הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם ניתן לדעת מי על סטרואידים ומי לא?

Ekroplan

מושעה
55
13
נק' מוניטין:
6
55
13
כולנו שואפים להיות יותר גדולים, וכתוצאה מכך אנחנו משווים את עצמנו לאחרים על מנת לדעת כמה גדולים אנחנו יכולים להיות באופן טבעי.
הבעיה היא שהרבה האנשים באיסנגרם היום הם על סטרואידים.

אז בואו ידעו גבר ושתפו בתמונות או שמות של אנשים שאנחנו יכולים לשאוף להיראות כמוהם באופן טבעי.

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה..
למה אתה מתעסק בזה?
אני רוצה לראות סאמפל של אנשים שאני יכול לשאוף אליהם מבחינת נראות של הגוף.

יום אחד אולי אני אשתמש, אבל זה כנראה כשאתחתן ויהיו לי ילדים.
אני בכוח מנסה לשצר את מעט השיער שיש לי.

אני רוצה לראות סאמפל של אנשים שאני יכול לשאוף אליהם מבחינת נראות של הגוף.

יום אחד אולי אני אשתמש, אבל זה כנראה כשאתחתן ויהיו לי ילדים.
אני בכוח מנסה לשצר את מעט השיער שיש לי.
מינוקסי פרופסיה,אבל קח בחשבון סיידס של פרופסיה...

פרופסיה יותר מסוכן מטרן...
יש אנשים שרגישים לחומר הפעיל בפרופסיה וזה גמר להם את החיים.. היו אפילו מקרי אובדנות.
החברה שפיתחה את התרופה הסתירה תופעות לוואי מהfda ונקנסה על זה..
לא שווה את התופעות לוואי!!

פרופסיה יותר מסוכן מטרן...
יש אנשים שרגישים לחומר הפעיל בפרופסיה וזה גמר להם את החיים.. היו אפילו מקרי אובדנות.
החברה שפיתחה את התרופה הסתירה תופעות לוואי מהfda ונקנסה על זה..
לא שווה את התופעות לוואי!!
קראתי על זה האמת

זה נראה מאוד קל אבל, באשכול ששאלתי "איך מרגיש 180 בנצ לעומת 100" אמרו שזה מרגיש אותו דבר
אני זוכר את הדיון, ולא התערבתי, אבל אני חייב לומר שגם אם 100 ק"ג זה השיא שלך, לא ירד לך דם מהאף מזה, או תסתכן בהתעלפות כמו עם משקל כבד יותר.

סקוואט מעל 200 ק"ג מתנהג אחרת מ100 ק"ג, המוט מתעגל יותר ויוצר הצלפה בנעילה, התחושה על העור כואבת יותר, והלחץ דם שונה לחלוטין.

כשאתה נאבק עם שיא 100 ק"ג אתה מרגיש איך השרירים מגבילים אותך, כשמדובר ב200+ אתה מרגיש איך החמצן והלחץ דם יכולים להיות הגורם המגביל.

כשהשיא בנץ' שלך הוא 100 ק"ג, אתה בקלות יכול לעשות 80 בלי חימום, כשהשיא שלך 200, קשה מאוד לעשות 160 בלי חימום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית