האם ניתן לדעת מי על סטרואידים ומי לא?

Ekroplan

מושעה
55
13
נק' מוניטין:
6
55
13
כולנו שואפים להיות יותר גדולים, וכתוצאה מכך אנחנו משווים את עצמנו לאחרים על מנת לדעת כמה גדולים אנחנו יכולים להיות באופן טבעי.
הבעיה היא שהרבה האנשים באיסנגרם היום הם על סטרואידים.

אז בואו ידעו גבר ושתפו בתמונות או שמות של אנשים שאנחנו יכולים לשאוף להיראות כמוהם באופן טבעי.

לא יודע איך להסביר לך את זה, ככה אני מרגיש, שהסקוואטים היו קשים כל פעם מחדש, אבל רק בשני הסטים הראשונים (אני עושה 4), אחר כך זה משקל קל יותר והיה הרבה פחות קשה
גם במשקל קל להגיע לכשל מוחלט לא אמור להיות קל בכלל. זה קל יותר מכשל במשקל כבד, אבל זה לא קל בכלל.
אשמח להרחבה על המשפט "הכמות סטים זה לא הכל", מה יש חוץ מזה?
המרחק מכשל בכל סט (ושוב, מרחק אמיתי לא רק איך שזה נראה), הטכניקה, הטמפו, הבחירת תרגילים וכו

גם במשקל קל להגיע לכשל מוחלט לא אמור להיות קל בכלל. זה קל יותר מכשל במשקל כבד, אבל זה לא קל בכלל.

המרחק מכשל בכל סט (ושוב, מרחק אמיתי לא רק איך שזה נראה), הטכניקה, הטמפו, הבחירת תרגילים וכו

חבל על המאמץ אח
"זה שכל בחופשה"

לא יודע, אולי אני בנוי אחרת, חוץ מסקוואטים הכל מרגיש לי סביר, ואני כן מגיע לכשל מוחלט בכל סט (הייתי, בכל מקרה, עכשיו זה חזרה שתיים לפני כשל)

לא יודע, אולי אני בנוי אחרת, חוץ מסקוואטים הכל מרגיש לי סביר, ואני כן מגיע לכשל מוחלט בכל סט (הייתי, בכל מקרה, עכשיו זה חזרה שתיים לפני כשל)

הכרומוזומים שלך בנויים אחרת זה בטוח .

פספסתי אותך כאן..
כל אימון שלו(ייטס)שראיתי,הוא טחן את הגב.
איך 4 סטים?
זהו זה כל האימון?
באתר הזה כתוב שהוא עושה 4 סטים לגב
The Dorian Yates Training Program! | Revolutionary Program Design

באתר אחר כתוב שהוא עושה 10

ובעוד אתר כתוב שהוא עושה 6 Dorian Yates Workout Routine

אז לא יודע כמה הוא באמת עשה לרוב.

הסך של כולם,הוא הנכון חח 😃

עזוב עחי,הייתה לו תכנית אימונים קלה ,כולה כשל מוחלט ,בגלל זה הוא נראה כמו פאקינג פסל מברונזה וכל הבילדרים היום נראים האיש של צמיגי מישלן בהריון חודש תשיעי עם תאומים.

@Viking
זה בשבילי יותר מבחורה!

קבצים מצורפים

• C314BDD1-E7D5-4628-A7FD-5927401F03A6.png
    C314BDD1-E7D5-4628-A7FD-5927401F03A6.png
    KB 151.1 · צפיות: 51
זה לא דבר חיובי
לדוגמא:
ראית בסרטון של ייטס,את המכונה של הפולאובר?
הברזל כל כך דק באחיזה,המושב מרופט וכו וכו
אבל זו לא הנקודה,הנקודה היא שעם מוט ארוך,כמה דמבלים וספה,הם בנו שייפים מהסרטים.

לדוגמא:
ראית בסרטון של ייטס,את המכונה של הפולאובר?
הברזל כל כך דק באחיזה,המושב מרופט וכו וכו
אבל זו לא הנקודה,הנקודה היא שעם מוט ארוך,כמה דמבלים וספה,הם בנו שייפים מהסרטים.
ברור שאפשר לעבוד ככה, אבל אם יש לך אופציה למה סתם לשלול אותה? אני לדוגמא לא אוהב את כל המכונות והכבלים וזה, אני פשוט לא עושה אותם כרגע. אם מישהו מוצא בהם עזר, שיהנה. יש להם הרבה יתרונות על פני בארבל, מן הסתם זה גם החסרונות בסיטואציות הפוכות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית