הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נייק מטקון 7

שמן סויה

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי
לראשונה בחיי החלטתי לזרוק את האולסטאר המזוייפות מעלי ולהשקיע בנעל...
חשבתי על המטקון 7, אני בסך הכל רוצה נעל כזאת שתהיה שימושית גם לסקוואט וגם לדדליפט.
הבעיה היא שאם אזמין את הנעל מהאתר הרשמי של נייק, אצטרך לשלם גם מס, נכון? ידוע לכם איזה גובה מס?
יש חנויות בארץ שמוכרות אותן? לא מצאתי בשום מקום!
ואם יש לכם המלצות על נעליים ברמה של הנעל הזאת, אשמח להמלצות.
כמובן שקראתי את הפוסטים הנעולים ועדיין לא הגעתי לתשובות מספקות ולכן פתחתי את הפוסט הזה.
תודה

לא תצטרך לשלם שום מס.. פשוט תזמין ותקבל משלוח עד הבית
אני קונה מהאתר של נייק הרבה
ואגב, יש לי מטקון ואני מבסוט מהן מאוד

אני קניתי מטקון 7 בחנות של נייק בתל אביב השלום לפני כמה חודשים, היה רק דגם אחד, הם אמרו לי שאמור גם להיות בחנות שלהם בנמל.. נראה לי אתה יכול לשאול אותם בדף של הפייסבוק שלהם ולראות איפה יש

• פותח/ת השרשור
אני קניתי מטקון 7 בחנות של נייק בתל אביב השלום לפני כמה חודשים, היה רק דגם אחד, הם אמרו לי שאמור גם להיות בחנות שלהם בנמל.. נראה לי אתה יכול לשאול אותם בדף של הפייסבוק שלהם ולראות איפה יש
ואתה מרוצה מהנעליים? לדדליפט/סקוואט

ואתה מרוצה מהנעליים? לדדליפט/סקוואט
האמת שאני עושה איתן קרוספיט, מרוצה מהן סה״כ (הסקוואט מרגיש די טוב, דדליפט עושה בתדירות פחות גבוהה).. אני מניח שגם תוכל ללכת, למדוד ולהרגיש איך זה יושב על הרגל ומשפיע על היציבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית