עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה לא ריאלי ב 10-12 אחוזי שומן? אני כן הייתי כזה, שקלתי הרבה מאוד תאמין לי.ממש לא ריאלי ואם אתה חושב שכן כנראה לא היית כזה ולא הקראת אנשים כאלו בחייך, זה יהיה ריאלי אם תתחתן עם התפריט תזונה ותחייה במכון (אירובי על בסיס כמעט יומי + תפריט עם בקרה קלורית דיי הדוקה)
אתה מודע לזה שזה היה בציניות ?? ל1לזrun95
חבוב, התמונה הזו מהסרט bigger, stronger, faster
זה סתם הדגמה לפלאי הפוטושופ להבטחות סרק..
בכל מקרה, אני די גדול, אבל אני ממשיך לעבוד על מאסה וכוח כדי שהמטרה הזו תהיה יותר ברת השגה.
אוי ואבוי..
בנוגע לעור עודף.. כן אני בהחלט חושב שזה המקרה אצלי (המון סימני מתיחה לבנים בכל מקום.. עור רפוי באזור הבטן התחתונה)
אני חושב שאני אוכל להתמודד עם חיטוב, יש לי משמעת עצמית גבוהה מאוד מאז שטיפלתי בכל נושא ההשמנה, יש לי המון מוטיבציה.
העניין של ה SET POINT וכמות הנוזלים בגוף.. מעצבנת אותי, כי אין שום דבר שאני יודע שאפשר לעשות בנוגע לזה... :|
זה די מבאס.
חצי מהמטרה שלי, מלבד כח - זה גם אסתטיקה.. איך אני אשלים את המטרה הזו בדיוק?..
יש סוג גוף שעדיין אסתטי שאליו אנשים כמונו יכולים לשאוף לו?
סימני מתיחה מטשטשים עם שיזוף
וגם יש שמנים שעוזרים למנוע בעיקר (לרפא קיימים זה בקושי עוזר)
יש סרטי מדידה בכל חנות כלי עבודה עד כמה שידוע לי. ובBB.COM מוכרים כאלה שבאים עם מכשיר שמקל על המדידה.האמת שרשמת את התוכנית שלי
SS אחרי זה 5x5 ואז חיטוב...
ואני אוכל, אל תדאג 😃
הבעיה שאין לי מודד היקפים, ואני לא מוצא איפה אפשר לרכוש.
אז רק בהזדמנות במכון למשל אני מודד
ממש לא ריאלי ואם אתה חושב שכן כנראה לא היית כזה ולא הקראת אנשים כאלו בחייך, זה יהיה ריאלי אם תתחתן עם התפריט תזונה ותחייה במכון (אירובי על בסיס כמעט יומי + תפריט עם בקרה קלורית דיי הדוקה)
ואם הוא מוריד אתהקלוריות של האירובי מהתפריט, מה הבעיה בזה?
או שאתה מתכוון לעשות אירובי בשביל להישאר יבש יותר?
אנשים עושים מזה בעיה אבל מה הפאקינג בעיה להישאר על תזונה דלת פחמימה? מלא מאכלים עם חלבון ושומן טעימים.. גם לטווח הרחוק אני לא רועה בעיה, בסופ"ש באה הפחמימהזה לא רק שאלה של להוריד קלורית ע"י אירובי, זו שאלה של תזונה מדוקדקת מאוד. תעשה אירובי כמה שתרצה, אם אתה סופח נוזלים כתוצאה ממשהו (פחמימות, קריאטין, סטרואידים וכו') יהיה כמעט בלתי אפשרי להישאר יבש ככה לאורך זמן. אלה אנשים שנמצאים על נדנדת יבש-רטוב (כי אי אפשר אחרת), והתחושה שנוצרת בעקבות הסרטונים שלהם (שהם יבשים תמיד, כי אנשים שוכחים שסרטון לא מייצג הרבה מעבר למספר מוקדים נקודתיים על ציר זמן) משלה.
אנשים עושים מזה בעיה אבל מה הפאקינג בעיה להישאר על תזונה דלת פחמימה? מלא מאכלים עם חלבון ושומן טעימים.. גם לטווח הרחוק אני לא רועה בעיה, בסופ"ש באה הפחמימה