הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון מה אתם אומרים, טבעי או לא?

אנשים עושים מזה בעיה אבל מה הפאקינג בעיה להישאר על תזונה דלת פחמימה? מלא מאכלים עם חלבון ושומן טעימים.. גם לטווח הרחוק אני לא רועה בעיה, בסופ"ש באה הפחמימה

כי זה פאקינג מפגר, תבין שלאף אחד פאקינג לא אכפת כמה פאקינג קוביות יש לך.

כי זה פאקינג מפגר, תבין שלאף אחד פאקינג לא אכפת כמה פאקינג קוביות יש לך.

יש אנשים שרוצים להראות טוב בשביל ההרגשה שלהם ולא ממש משנה מה אחרים יגידו להם.🙄
אם הוא רוצה להישאר יבש ומוכן לסבול קצת בשביל ההרגשה שיבושם לו.

האמת שאני דיי בעד על תזונת דלת פחמימות ועשירה בחלבון

האמת בגלל שאנחנו גברים ולא נשים יותר קל לנו לא לאכל פחמימות ולהתרכז בחלבון

עוף בשר נקניקים אבקת חלבון גבינות וכו
כמבון למטרתנו הכל דל דל שומן

שמע עצה שלי תעשה 6-8 ארוחות ביום תאכל ביין כל ארוחה כ 15-30 גרם חלבון תאכל פעמיים ביום ירקות מבושלים מאודים
ותאכל שני פירות על מנת לקבל מינרלים נוגדי חימצון וכו
ולשתות רק מיים

תעשה את זה 12 שבועות ואתה חטוב ויבש בצורה מאוד מכובדת
ותתאמן חזק

יש אנשים שרוצים להראות טוב בשביל ההרגשה שלהם ולא ממש משנה מה אחרים יגידו להם.🙄
אם הוא רוצה להישאר יבש ומוכן לסבול קצת בשביל ההרגשה שיבושם לו.

בסדר זה מפגר לסבול ולדרוך במקום מבחינת התקדמות, כדי שתוכל לאונן על עצמך מול המראה.

האמת שאני דיי בעד על תזונת דלת פחמימות ועשירה בחלבון

האמת בגלל שאנחנו גברים ולא נשים יותר קל לנו לא לאכל פחמימות ולהתרכז בחלבון

עוף בשר נקניקים אבקת חלבון גבינות וכו
כמבון למטרתנו הכל דל דל שומן

שמע עצה שלי תעשה 6-8 ארוחות ביום תאכל ביין כל ארוחה כ 15-30 גרם חלבון תאכל פעמיים ביום ירקות מבושלים מאודים
ותאכל שני פירות על מנת לקבל מינרלים נוגדי חימצון וכו
ולשתות רק מיים

תעשה את זה 12 שבועות ואתה חטוב ויבש בצורה מאוד מכובדת
ותתאמן חזק
כן אין כמו אוכל דל שומן, ו8 ארוחות ביום, תגיד אחי אתה בילדר?

לא ממש לא
אני לא אוכל ככה אני משתדל לאחרונה 8 ארוחות לא אבל 6 מצליח דיי בקלות
לא תמיד הולך
ממיה שחקרתי רוב האנשים שעשו טרנפורמציה עשו זאת ככה אני יכול להביא כמה לינקים לאנשים שעשו את זה אם תרצו יש סקשין ענק ב BB מי שרוצה לראות טרנפורמציות מרשימות

לא לאכול פחמימות במאסה כי זה משמין/מעלה נוזלים זה מפגר.

• פותח/ת השרשור
אתם מעלים שאלה מאוד מעניינת..
במידה ואני מסתדר יפה עם הדיאטה דלת הפחמימות וזה נוח לי ומתאים לי..
אפשרי להשאר איתה לתקופה ארוכה יותר כמו נגיד שנה?

זה בריא? זה אפשרי?

אגב אני לא מסכים עם מה שאתה אומר יש אנשים שחשוב להם ריבועים בדיוק כמו שחשוב לך להתקדם בעוד חצי קילו בסקווט דדליפט וכו

כל אחד והשריטה שלו אחי זה היופי שבספורט הזה חחח

אגב אני לא מסכים עם מה שאתה אומר יש אנשים שחשוב להם ריבועים בדיוק כמו שחשוב לך להתקדם בעוד חצי קילו בסקווט דדליפט וכו

כל אחד והשריטה שלו אחי זה היופי שבספורט הזה חחח

בודי בלדינג זה לא ספורט.
ואני מסכים איתך, זה כמו שדוגמנית רוצה להוריד עוד חצי קילו אז היא מקיאה, זה היופי בספורט שלה.

לא ממש לא
אני לא אוכל ככה אני משתדל לאחרונה 8 ארוחות לא אבל 6 מצליח דיי בקלות
לא תמיד הולך
ממיה שחקרתי רוב האנשים שעשו טרנפורמציה עשו זאת ככה אני יכול להביא כמה לינקים לאנשים שעשו את זה אם תרצו יש סקשין ענק ב BB מי שרוצה לראות טרנפורמציות מרשימות

אחלה הסקה לוגית, בדקת אם היה להם כובע על הראש? יכול להיות שזאת הייתה הסיבה ולא מספר הארוחות.

אתם מעלים שאלה מאוד מעניינת..
במידה ואני מסתדר יפה עם הדיאטה דלת הפחמימות וזה נוח לי ומתאים לי..
אפשרי להשאר איתה לתקופה ארוכה יותר כמו נגיד שנה?

זה בריא? זה אפשרי?

מחקרים הראו שדיאטה כזאת לא יעליה יותר מדיאטות אחרות למשך שמעל חצי שנה אחרי בייין חצי שנה לשנה הדיאטה דלת פחמימות תתאזן עם שאר הדיאטות

כלומר אתה יכול להחזיק איתה אבל אחרי תקופה ממושכת היא לא תיהיה יעילה יותר מדיאטות אחרות ומוכרות למרות שאני דיי תמוך של הדלת פחמימות

בריא באופן כללי לא מומלץ לתקופה שמעל חצי שנה גג שנה

---------- התגובה התווספה ב 14:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:01 ----------

אוקיי אתקן כל היופי בתחביב

של כולנו פה

• פותח/ת השרשור
אם הדיאטה הזאת תתאים לי במשך החודשיים שאני הולך לנסות אותה, אני הולך על חצי שנה מינימום.

לא רואה שום בעיה גם לטווח הרחוק של שנים אפילו, כל עוד עושים העמסות נכונות זה לא אמור לפגוע, וזה גם נוח מאוד, ובכלל לא סבל לפי דעתי, וזה לא אומר להיתקע במקום מבחינת כוח, אולי לא להתקדם כמו עם תזונה עשירת פחמימות זה כן, אבל לא להיתקע גם. אני מעדיף אסתטיקה והתקדמות איטית יותר מאשר להיות גוש-שומן ולהתקדם מהר בברזל.

לא רואה שום בעיה גם לטווח הרחוק של שנים אפילו, כל עוד עושים העמסות נכונות זה לא אמור לפגוע, וזה גם נוח מאוד, ובכלל לא סבל לפי דעתי, וזה לא אומר להיתקע במקום מבחינת כוח, אולי לא להתקדם כמו עם תזונה עשירת פחמימות זה כן, אבל לא להיתקע גם. אני מעדיף אסתטיקה והתקדמות איטית יותר מאשר להיות גוש-שומן ולהתקדם מהר בברזל.

בין גוש שומן לבין אנורקס עם קוביות יש המון שטח אפור.
תעשה מה שבא לך, זה לא באמת איכפת למישהו.

אז מי שעושה מסה רגילה אין לו אסתטיקה??
תגיד אתה טמבל??
אפשר להשמין במסה ולחטב ואז להיות עם קוביות ואסתטיקה
יצאת טמבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🤪

אז מי שעושה מסה רגילה אין לו אסתטיקה??
תגיד אתה טמבל??
אפשר להשמין במסה ולחטב ואז להיות עם קוביות ואסתטיקה
יצאת טמבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🤪

אפשר הכל,השאלה מה מתאים לבן אדם.
להנות במסה מהאוכל,להתקדם במשקלי עבודה ולסבול קצת שומן ואז לסבול במשך תקופה ארוכה בחיטוב(תלוי שוב במטרות).
או לספור קלוריות כמו פריק ולהיפרד מהנאה מהאוכל וכמו כן להתקדם במשקלי עבודה באופן איטי יותר אם בכלל(כמובן שתלוי אם אתה משתמש בחומרים או לא) ולעשות חיטוב ממש קצר אם בכלל.
leepriestoff244x300.jpg
leepriest01200x300.jpg

bigdave.jpg
leandave300x247.jpg

מהפורטל.

רק שתדעו בתמונה השנייה הא הביא PL\WL אשר נראה לי אוכל די הרבה במסה ועושה תוכניות כוח ואל תגידו שאין אסתטיקה ופרופורציות למה הוא נראה בן זונה!!!

נדיר מעניין אם אחד כמוני יכול להגיע למצב כזה כי בחיים לא ירדתי מ11 אחוז שומן וגם הייתי שמן עד גיל 16 חחח

מעניין לראות שהתפיסה כאן של AD היא שהיא מתאימה יותר לבילדרים בגלל הנוזלים בעוד שב-Tnation, באשכול ה-AD המפורסם רוב ה"מנוסים" הם ליפטרים שחלקם חיים על הדיאטה הזו כבר כמה שנים.

Back
למעלה תחתית