הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם ניתן לדעת מי על סטרואידים ומי לא?

Ekroplan

מושעה
55
13
נק' מוניטין:
6
55
13
כולנו שואפים להיות יותר גדולים, וכתוצאה מכך אנחנו משווים את עצמנו לאחרים על מנת לדעת כמה גדולים אנחנו יכולים להיות באופן טבעי.
הבעיה היא שהרבה האנשים באיסנגרם היום הם על סטרואידים.

אז בואו ידעו גבר ושתפו בתמונות או שמות של אנשים שאנחנו יכולים לשאוף להיראות כמוהם באופן טבעי.

יש את האימון שלו ביוטיוב(גב וכתף) ישן ישן
אני בטוח שאף אחד מאיתנו כאן,לא עומד באימון שלו..
זה נראה מאוד קל אבל, באשכול ששאלתי "איך מרגיש 180 בנצ לעומת 100" אמרו שזה מרגיש אותו דבר

יש אימונים יותר קשים בהרבה

אם כבר התופעות לוואי של החומרים (הROID RAGE), אם היו לו, נראים הרבה יותר קשים

צא מנקודת הנחה שבכל מקום/תחום שיהיה אפשר להרוויח משימוש במשפרי ביצועים הרוב ישתמשו בהם.

מדובר בכלל תחומי הספורט/בודילינדינג/דוגמני מגזינים/דוגמני אינסטגרם/מאמנים שמנסים לקדם את עצמם והרשימה עוד ארוכה.

זה נראה מאוד קל אבל, באשכול ששאלתי "איך מרגיש 180 בנצ לעומת 100" אמרו שזה מרגיש אותו דבר

יש אימונים יותר קשים בהרבה

אם כבר התופעות לוואי של החומרים (הROID RAGE), אם היו לו, נראים הרבה יותר קשים

רואים שמעולם לא התאמנת סופר אינטנסיבי או לקחת חומרים .

רואים שמעולם לא התאמנת סופר אינטנסיבי או לקחת חומרים .
כן התאמנתי סופר אינטסיבי (שנים) , לא לקחתי חומרים

לעשות סט עד כשל ולנוח כמה דקות אחריו זה לא כזה קשה

אולי במשקלים ממש גבוהים

אירובי אינטנסיבי זה יותר קשה

וואו אתה ממש לא מבין איך hit עובד ,אתה לא עושה סט לכשל ונח כמה דקות ,אתה עושה סט עבודה אחד לכשל מוחלט ,ל90 אחוז מהמתאמנים אין את המנטליות לזה .
וכן רוייד רייג' זה אחד מתוך עשרות תופעות לוואי אפשריות בחומרים ואפילו לא אחת הקשות מבינהן.

וואו אתה ממש לא מבין איך hit עובד ,אתה לא עושה סט לכשל ונח כמה דקות ,אתה עושה סט עבודה אחד לכשל מוחלט ,ל90 אחוז מהמתאמנים אין את המנטליות לזה .
וכן רוייד רייג' זה אחד מתוך עשרות תופעות לוואי אפשריות בחומרים ואפילו לא אחת הקשות מבינהן.

מה זה HIT?

מה ההבדל בין סט לכשל, לבין סט עבודה אחד לכשל מוחלט?

מהן שלושת התופעות הלוואי הכי קשות שיש משימוש בחומרים?

Hit זאת תכנית אימונים של ארתור ג'ונס , מייק מנצר פיתח אותה ודוריאן ייטס ריסק את הבמות בזכותה ,לפני שאתה מזלזל במשהו לפחות תדע מה השם שלו .
ההבדל שלרוב האנשים אין מושג מזה אומר בכלל כשל מוחלט ואין להם את המנטליות להגיע לשם ,רובם יעצרו חזרה עד חמש לפני .
נתחיל בדום לב ,נעבור לכשל בכליות ונסיים במערכת העיכול.

Hit זאת תכנית אימונים של ארתור ג'ונס , מייק מנצר פיתח אותה ודוריאן ייטס ריסק את הבמות בזכותה ,לפני שאתה מזלזל במשהו לפחות תדע מה השם שלו .
ההבדל שלרוב האנשים אין מושג מזה אומר בכלל כשל מוחלט ואין להם את המנטליות להגיע לשם ,רובם יעצרו חזרה עד חמש לפני .
נתחיל בדום לב ,נעבור לכשל בכליות ונסיים במערכת העיכול.

אני התאמנתי מלא זמן (כמה שנים) עד כשל מוחלט בכל סט, עם משקלים נמוכים של טבעיים האמנם (תחילת אימון חזה 90 קילו לשש חזרות בבנצ למשל, תחילת אימון רגליים סקוואט 110 קילו לעשר חזרות) חוץ מהסקוואט הכל היה דיי סביר. אולי במשקלים כבדים יותר הכל נהיה קשה פי כמה וכמה, אבל שאלתי על זה כאן בפורום ואמרו שזה מרגיש אותו דבר

בתחילת האימונים שלי הכל היה קשה, אבל מהר מאוד התרגלתי.

ו4 סטים לשריר לא נשמע כזה קשה. אחרים עושים פי 4 מזה (רוני קולמן למשל)

התופעות לוואי מהחומרים הרבה יותר קשה לדעתי

ואימוני סיבולת עצימים יותר קשה גם כן לדעתי (ריצות ארוכות מאוד על מהירות גבוהה וכדומה)

אולי במשקלים כבדים יותר הכל נהיה קשה פי כמה וכמה, אבל שאלתי על זה כאן בפורום ואמרו שזה מרגיש אותו דבר
מה שדיברו איתך עליו (אם אתה מתכוון לבנץ 100 מול בנץ 180) זה על 1RM במצבך הנוכחי מול 1RM בעוד תקופה אחרי שהתחזקת, לא על 1RM מול 10RM כשאתה בעל אותו כוח בשניהם.

אני אחזור על זה פעם אחרונה כי חוסר ההבנה והקוהרנטיות שלך מתיש ,אתה לא יודע מזה להתאמן קשה ובטח לא מהו כשל מוחלט ,זה אף פעם לא אמור להיות קל/סביר ,אתה לא אמור "להתרגל" ,זה תמיד צריך להיות קשה ,ומאימון לאימון הקושי צריך לעלות .
ייטס וקולמן עבדו במטודות שונות לחלוטין ,השוואה עקומה .
יש טבעיים שמרימים יותר מרוב חברי הפורום הזה ואני אפילו לא אתייחס למשפט המטומטם הזה על הבנץ' .
"התופעות לוואי מהחומרים הרבה יותר קשה לדעתי" בניגוד למה ? תופעות לוואי של ליהיות טבעי ? מה לעזאזל ניסית להגיד פה ?

@RaphaelE

מה שדיברו איתך עליו (אם אתה מתכוון לבנץ 100 מול בנץ 180) זה על 1RM במצבך הנוכחי מול 1RM בעוד תקופה אחרי שהתחזקת, לא על 1RM מול 10RM כשאתה בעל אותו כוח בשניהם.
נכון

אבל אני לא חושב שיהיה הבדל בין 10RM של 100 לבין 10RM של 180, רק מעמיס קצת יותר על הלב לדעתי.
אני אחזור על זה פעם אחרונה כי חוסר ההבנה והקוהרנטיות שלך מתיש ,אתה לא יודע מזה להתאמן קשה ובטח לא מהו כשל מוחלט ,זה אף פעם לא אמור להיות קל/סביר ,אתה לא אמור "להתרגל" ,זה תמיד צריך להיות קשה ,ומאימון לאימון הקושי צריך לעלות .
ייטס וקולמן עבדו במטודות שונות לחלוטין ,השוואה עקומה .
יש טבעיים שמרימים יותר מרוב חברי הפורום הזה ואני אפילו לא אתייחס למשפט המטומטם הזה על הבנץ' .
"התופעות לוואי מהחומרים הרבה יותר קשה לדעתי" בניגוד למה ? תופעות לוואי של ליהיות טבעי ? מה לעזאזל ניסית להגיד פה ?

@RaphaelE

מרגיש לי סביר להגיע לכשל בכל סט, לא מבין איך אתה מסיק שאני לא יודע מה זה להתאמן קשה ובטח לא מהו כשל מוחלט

מתרגלים לקושי כמו כל דבר

ההשוואה לא עקומה, ייטס עשה 4 סטים וקולמן עשה איזה 16, לקולמן היה יותר קשה מן הסתם

אמרתי כמה דברים על הבנצ', לא יודע למה אתה מתכוון בדיוק

בניגוד לקושי של האימונים

נכון

אבל אני לא חושב שיהיה הבדל בין 10RM של 100 לבין 10RM של 180, רק מעמיס קצת יותר על הלב לדעתי.

מרגיש לי סביר להגיע לכשל בכל סט, לא מבין איך אתה מסיק שאני לא יודע מה זה להתאמן קשה ובטח לא מהו כשל מוחלט

מתרגלים לקושי כמו כל דבר

ההשוואה לא עקומה, ייטס עשה 4 סטים וקולמן עשה איזה 16, לקולמן היה יותר קשה מן הסתם

אמרתי כמה דברים על הבנצ', לא יודע למה אתה מתכוון בדיוק

בניגוד לקושי של האימונים

מציע לך ליישם את התכנית החדשה של קלום וואן מוגר,עכשיו .

במינון נכון ושימוש בסטרואידים שנחשבים יותר ''סבילים'', כמעט ואין תופעות לוואי.

פשוט צריך לדעת שסטרואידים זה לא כמו לקחת אקמול או מולטי ויטמין.. ויתכנו תופעות לוואי..
צריך גם לדעת להשתמש בAI במידת הצורך.. לבצע PCT כראוי.

נכון

אבל אני לא חושב שיהיה הבדל בין 10RM של 100 לבין 10RM של 180, רק מעמיס קצת יותר על הלב לדעתי
אה אוקיי חשבתי שהתכוונת שיהיה יותר קשה במשקלים כבדים יותר כלומר אם תוריד את הטווח חזרות ותצטרך להשתמש במשקל כבד יותר. לא משנה אי הבנה.
לא אם אתה אומר משהו כזה:
חוץ מהסקוואט הכל היה דיי סביר
כשל אמיתי אמור לגרום לך לרצות לקפוץ מהחלון, ולא להצליח כי אתה מותש מידי. אם זה דיי סביר אז זה לא כשל מוחלט.
מתרגלים לקושי כמו כל דבר
כן ולא, כמו שאמרתי לך באשכול אחר כן בונים מנטליות בהתאם לסטרס שמופעל עליו, אבל זה עדיין קשה רצח, לא מתרגלים עד כדי כך. יותר מתרגלים להגעה לכשל אמיתי, כלומר בונים את היכולת המנטלית להגיע לזה בכלל. לא מתרגלים לקושי שנלווה אליו.
הכמות סטים זה לא הכל

כן התאמנתי סופר אינטסיבי (שנים) , לא לקחתי חומרים

לעשות סט עד כשל ולנוח כמה דקות אחריו זה לא כזה קשה

אולי במשקלים ממש גבוהים

אירובי אינטנסיבי זה יותר קשה

מי קבע שאירובי אינטנסיבי קשה יותר?

מי קבע שאירובי אינטנסיבי קשה יותר?
לפי התחושה שלי ולדעתי, אירובי אינטנסיבי קשה יותר

אה אוקיי חשבתי שהתכוונת שיהיה יותר קשה במשקלים כבדים יותר כלומר אם תוריד את הטווח חזרות ותצטרך להשתמש במשקל כבד יותר. לא משנה אי הבנה.

לא אם אתה אומר משהו כזה:

כשל אמיתי אמור לגרום לך לרצות לקפוץ מהחלון, ולא להצליח כי אתה מותש מידי. אם זה דיי סביר אז זה לא כשל מוחלט.

כן ולא, כמו שאמרתי לך באשכול אחר כן בונים מנטליות בהתאם לסטרס שמופעל עליו, אבל זה עדיין קשה רצח, לא מתרגלים עד כדי כך. יותר מתרגלים להגעה לכשל אמיתי, כלומר בונים את היכולת המנטלית להגיע לזה בכלל. לא מתרגלים לקושי שנלווה אליו.

הכמות סטים זה לא הכל

לא יודע איך להסביר לך את זה, ככה אני מרגיש, שהסקוואטים היו קשים כל פעם מחדש, אבל רק בשני הסטים הראשונים (אני עושה 4), אחר כך זה משקל קל יותר והיה הרבה פחות קשה

אשמח להרחבה על המשפט "הכמות סטים זה לא הכל", מה יש חוץ מזה?
מציע לך ליישם את התכנית החדשה של קלום וואן מוגר,עכשיו .
מצחיק.

ככה אני מרגיש בנוגע לנושא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית