבה מאוד נזק.
לא טוב הוזלין, תוציא את הוזלין.

וברצינות, וזלין חונק את העור הרבה יותר ממה שעוזר לו מבחינת לחות.
שישתמש בקרם לחות איכותי/חמאת קוקוס/חמאת שיאה.

ייבש לי את החיים.
תצטייד בקרם הגנה 50 spf, קרם לחות ולשתות מלא מים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית