הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני אוכל המון ונמאס לי מזה

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
כמעט כל ארוחה אני אוכל פי 2 ויותר מהסובבים שלי, אם לאנשים ממוצעים לוקח בשביל להגיע לשובע סתם דוגמא 2-3 משולשים של פיצה אני צריך מגש ורבע. לא תגידו דברים סתם כמו פיתות וכו, אני מדבר על קציצות בשר/עוף לדוגמא שהן בעלות הרבה חלבון שאני אוכל המון לעומת אנשים אחרים, כבר לא נעים לי. אכלתי היום
לאפה של שווארמה ובכלל לא שבעתי חח פוסט מצחיק אבל נמאס לי להתנהג כמו בהמה ולאכול ככ הרבה 😁. הייתי מעוניין לחתוך בכמויות אבל אני פשוט רעב וצריך הרבה יותר כדי לשבוע. איך אני מפסיק את זה? מה זה אומר שהקיבה שלי גדולה יחסית? בנוסף, לא ציינתי שאני בן 18 1.80, בצבא לא יהיה לי רבע מ-זה ובכלל אני אהיה גמור. מה אני עושה?

בצבא יהיה לך מספיק אוכל כמה שתרצה זה לא גולאג
לא לשבוע מלאפה שווארמה זה לא כזה חריג

תשתה המון מים זירו קפה, תאכל המון ירקות ופירות עם מעט קלוריות כמו אבטיח מלון וכו.

כמעט כל ארוחה אני אוכל פי 2 ויותר מהסובבים שלי, אם לאנשים ממוצעים לוקח בשביל להגיע לשובע סתם דוגמא 2-3 משולשים של פיצה אני צריך מגש ורבע. לא תגידו דברים סתם כמו פיתות וכו, אני מדבר על קציצות בשר/עוף לדוגמא שהן בעלות הרבה חלבון שאני אוכל המון לעומת אנשים אחרים, כבר לא נעים לי. אכלתי היום
לאפה של שווארמה ובכלל לא שבעתי חח פוסט מצחיק אבל נמאס לי להתנהג כמו בהמה ולאכול ככ הרבה 😁. הייתי מעוניין לחתוך בכמויות אבל אני פשוט רעב וצריך הרבה יותר כדי לשבוע. איך אני מפסיק את זה? מה זה אומר שהקיבה שלי גדולה יחסית? בנוסף, לא ציינתי שאני בן 18 1.80, בצבא לא יהיה לי רבע מ-זה ובכלל אני אהיה גמור. מה אני עושה?
בצבא יהיה לך שפע של אוכל אל תדאג
הקיבה של כולם גדולה במסה
תוריד בכמויות כמו שכתבו, זירו, קפה, קפאין מכל סוגיו, סלטים גדולים או פשוט תאכל שיבולת שועל

האמתי נזכרתי שכתבתי את זה קקקקק
שיתחיל לאט לאט 🤣
בחיי שאצלי בדירה זה כמו רהיט נוי במטבח
קופסה מונחת לה על המדף ליופי
מעניין כמה תוקף יש לזה

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 116.5 · צפיות: 73

האמתי נזכרתי שכתבתי את זה קקקקק
שיתחיל לאט לאט 🤣

אני לא נוגעת בשיבולת שועל יפים שלי
מדבר אלינו רק סטייק אנטריקוט, נתח קצבים וסינטה

אבל אני רוצה לענות לשואל השאלה ברצינות,
שנים הרגשתי חריגה כי אני אוכלת יותר מכולם.
היינו יוצאים כל החברים והייתי מתביישת להזמין המבורגר יותר גדול מ160 כדי לא יחשבו שאני בהמה, מגיעה הביתה ומפרקת את המקרר.

זה שאתה אוכל יותר מאחרים זה לא נתון שאתה צריך להסתכל עליו בכלל, אתה יודע איך הם מגיעים לארוחה? אולי הם אכלו בדיוק לפני? שבעים? אולי אתה פעיל יותר והגוף דורש יותר? בכל אופן זה גם לא מעניין, תאכל כמה שבא לך וכמה שאתה רוצה.

בצבא הפכתי את זה לצחוק במקום לתת לזה מקום של חוסר ביטחון ולאף אחד לא היה אכפת, להפך…. ובלי קשר יש לי תיאבון של נהג משאית וחלק פה מכירים את הקיבולת שלי:s49:
ועד היום אני מקבלת מבטים מוזרים. ביום ראשון אכלתי 2 לאפות. אחת אחרי השניה ואפילו 2 אנשים שישבו לידי אמרו כל הכבוד:lol:🤣🤣🤣

כדאי להוסיף מזון שמעכב ריקון קיבה כמו למשל סיבים מסיסים: שיבולת שועל או סובין שיבולת שועל\כרובית (ירקות מבושלים בכללי)\
אתה תרגיש יותר מלאות (תחושת שובע), וגם שומן (אבוקדו,שמן זית,טחינה בכמות קטנה)
פחות פחמימות שמתפרקות מהר, יותר חיטה מלאה,מזון שפחות מרוכז קלוריות להגדיל נפח מירקות (צפיפות קלוריות נמוכה )

אצלי ההבדל הכי גדול בשובע היה לשתות ליטר וחצי מים לפני שאני מתחיל כל ארוחה. היום אני כבר שותה את זה בשלוק

• פותח/ת השרשור
אני בדרך אליהם 🤯

ואת 👑 בנקבה

צפה בקובץ המצורף 78769

ארוחה כזו אני מפרק ב2 דק
כדאי להוסיף מזון שמעכב ריקון קיבה כמו למשל סיבים מסיסים: שיבולת שועל או סובין שיבולת שועל\כרובית (ירקות מבושלים בכללי)\
אתה תרגיש יותר מלאות (תחושת שובע), וגם שומן (אבוקדו,שמן זית,טחינה בכמות קטנה)
פחות פחמימות שמתפרקות מהר, יותר חיטה מלאה,מזון שפחות מרוכז קלוריות להגדיל נפח מירקות (צפיפות קלוריות נמוכה )

עם שיבולת שועל אני מנוסה והיא לא בדיוק משביעה אותי.
אתה צודק לגבי הירקות אבל לא תמיד הם זמינים למרות שאני אוכל מהם המון.

@Ronch
את תוקפת גם את תפוח האדמה הזה?
רק מלהסתכל על התמונה שמנתי!
אתה יודע כמה פעמים בחיים עשיתי את הטעות הזו של לחשוב ולא לתקוף את התפוח אדמה הזה?
תקפתי ונהניתי מכל רגע של לא לחשוב יותר מידי

בצבא לא יהיה לי רבע מ-זה ובכלל אני אהיה גמור. מה אני עושה?

בצבא יהיה לך המון אוכל (עליתי 20 קילו בצבא)

מה שעזר לי לשבוע ממעט אוכל זה לאכול מאכלים עם הרבה חלבון כמו חזה עוף/גבינות וכו,
גם אוכל עם הרבה סיבים כמו ירקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית