הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מה אתם אומרים, טבעי או לא?

Rhastago

משתמש קבוע
1,270
2
נק' מוניטין:
9,883
1,270
2
זה בעקרון המראה מטרה שלי בסופו של דבר.
לי זה נראה טבעי - רק עם המון עבודה קשה...
אבל מה אני יודע :D

וכן, הסרטון מאוד גיי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אכן סרטון מאוד גיי ..

לדעתי הוא על אנבולים
אפשר להגיע לרמה כזו טבעי (מבחינת אנבולים לא שורפים, שורפים אתה תצטרך לדעתי)
אבל יהיה לך קשה לשמור על א.ש כזה
אתה גם לא תהיה יבש כמו שהוא בצילומים כי אתה אוכל פחמימות ולא עושה כל היום אירובי
אבל אפשר להיות על אחוז קצת יותר גבוה ולאירועים חשובים לרוקן נוזלים

בד"כ על שאלות כאלה אני מטריל, אבל אתה איש טוב אז אני עונה ברצינות

נערך לאחרונה:
אני מאמין שהוא לקח Jack3d כי רואים שהוא חסר מנוחה.

Steroids.png

• פותח/ת השרשור
לדעתי הוא על אנבולים
אפשר להגיע לרמה כזו טבעי (מבחינת אנבולים לא שורפים, שורפים אתה תצטרך לדעתי)
אבל יהיה לך קשה לשמור על א.ש כזה
אתה גם לא תהיה יבש כמו שהוא בצילומים כי אתה אוכל פחמימות ולא עושה כל היום אירובי
אבל אפשר להיות על אחוז קצת יותר גבוה ולאירועים חשובים לרוקן נוזלים

בד"כ על שאלות כאלה אני מטריל, אבל אתה איש טוב אז אני עונה ברצינות

קודם כל, תודה שאתה עונה על דברים שאני כותב ברצינות, רן.. אני מאוד מכבד את דעתך ולכן זה חשוב לי.

אז אתה אומר שהמראה היבש (Shredded) יהיה קשה בשביל מישהו כמוני אלא אם אני משלב אימוני אירובי לכשאגיע לאחוזי השומן הנמוכים שהמראה הזה ידרוש?

בנוגע לעניין הפחמימות, כמו שרשמתי באשכול אחר, השתכנעתי לנסות AD במהלך המאסה שלי כדי בתקווה לעלות מסה נקייה ככל האפשר ואפילו להשיל כמה אחוזי שומן או לפחות לשמור עליהם במקומם.

ו..זהו, תודה שוב, וגם אתה איש טוב. 🤘

:79nb:עזוב מטרות!!!!
תתאמן עד שתראה שאתה גדול מספיק לטעמך!!1!!!!11111111
וזהו
ואם אתה לא מספיק וגמרת עם התקדמות טבעית אז זה או שאתה נתקע או שאתה יודע מה לעשות(לקחת פרינגלס 🤫
אבל תראה איך בגלל האנבוליים נשר לו השיער,בעיקר בחזה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
run95

חבוב, התמונה הזו מהסרט bigger, stronger, faster
זה סתם הדגמה לפלאי הפוטושופ להבטחות סרק..

בכל מקרה, אני די גדול, אבל אני ממשיך לעבוד על מאסה וכוח כדי שהמטרה הזו תהיה יותר ברת השגה.

:79nb:עזוב מטרות!!!!
תתאמן עד שתראה שאתה גדול מספיק לטעמך!!1!!!!11111111
וזהו
ואם אתה לא מספיק וגמרת עם התקדמות טבעית אז זה או שאתה נתקע או שאתה יודע מה לעשות(לקחת פרינגלס 🤫
אבל תראה איך בגלל האנבוליים נשר לו השיער,בעיקר בחזה

ואו עיניים נעשות כחולות יותר בעזרתם?

קשה להאמין שהוא טבעי, המראה היבש מעיד על חומרים, כמובן שגנטיקה לא חסר לו כאן.
בקשר לפותח האשכול, צר לי לבאס אותך כמישהו שהיה במקרה דומה לשלך (דוב פנדה לשעבר) לא אני ולא אתה נגיע למצב של הבחור בסירטון גם אם נזריק כל היום.
הסיבות:
1. SET POINT גבוה
2. עור עודף (כנראה, אתה תדע בוודאות רק כשתרד ל% שומן חד סיפרתי)
3. החיטוב ישבור אותך לפני שתגיע לסיומו
4. רמת הנוזלים בגוף שלך גדולה יותר מאשר לאחד שלא היה שמן בעבורו (תא שומן = 10% מים, יש לך הרבה מהם = אין עתיד, WELCOME TO HELL)

• פותח/ת השרשור
אוי ואבוי..
בנוגע לעור עודף.. כן אני בהחלט חושב שזה המקרה אצלי (המון סימני מתיחה לבנים בכל מקום.. עור רפוי באזור הבטן התחתונה)

אני חושב שאני אוכל להתמודד עם חיטוב, יש לי משמעת עצמית גבוהה מאוד מאז שטיפלתי בכל נושא ההשמנה, יש לי המון מוטיבציה.

העניין של ה SET POINT וכמות הנוזלים בגוף.. מעצבנת אותי, כי אין שום דבר שאני יודע שאפשר לעשות בנוגע לזה... :|

זה די מבאס.

חצי מהמטרה שלי, מלבד כח - זה גם אסתטיקה.. איך אני אשלים את המטרה הזו בדיוק?..
יש סוג גוף שעדיין אסתטי שאליו אנשים כמונו יכולים לשאוף לו?

• פותח/ת השרשור
כן זה נראה כמו 5 פלטות..

אוי ואבוי..
בנוגע לעור עודף.. כן אני בהחלט חושב שזה המקרה אצלי (המון סימני מתיחה לבנים בכל מקום.. עור רפוי באזור הבטן התחתונה)

אני חושב שאני אוכל להתמודד עם חיטוב, יש לי משמעת עצמית גבוהה מאוד מאז שטיפלתי בכל נושא ההשמנה, יש לי המון מוטיבציה.

העניין של ה SET POINT וכמות הנוזלים בגוף.. מעצבנת אותי, כי אין שום דבר שאני יודע שאפשר לעשות בנוגע לזה... :|

זה די מבאס.

חצי מהמטרה שלי, מלבד כח - זה גם אסתטיקה.. איך אני אשלים את המטרה הזו בדיוק?..
יש סוג גוף שעדיין אסתטי שאליו אנשים כמונו יכולים לשאוף לו?
תראה, בגדול פה ושם יש הפתעות כן, אבל הסיכוי הוא אולי 1%, אי אפשר לדעת איך הגוף יגיב לאנאבולים ואיך תראה כשתגיע לאחוז שומן חד סיפרתי, בגדול הגנטיקה שלי ושלך היא חרא.

• פותח/ת השרשור
:(

אני בכל מקרה אמשיך בשלי.. בתקווה אני אולי אצליח לעשות טרנספורמציה מלאה.. (טבעית!)

לא מספיק ABS? מה צריך להיות SHREEDED על 7 אחוז שומן ולסבול ולהתענות ולא לאכול פחמימה.
ABSאתה יכול להשיג בלי בעיה, ו10-11 אחוז זה מספיק חטוב לדעתי וזה גם דיי ריאלי גם לאחד שהיה שמן בעברו...
its all about the abs
😃

ממש לא ריאלי ואם אתה חושב שכן כנראה לא היית כזה ולא הקראת אנשים כאלו בחייך, זה יהיה ריאלי אם תתחתן עם התפריט תזונה ותחייה במכון (אירובי על בסיס כמעט יומי + תפריט עם בקרה קלורית דיי הדוקה)

Back
למעלה תחתית