הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לעצות לגביי אימוני קרדיו/אירובי

Nata4825

משתמש מתחיל
38
5
נק' מוניטין:
5
38
5
אני לא כל כל מבינה בזה ובכללי בחדר כושר ובאימונים בגלל זה אני מתאמנת בבית מהיוטיוב
עכשיו אמרו לי שבשביל לשרוף יותר קלוריות אצטרך לעשות אירובי
אשמח לרעיונות לאימוני אירובי שאני אעשה אחריי האימוני כוח שלי שלא לוקחים יותר משעה כי אני פשוט לא מצליחה לרצוץ ריצה קלה יותר מ10 דקות וזה פשוט משעמם ומתיש אותי

אני לא כל כל מבינה בזה ובכללי בחדר כושר ובאימונים
אומנם לא כולם חייבים להשקיע שעות בלמידה רק בשביל תחביב/ טיפול עצמי, אבל אם תרצי להרחיב את הידע שלך נשמח להפנות אותך למידע רלוונטי
אמרו לי שבשביל לשרוף יותר קלוריות אצטרך לעשות אירובי
זה נכון שאירובי שורף קלוריות, אבל את לא חייבת לעשות את זה. את יכולה פשוט להפחית קלוריות מהתזונה. אבל כן, זה שורף קלוריות.
אשמח לרעיונות לאימוני אירובי שאני אעשה אחריי האימוני כוח שלי שלא לוקחים יותר משעה כי אני פשוט לא מצליחה לרצוץ ריצה קלה יותר מ10 דקות וזה פשוט משעמם ומתיש אותי
כל פעילות שתגרום ללב שלך לכעוס עלייך. אם זה הליכה, ריצה איטית, ריצה מהירה, רכיבה על אופניים, שחייה, קפיצות בחבל, כל דבר באמת.

ללב שלך לכעוס עלייך
🤣
דווקא אצלי כשכולם מזמרים ״רוני אל תלכי״
הלב צועק ״רוני רוני אל תפסיקי ללכת כיף וטוב לי!!״
אנחנו ממש מדברים הוא ואני ואז יושבים לאכול משהו יחד.

🤣
דווקא אצלי כשכולם מזמרים ״רוני אל תלכי״
הלב צועק ״רוני רוני אל תפסיקי ללכת כיף וטוב לי!!״
אנחנו ממש מדברים הוא ואני ואז יושבים לאכול משהו יחד.
אני מקווה שהוא לא שותף מכה, שלא יקבל עלייך איזה התקף

אני לא כל כל מבינה בזה ובכללי בחדר כושר ובאימונים בגלל זה אני מתאמנת בבית מהיוטיוב
עכשיו אמרו לי שבשביל לשרוף יותר קלוריות אצטרך לעשות אירובי
אם אירובי משעמם אותך ולא כיף לך את יכולה להוריד מהסך קלוריות שאת צורכת ביום .. לא חייב אירובי בשביל להתחטב ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית