הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות בנוגע לסייקל + תדירות הזרקות

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום לכולם ,
יש לי מספר נושאים שאשמח להתייעץ איתכם :

1. אני רוצה לעשות סייקל מסה test E + NPP + אנאבר.
האם לדעתכם זה סייקל אפקטיבי למסה? (ולא אני מכניס טרן או דיבול 🤬)

2.חבר טוב שהוא גם "מזריק" אמר לי שלדעתו LGD במינון של 10mg ביום יהיה הרבה יותר אפקטיבי מאנאבר.. (אישית שמעתי אחלה דברים על אנאבר , שהוא מעלה במסה בצורה עדינה והוא גם עוזר בשריפת שומן/ריקומפ).

3.תדירות הזרקת test E -
אותי לימדו שלפי הפרוטוקול הקלאסי טסט אנתת מזרקים פעמיים בשבוע במהלך הסייקל...
לאחרונה נתקלתי באנשים שאמרו לי שעדיף לקחת את המינון השבועי ולחלק אותו לשלוש זריקות בשבוע (אפילו שזה TEST E) על מנת לשמור על רמה אחידה יותר של טסט בדם ולמנוע "קראשים"..
דעתכם בנושא?

4. האם ניתן להזריק כמה "חומרים" באותה הזרקה?
לדוגמא טסט אנתת + NPP? האם האסתר חייב להיות זהה?

אני מבין שהדעות חלוקות בנושא.. מכיר אנשים שדוחפים גם 3-4 חומרים במזרק אחד ולטענתם זה בסדר גמור..
האם מומלץ להפריד את הזרקות והחומרים על מנת למנוע PIP?

תודה לעונים ,
כל תגובה מבורכת! 🙌

1.אני אישית שונא npp אבל לא יכול להתכחש ליתרונות שלו ,זה אחלה סייקל ,מסה או חיטוב יותר עניין של מאזן קלורי 😃
2 .lgd בונה אחלה מסה אבל אני מעריץ של אנאבר בעיקר בגלל אפקט בריקומפ שציינת
3.אין שום סיבה לפצל אנטט/סיפ לשלוש פעמים בשבוע.
4.חד משמעית כן !
אם כבר המהילה של האסטר הקצר הארוך תפחית את הpip .

ספר על איזה מינונים חשבת .

• פותח/ת השרשור
1.אני אישית שונא npp אבל לא יכול להתכחש ליתרונות שלו ,זה אחלה סייקל ,מסה או חיטוב יותר עניין של מאזן קלורי 😃
2 .lgd בונה אחלה מסה אבל אני מעריץ של אנאבר בעיקר בגלל אפקט בריקומפ שציינת
3.אין שום סיבה לפצל אנטט/סיפ לשלוש פעמים בשבוע.
4.חד משמעית כן !
אם כבר המהילה של האסטר הקצר הארוך תפחית את הpip .

ספר על איזה מינונים חשבת .

למה אתה שונא npp?

400 test e השבוע מחולק ל2 זריקות בשבוע.
300 npp בשבוע מחולק ל3 זריקות בשבוע.
אנאבר 40mg Ed.

למה אתה שונא npp?

400 test e השבוע מחולק ל2 זריקות בשבוע.
300 npp בשבוע מחולק ל3 זריקות בשבוע.
אנאבר 40mg Ed.

Npp עושה לי דכאון ומפיל את האנקונדה (;
מכיוון שפרופ מזריקים יום כן יום לא מציע לך להזריק אותם יחד 100 טסט 70 npp יום כן יום לא ,אנאבר 40 מינון חמוד הייתי מעלה לכיוון ה60 .

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
Npp עושה לי דכאון ומפיל את האנקונדה (;
מכיוון שפרופ מזריקים יום כן יום לא מציע לך להזריק אותם יחד 100 טסט 70 npp יום כן יום לא ,אנאבר 40 מינון חמוד הייתי מעלה לכיוון ה60 .

בהצלחה
באיזה מינון עשית npp?

אחרי שניסיתי אנאבר ב"מסה" האחרונה שלי אז לא נראה לי שאעשה שנית (בחיטוב הוא אש)
אם בא לך אוראלי עדין אז לך כבר על טורינבול

טורינבול לא יותר חלש מאנאבר בכלל?

כל אחד ומה שמשפיע עליו,אני מעריץ של אנאבר אפשר לרוץ איתו לתקופות ממש ארוכות והשייפ מטורף ,היחידי שנותן לו פייט זה סופר דרול אבל התופעות לוואי קשות .

אתה לוקח npp
האנאבר לא יהיה מורגש
לך על 10 מג סופרדרול בתור התחלה, לא תתחרט

לא מסכים בכלל ,אני יודע שאתה כמוני אוהב סופר דרול וטרן אבל אנבאר יתן לו כוח ו"יעצב" לו את הבטן ,מה שכן הייתי לוקח מינון גבוה יותר של אנאבר 60-80מג .
אגב מה הכי גבוה שהגעת עם סופר דרול?

• פותח/ת השרשור
אתה לוקח npp
האנאבר לא יהיה מורגש
לך על 10 מג סופרדרול בתור התחלה, לא תתחרט

אחי אתה שותה טרן.. מה זה סופרדרול בשבילך.
אני רוצה לגעת באוראלים יותר "קלים" לפני נוגע בסופרדרול..

אבל איך סופרדרול בפן המנטלי? הוא גם דופק אותך כמו טרן?

ממש לא ,אם תמצא את המינון שלך זה חומר מטורף ,מאוד מזכיר טרן במובן של הריקומפ ,כוח,נוקשות ופאמפ אכזרי.
מתחילים ב10 מג יומי ועולים בהתאם להרגשה ,אני הגעתי עד שלושים והיה קשוח ,ראיתי דיווחים על 50-100 מג ,אני בטוח שהחומר היה אנדרדוז בטירוף ,לא רואה איך אפשר לשרוד ככה .

• פותח/ת השרשור
ממש לא ,אם תמצא את המינון שלך זה חומר מטורף ,מאוד מזכיר טרן במובן של הריקומפ ,כוח,נוקשות ופאמפ אכזרי.
מתחילים ב10 מג יומי ועולים בהתאם להרגשה ,אני הגעתי עד שלושים והיה קשוח ,ראיתי דיווחים על 50-100 מג ,אני בטוח שהחומר היה אנדרדוז בטירוף ,לא רואה איך אפשר לשרוד ככה .

נשמור אותו לסייקל הבא..

לא מסכים בכלל ,אני יודע שאתה כמוני אוהב סופר דרול וטרן אבל אנבאר יתן לו כוח ו"יעצב" לו את הבטן ,מה שכן הייתי לוקח מינון גבוה יותר של אנאבר 60-80מג .
אגב מה הכי גבוה שהגעת עם סופר דרול?
הכי גבוה 30 אבל הבנתי שזה מיותר
10 עושה את העבודה כמו שצריך
ואנאבר לא יעצב לו את הבטן, רק תזונה ואימונים מתאימים. וחבל על הכסף על האנאבר במינונים הגבוהים האלה לא חושב? Npp זה חומר חזק , איך אנאבר יבוא לידי ביטוי פה?

בפן המנטלי הוא בסדר גמור, לי אישית הוא הלך ממש ממש טוב ביחד עם ננדרולון. לא הרגשתי איתו תופעות לוואי פסיכולוגיות או משהו שמזכיר טרן.
הוא יתן לך שייפ לא מהעולם הזה , כח, חשק מיני פסיכי. כל זה ואתה לא צריך להרביץ 80 מג אנאבר ולשפוך את כל החסכונות שלך על חומר לילדות

הכי גבוה 30 אבל הבנתי שזה מיותר
10 עושה את העבודה כמו שצריך
ואנאבר לא יעצב לו את הבטן, רק תזונה ואימונים מתאימים. וחבל על הכסף על האנאבר במינונים הגבוהים האלה לא חושב? Npp זה חומר חזק , איך אנאבר יבוא לידי ביטוי פה?

בפן המנטלי הוא בסדר גמור, לי אישית הוא הלך ממש ממש טוב ביחד עם ננדרולון. לא הרגשתי איתו תופעות לוואי פסיכולוגיות או משהו שמזכיר טרן.
הוא יתן לך שייפ לא מהעולם הזה , כח, חשק מיני פסיכי. כל זה ואתה לא צריך להרביץ 80 מג אנאבר ולשפוך את כל החסכונות שלך על חומר לילדות

אני לא סובל npp ,הייתי לוקח בגג 100 מג לסיכוך של המפרקים ,אנאבר חומר מושלם ,כן צריך לקחת טיפה יותר מהשאר אבל אתה לא מרגיש כאילו דרסה אותך משאית כמו אחרי תקופה על סופר דרול והגיינז הרבה יותר יציבים , לקרוא לזה חומר לילדות ? לא יודע ,הרבה בילדרים בנו על זה פיזיק מעולה ,מחיר מסכים איתך ,לא משנה מאיפה תקח זה תמיד יהיה יקר יותר משאר האורחים.
בוא נסכים שדיבול זה השטן לפחות (;

• פותח/ת השרשור
אני לא סובל npp ,הייתי לוקח בגג 100 מג לסיכוך של המפרקים ,אנאבר חומר מושלם ,כן צריך לקחת טיפה יותר מהשאר אבל אתה לא מרגיש כאילו דרסה אותך משאית כמו אחרי תקופה על סופר דרול והגיינז הרבה יותר יציבים , לקרוא לזה חומר לילדות ? לא יודע ,הרבה בילדרים בנו על זה פיזיק מעולה ,מחיר מסכים איתך ,לא משנה מאיפה תקח זה תמיד יהיה יקר יותר משאר האורחים.
בוא נסכים שדיבול זה השטן לפחות (;

לי אישית המליצו בnpp להתחיל עם 200 בשבוע.. ורק לאחר שבועיים במינון הזה, במידה והכל תקין להעלות ל300..
יש אנשים שרגישים יותר לnor19 כי הוא משפיע על הפרולקטין.

לי אישית המליצו בnpp להתחיל עם 200 בשבוע.. ורק לאחר שבועיים במינון הזה, במידה והכל תקין להעלות ל300..
יש אנשים שרגישים יותר לnor19 כי הוא משפיע על הפרולקטין.

לכן יש להצטייד בכבותרים/דוסטינקס מראש.
אגב, של איזו חברה החומרים?

• פותח/ת השרשור
לכן יש להצטייד בכבותרים/דוסטינקס מראש.

ברור!!!
נראה לי שגם לוקחים מינון נמוך של דוסטינקס במהלך הסייקל בשביל למנוע תופעות פרולקטיניות ותנודות במצבי רוח.. והפרשות חלב מהחזה 🤮

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית