הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט 75.4 חמישייה

• פותח/ת השרשור Ronch
  • פורסם בתאריך
דיימ על ההפרדות ברגל.

זה עניין של נוחות.
הנעליים או המיקום ההתחלתי של המוט? אין סיבה לדחוף את המוט עם השוקיים, זה בזבוז של כוח כי במילא המוט באופן טבעי חוזר למרכז מסה כדי שהגוף יצליח להרים את המשקל בצורה הכי חזקה

• פותח/ת השרשור
הנעליים או המיקום ההתחלתי של המוט? אין סיבה לדחוף את המוט עם השוקיים, זה בזבוז של כוח כי במילא המוט באופן טבעי חוזר למרכז מסה כדי שהגוף יצליח להרים את המשקל בצורה הכי חזקה
יככול להיות, לא הכי חלק ומושלם לריר 0 בערך
אבל הגב הרגיש טוב
לגבי הנעליים דווקא מרגישה יציבה מאוד וביטחון עם המטקון
😃

יככול להיות, לא הכי חלק ומושלם לריר 0 בערך
אבל הגב הרגיש טוב
לגבי הנעליים דווקא מרגישה יציבה מאוד וביטחון עם המטקון
😃
יש מצב אני טועה לגבי הנעליים כי במבט ראשוני הן נראו כמו נעלי ריצה

נעליים

בהחלט עבודה יפה.
אני גם חושב שהנעליים האלו לא יציבות אבל לא בטוח.

בחזרה 4, 5 המוט מתרחק מהגוף בזמן העליה, לא בטוח לגמרי ממה זה, אב כנראה בסט אפ, אולי באמת המוט קרוב מידי.

הערות בצד, הטכניקה ממש יפה.

תעמדי יותר רחב, ותסובבי מרפקים החוצה (לא פנימה).
את גם מבצעת נעילת יתר, ברגע שהכתף מעל המוט רק לכווץ תחת לא לישר גב.
משקל מכובד וביצוע נקי

יפה מאוד

מצטרף להערות שנתנו, המוט מאוד רחוק מהרגל ואין צורך להישען אחורה בנעילה. מהרגע שהמוט עבר את הברך, לא למשוך יותר רק לכווץ את התחת והמוט כבר יגיע לאן שהוא צריך.

ממתי נוחות זה המדד לטכניקה?
לי תמיד בכלל לא נוח לשפר את הטכניקה שלי.
זה חצי נכון מה שאתה אומר, אבל שאני מתייחס לנעליים מסויימות בדדליפט זה עניין של נוחות, אין כאן נכון או לא נכון.

זה חצי נכון מה שאתה אומר, אבל שאני מתייחס לנעליים מסויימות בדדליפט זה עניין של נוחות, אין כאן נכון או לא נכון.
תתרגל לנעל שמדמה את הרצפה.
רואה הרבה חבר'ה לא יציבים לדעתי דווקא בגלל הנעלי ריצה בדלליפט.
אחד הודה לי לא מזמן על שהצעתי לו להחליף את הנעליים, הוא הבחין בשינוי באימון אחד.

זה ספוגי ולא ישר, ויש תנועתיות מיותרת.
לא אמרתי שאתה לא יכול להתחזק הרבה,
אבל נכון לרוב לשאול את עצמך, האם מתישהו זה יהפוך לגורם מגביל, והאם תצטרך בהמשך להתרגל לטכניקה אחרת לשווא.

תתרגל לנעל שמדמה את הרצפה.
רואה הרבה חבר'ה לא יציבים לדעתי דווקא בגלל הנעלי ריצה בדלליפט.
אחד הודה לי לא מזמן על שהצעתי לו להחליף את הנעליים, הוא הבחין בשינוי באימון אחד.

זה ספוגי ולא ישר, ויש תנועתיות מיותרת.
לא אמרתי שאתה לא יכול להתחזק הרבה,
אבל נכון לרוב לשאול את עצמך, האם מתישהו זה יהפוך לגורם מגביל, והאם תצטרך בהמשך להתרגל לטכניקה אחרת לשווא.
אני דווקא חושב שספציפית המטקון אמורות להיות קשיחות למרות שהם נראות כמו נעל ספורט, לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית