המצב כרגע לא מרוסן בישראל בכללהחמרה עזרה לנו לרסן את המצב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המצב כרגע לא מרוסן בישראל בכללהחמרה עזרה לנו לרסן את המצב
אחוז החולים יחסית נמוך תודה לאל אין לנו כרגע תמותה אחת איך זה לא מרוסן?המצב כרגע לא מרוסן בישראל בכלל
אנחנו רק בהתחלה, עבר פחות משבוע מאז שהתגלה החולה הראשון שלא ידוע מקור ההדבקה שלואחוז החולים יחסית נמוך תודה לאל אין לנו כרגע תמותה אחת איך זה לא מרוסן?
אל תשכח שאין הרבה חולים כי אין הרבה אנשים שנבדקו. יש הערכות של מומחים ממשרד הבריאות שקיימים אלפי ואולי עשרות אלפי חולים בישראל שלא יודעים על כך כי לא נבדקו.אחוז החולים יחסית נמוך תודה לאל אין לנו כרגע תמותה אחת איך זה לא מרוסן?
אני חושב שכדאי שתקרא את הפוסט הזהזה לא מה ששמעתי לפי מה שאני הבנתי עשו את זה מתוך צורך
בקשר למדינות אחרות אפשר להתווכח על זהבלי סוף אבל אני אישית חושב שהחמרות האלו חשובות ושומרות עלינו במצב טוב
לא יצא לי עדיין לקרוא את זה שיצא לי אני יגיבאני חושב שכדאי שתקרא את הפוסט הזה
שישים ואחת
אני חושב שכדאי שתקרא את הפוסט הזה
שישים ואחת
איפה @Sergio_Katz להגיד לך שאתה גזען? 😁הצחקת אותי.
אני גר באיטליה ויש פה סגר כללי, ועדיין יש אנשים ברחוב.
צרפת חבורה של מפגרים, לפני שבוע שמו ז על ההנחיות ובכל זאת קיימו את כנס הדרדסים הגדול בעולם (צרפתים מפגרים שמתלבשים כמו דרדסים ומתקהלים בכמויות), ועכשיו מטילים סגר טוטאלי ל-45 יום, משטר צבאי, ועוצר מ-6 בערב.
הצרפתים באמת עלו לי על העצבים הפעם 😅איפה @Sergio_Katz להגיד לך שאתה גזען? 😁
למה אבל זה בכלל צריך להיות נושא בדיון? יו"ר הכנסת צריך לבצע את תפקידו נקודה, הוא לא אמור לערב פוליטיקה אישית בהחלטותיו.
הוא משאיר לכחול לבן 2 ברירות: או להקשיב לו ולהתעסק רק בממשלת אחדות, או לעשות לו דווקא ולהקים ממשלה צרה בחפוז רק כדי להוריד אותו מהגב שלהם. ככה או ככה הוא מתערב במשהו שלא עניינו.
כחול לבן רוצים להקים וועדת כנסת שתתמקד בקורונה, אדלשטיין אומר להם "לא! קודם כל תתעסקו בפוליטיקה צרה"
כחול לבן רוצים לפתוח את וועדת הכספים, אדלשטיין אומר להם "לא! קודם כל תתעסקו בפוליטיקה צרה"
יש הרבה דרכים ליצור חוק שהוא לא רטרואקטיבי, אבל בפועל הוא כן, אם מעצבים אותו נכון. כמו למשל חוק שאי אפשר להתחיל משפט במהלך כהונה. בחוק זה לא רטרואקטיבי, בפועל זה כן
זה לא אומר ששי ניצן החליט פתאום להפוך הר לעכבר, זה אומר שעד שי ניצן לא הייתה תשתית ראייתית מספקת כדי לפתוח הליך כתב אישום
זו לא הוראה שלה, זו ההתאמה שהיא עשתה. היא לא קודם כל הוציאה הצהרה ואז סגרו את בתי המשפט, אלא קודם כל סגרו את בית המשפט, ואז היא אמרה שהמשפט ידחה לתאריך שצוין. לא הייתה לה ברירה
בוועדות תמיד היה ייצוג יחסי, אף פעם לא היה 50-50 כמו שמבקש ביבי עכשיו מסיבה לא ברורה.אתה מודע לזה שגם כחל מתעסקים בפוליטיקה? הם הרי מבקשים שבועדות יהיה את ה"רוב היחסי" שלהם, אם יש להם רוב יחסי, למה הם לא מקימים ממשלה?
שוב, פרצות בחוק יש תמיד, גם כאלה שעוברות בג"צ.אחרי הגשת כתב אישום זה לא אפשרי, ושוב לא עובר בגצ.
מה לעשות שבתיקים הספציפיים האלה נמצאה מספיק תשתית ראייתית? אפילו עורכי הדין של ביבי הודו שיש יותר מדי ראיות מכדי שיספיקו כמה חודשים כדי לעבור על הכל. בתיקים האלה יש הרים של ראיות.באופן מפתיע לא? הרי אם עשרים חקירות לפניו שחיפשו וחיפשו ואז הגיע שי ניצן ועל כל חקירה לחקירה מצליח לעשות איכשהו כתב אישום מחורבש ותקדימי? אם תרצה להתעמק בזה, אז נתעמק.
פיי אשכרה יש פה מישהו שגר באיטליה, ועוד אחד דיי מוכר פה ופעילהצחקת אותי.
אני גר באיטליה ויש פה סגר כללי, ועדיין יש אנשים ברחוב.
צרפת חבורה של מפגרים, לפני שבוע שמו ז על ההנחיות ובכל זאת קיימו את כנס הדרדסים הגדול בעולם (צרפתים מפגרים שמתלבשים כמו דרדסים ומתקהלים בכמויות), ועכשיו מטילים סגר טוטאלי ל-45 יום, משטר צבאי, ועוצר מ-6 בערב.