אנשים עושים מזה בעיה אבל מה הפאקינג בעיה להישאר על תזונה דלת פחמימה? מלא מאכלים עם חלבון ושומן טעימים.. גם לטווח הרחוק אני לא רועה בעיה, בסופ"ש באה הפחמימה
כי זה פאקינג מפגר, תבין שלאף אחד פאקינג לא אכפת כמה פאקינג קוביות יש לך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אנשים עושים מזה בעיה אבל מה הפאקינג בעיה להישאר על תזונה דלת פחמימה? מלא מאכלים עם חלבון ושומן טעימים.. גם לטווח הרחוק אני לא רועה בעיה, בסופ"ש באה הפחמימה
כי זה פאקינג מפגר, תבין שלאף אחד פאקינג לא אכפת כמה פאקינג קוביות יש לך.
יש אנשים שרוצים להראות טוב בשביל ההרגשה שלהם ולא ממש משנה מה אחרים יגידו להם.🙄
אם הוא רוצה להישאר יבש ומוכן לסבול קצת בשביל ההרגשה שיבושם לו.
כן אין כמו אוכל דל שומן, ו8 ארוחות ביום, תגיד אחי אתה בילדר?האמת שאני דיי בעד על תזונת דלת פחמימות ועשירה בחלבון
האמת בגלל שאנחנו גברים ולא נשים יותר קל לנו לא לאכל פחמימות ולהתרכז בחלבון
עוף בשר נקניקים אבקת חלבון גבינות וכו
כמבון למטרתנו הכל דל דל שומן
שמע עצה שלי תעשה 6-8 ארוחות ביום תאכל ביין כל ארוחה כ 15-30 גרם חלבון תאכל פעמיים ביום ירקות מבושלים מאודים
ותאכל שני פירות על מנת לקבל מינרלים נוגדי חימצון וכו
ולשתות רק מיים
תעשה את זה 12 שבועות ואתה חטוב ויבש בצורה מאוד מכובדת
ותתאמן חזק
אגב אני לא מסכים עם מה שאתה אומר יש אנשים שחשוב להם ריבועים בדיוק כמו שחשוב לך להתקדם בעוד חצי קילו בסקווט דדליפט וכו
כל אחד והשריטה שלו אחי זה היופי שבספורט הזה חחח
לא ממש לא
אני לא אוכל ככה אני משתדל לאחרונה 8 ארוחות לא אבל 6 מצליח דיי בקלות
לא תמיד הולך
ממיה שחקרתי רוב האנשים שעשו טרנפורמציה עשו זאת ככה אני יכול להביא כמה לינקים לאנשים שעשו את זה אם תרצו יש סקשין ענק ב BB מי שרוצה לראות טרנפורמציות מרשימות
אתם מעלים שאלה מאוד מעניינת..
במידה ואני מסתדר יפה עם הדיאטה דלת הפחמימות וזה נוח לי ומתאים לי..
אפשרי להשאר איתה לתקופה ארוכה יותר כמו נגיד שנה?
זה בריא? זה אפשרי?
לא רואה שום בעיה גם לטווח הרחוק של שנים אפילו, כל עוד עושים העמסות נכונות זה לא אמור לפגוע, וזה גם נוח מאוד, ובכלל לא סבל לפי דעתי, וזה לא אומר להיתקע במקום מבחינת כוח, אולי לא להתקדם כמו עם תזונה עשירת פחמימות זה כן, אבל לא להיתקע גם. אני מעדיף אסתטיקה והתקדמות איטית יותר מאשר להיות גוש-שומן ולהתקדם מהר בברזל.
אז מי שעושה מסה רגילה אין לו אסתטיקה??לא רואה שום בעיה גם לטווח הרחוק של שנים אפילו, כל עוד עושים העמסות נכונות זה לא אמור לפגוע, וזה גם נוח מאוד, ובכלל לא סבל לפי דעתי, וזה לא אומר להיתקע במקום מבחינת כוח, אולי לא להתקדם כמו עם תזונה עשירת פחמימות זה כן, אבל לא להיתקע גם. אני מעדיף אסתטיקה והתקדמות איטית יותר מאשר להיות גוש-שומן ולהתקדם מהר בברזל.
אז מי שעושה מסה רגילה אין לו אסתטיקה??
תגיד אתה טמבל??
אפשר להשמין במסה ולחטב ואז להיות עם קוביות ואסתטיקה
יצאת טמבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🤪