סרטון מה אתם אומרים, טבעי או לא?

• פותח/ת השרשור
אז אין שום דבר שיכול לעזור לי לקדם את המטרה חוץ מלהיות סתם גדול אך לא אסתטי במיוחד?

ממש לא ריאלי ואם אתה חושב שכן כנראה לא היית כזה ולא הקראת אנשים כאלו בחייך, זה יהיה ריאלי אם תתחתן עם התפריט תזונה ותחייה במכון (אירובי על בסיס כמעט יומי + תפריט עם בקרה קלורית דיי הדוקה)
מה לא ריאלי ב 10-12 אחוזי שומן? אני כן הייתי כזה, שקלתי הרבה מאוד תאמין לי.
בקשר לטווח הרחוק - פשוט צריך לשמור על דל פחמימה, לא רואה מה הבעיה בזה.. 5 ימים בשבוע דל פחמימה(הרבה חלבון, הרבה שומן), יומיים בשבוע עם פחמימה(ללפטין גרלין ולמלא גליקוגן וכל השטויות), מה רע בזה?

עאלק 10%-12% :nono:האחוז שומן שלו הרבה אבל הרבה יותר נמוך
באזור ה5%
הוא יבש אחו****** וזה קשה לשמור
וכבר אמרתי עזוב גוף מטרה תתקדם ותראה לאן אתה מגיע

---------- התגובה התווספה ב 01:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:29 ----------

run95

חבוב, התמונה הזו מהסרט bigger, stronger, faster
זה סתם הדגמה לפלאי הפוטושופ להבטחות סרק..

בכל מקרה, אני די גדול, אבל אני ממשיך לעבוד על מאסה וכוח כדי שהמטרה הזו תהיה יותר ברת השגה.
אתה מודע לזה שזה היה בציניות ?? ל1לז

איזה מטורף הוא קופץ מצוקים וזה (ציניות)

לא עדיף להיות שמן עם סקוואט חזק?

• פותח/ת השרשור
כל החיים שלי אני שמן, נמאס.
להיות חזק זה נחמד והכל, אבל זה מישני, אני רוצה גוף יפה.

ואני הכי אמיתי שיש, למרות שלא ברור אם זה מתאים לתפיסה פה, כי רוב האנשים עם מיינדסט של פאוורליפטינג..

לא שזה רע, ולא שאני לא מתייחס לכח, זה לפחות 45% ממה שאני רוצה להשיג, כח.

אבל מראה חשוב מאוד, אחרי הכל.

ולא בשביל בחורות או משהו - אלא אך ורק בשביל עצמי.

סבבה, אבל אני אגיד לך ככה,
קודם כל תוסיף עליך מסה (הרבה), ואחר כך תחשוב על להשאר חטוב.
כי כדי להיות במצב (קרוב לפחות) של האיש בסירטון, דורש מסה מכובדת--->גם חילוף החומרים שלך יהיה גבוה יותר.
זה אומר לא להתעסק בשטויות, להעלות את המשקלים על המוט בקיצור...

• פותח/ת השרשור
שמע, אני לא חושב שאני במצב כזה רע מבחינת מאסה וכד' אם עקבת אחרי אשכולות שפתחתי

אני שוקל 92 קילו אחוז שומן לא גבוה במיוחד, אני 1.84 ואני כרגע בתוכנית לעליית מאסה..
אני עושה תוכנית SS ואני דווקא עושה משקלים שלדעתי מכובדים למישהו שמתעמל שנה ראשונה בחייו.
(עוד חודש מסיים שנה ראשונה, הכוונה)

אני לא מצפה לשום דבר מהיום להיום - אבל בהחלט עוד שנתיים (סתם כמות זמן רנדומלית) אני רוצה ויודע שאני אסתכל על הגוף שלי והמשקלים שלי בגאווה.

כרגע אני בכלל לא חושב על לחתוך, למרות שקיץ וזה מפתה.

תוספת:

ואולי זה לא נראה ככה, אבל הידיים שלי שאולי נראות קטנות בתצלומים, לא כאלה קטנות.. פעם אחרונה שבדקתי עמדתי על 42 ס"מ (בפאמפ, כן..?)
ששוב, לא כזה רע.

נערך לאחרונה:
כל הכבוד,
תמשיך להתאמן חזק.
סיים SS על משקלים גבוהים ככל האפשר,
תזכור שמשקלי עבודה הם אינדיקציה טובה יותר למדד התקדמות מהיקף יד.

בהצלחה!

אוי ואבוי..
בנוגע לעור עודף.. כן אני בהחלט חושב שזה המקרה אצלי (המון סימני מתיחה לבנים בכל מקום.. עור רפוי באזור הבטן התחתונה)

אני חושב שאני אוכל להתמודד עם חיטוב, יש לי משמעת עצמית גבוהה מאוד מאז שטיפלתי בכל נושא ההשמנה, יש לי המון מוטיבציה.

העניין של ה SET POINT וכמות הנוזלים בגוף.. מעצבנת אותי, כי אין שום דבר שאני יודע שאפשר לעשות בנוגע לזה... :|

זה די מבאס.

חצי מהמטרה שלי, מלבד כח - זה גם אסתטיקה.. איך אני אשלים את המטרה הזו בדיוק?..
יש סוג גוף שעדיין אסתטי שאליו אנשים כמונו יכולים לשאוף לו?

סימני מתיחה מטשטשים עם שיזוף
וגם יש שמנים שעוזרים למנוע בעיקר (לרפא קיימים זה בקושי עוזר)

לצערי גם השמנים האלה לא עוזרים למנוע יש לי סימני מתיחה עצומים=/

• פותח/ת השרשור
סימני מתיחה מטשטשים עם שיזוף
וגם יש שמנים שעוזרים למנוע בעיקר (לרפא קיימים זה בקושי עוזר)

כן שיזוף עוזר קצת, אני מנסה להיות בים כמה שאני יכול כדי לתפוס צבע.
ולמזלי יש לי את היכולת לתפוס צבע בקלות..

אבל זה לא פתרון קבוע, וגם באזור הבטן התחתונה שום שיזוף לא יעזור, כי זה פשוט הצטברות של עור מידלדל.. :(

או לפחות ככה זה מרגיש לעומת שאר המקומות השמנים אצלי בגוף.

תתקדם בSS אחר כך תעדה 5X5 ואחריהם חיטוב ואז תגיד לי איך אתה נראה(אני מנחש די טוב)ויהיה לך אסטטיקה טובה ופרופורציות
אני רוצה להעאלות הרבה במשקלים אבל גם להיראות טוב
אז זה אומר לעשות מסה וחיטוב עד שני מסופק ואז נייטראלי ולשמר
אז פשוט תאכל(גם במסה וגם בחיטוב),תישן,ותתאמן בתוכניות כוח ותיראה איך המראה שלך ישצפר
תבדוק כל איזה חודש-חודש וחצי היקף יד ורגל

• פותח/ת השרשור
האמת שרשמת את התוכנית שלי

SS אחרי זה 5x5 ואז חיטוב...
ואני אוכל, אל תדאג 😃

הבעיה שאין לי מודד היקפים, ואני לא מוצא איפה אפשר לרכוש.
אז רק בהזדמנות במכון למשל אני מודד

האמת שרשמת את התוכנית שלי

SS אחרי זה 5x5 ואז חיטוב...
ואני אוכל, אל תדאג 😃

הבעיה שאין לי מודד היקפים, ואני לא מוצא איפה אפשר לרכוש.
אז רק בהזדמנות במכון למשל אני מודד
יש סרטי מדידה בכל חנות כלי עבודה עד כמה שידוע לי. ובBB.COM מוכרים כאלה שבאים עם מכשיר שמקל על המדידה.

• פותח/ת השרשור
מצוין, אני מזמין עכשיו.

ממש לא ריאלי ואם אתה חושב שכן כנראה לא היית כזה ולא הקראת אנשים כאלו בחייך, זה יהיה ריאלי אם תתחתן עם התפריט תזונה ותחייה במכון (אירובי על בסיס כמעט יומי + תפריט עם בקרה קלורית דיי הדוקה)

ואם הוא מוריד אתהקלוריות של האירובי מהתפריט, מה הבעיה בזה?
או שאתה מתכוון לעשות אירובי בשביל להישאר יבש יותר?

ואם הוא מוריד אתהקלוריות של האירובי מהתפריט, מה הבעיה בזה?
או שאתה מתכוון לעשות אירובי בשביל להישאר יבש יותר?

זה לא רק שאלה של להוריד קלורית ע"י אירובי, זו שאלה של תזונה מדוקדקת מאוד. תעשה אירובי כמה שתרצה, אם אתה סופח נוזלים כתוצאה ממשהו (פחמימות, קריאטין, סטרואידים וכו') יהיה כמעט בלתי אפשרי להישאר יבש ככה לאורך זמן. אלה אנשים שנמצאים על נדנדת יבש-רטוב (כי אי אפשר אחרת), והתחושה שנוצרת בעקבות הסרטונים שלהם (שהם יבשים תמיד, כי אנשים שוכחים שסרטון לא מייצג הרבה מעבר למספר מוקדים נקודתיים על ציר זמן) משלה.

זה לא רק שאלה של להוריד קלורית ע"י אירובי, זו שאלה של תזונה מדוקדקת מאוד. תעשה אירובי כמה שתרצה, אם אתה סופח נוזלים כתוצאה ממשהו (פחמימות, קריאטין, סטרואידים וכו') יהיה כמעט בלתי אפשרי להישאר יבש ככה לאורך זמן. אלה אנשים שנמצאים על נדנדת יבש-רטוב (כי אי אפשר אחרת), והתחושה שנוצרת בעקבות הסרטונים שלהם (שהם יבשים תמיד, כי אנשים שוכחים שסרטון לא מייצג הרבה מעבר למספר מוקדים נקודתיים על ציר זמן) משלה.
אנשים עושים מזה בעיה אבל מה הפאקינג בעיה להישאר על תזונה דלת פחמימה? מלא מאכלים עם חלבון ושומן טעימים.. גם לטווח הרחוק אני לא רועה בעיה, בסופ"ש באה הפחמימה

אנשים עושים מזה בעיה אבל מה הפאקינג בעיה להישאר על תזונה דלת פחמימה? מלא מאכלים עם חלבון ושומן טעימים.. גם לטווח הרחוק אני לא רועה בעיה, בסופ"ש באה הפחמימה

הפאקינג בעיה להישאר על תזונה דלת פחמימות היא שלי אישית קשה להתקדם במשקלים איתה. ואני בוחר בפאקינג להתקדם במשקלים מאשר לשמור על הפאקינג קוביות.
אבל זה לא רק זה, לא רק פחמימות מונעות ממך מראה יבש, ולא כל מי שאוכל פחמימות נראה נוזלי.

Back
למעלה תחתית