הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני אוכל המון ונמאס לי מזה

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
כמעט כל ארוחה אני אוכל פי 2 ויותר מהסובבים שלי, אם לאנשים ממוצעים לוקח בשביל להגיע לשובע סתם דוגמא 2-3 משולשים של פיצה אני צריך מגש ורבע. לא תגידו דברים סתם כמו פיתות וכו, אני מדבר על קציצות בשר/עוף לדוגמא שהן בעלות הרבה חלבון שאני אוכל המון לעומת אנשים אחרים, כבר לא נעים לי. אכלתי היום
לאפה של שווארמה ובכלל לא שבעתי חח פוסט מצחיק אבל נמאס לי להתנהג כמו בהמה ולאכול ככ הרבה 😁. הייתי מעוניין לחתוך בכמויות אבל אני פשוט רעב וצריך הרבה יותר כדי לשבוע. איך אני מפסיק את זה? מה זה אומר שהקיבה שלי גדולה יחסית? בנוסף, לא ציינתי שאני בן 18 1.80, בצבא לא יהיה לי רבע מ-זה ובכלל אני אהיה גמור. מה אני עושה?

כמעט כל ארוחה אני אוכל פי 2 ויותר מהסובבים שלי, אם לאנשים ממוצעים לוקח בשביל להגיע לשובע סתם דוגמא 2-3 משולשים של פיצה אני צריך מגש ורבע. לא תגידו דברים סתם כמו פיתות וכו, אני מדבר על קציצות בשר/עוף לדוגמא שהן בעלות הרבה חלבון שאני אוכל המון לעומת אנשים אחרים, כבר לא נעים לי. אכלתי היום
לאפה של שווארמה ובכלל לא שבעתי חח פוסט מצחיק אבל נמאס לי להתנהג כמו בהמה ולאכול ככ הרבה 😁. הייתי מעוניין לחתוך בכמויות אבל אני פשוט רעב וצריך הרבה יותר כדי לשבוע. איך אני מפסיק את זה? מה זה אומר שהקיבה שלי גדולה יחסית? בנוסף, לא ציינתי שאני בן 18 1.80, בצבא לא יהיה לי רבע מ-זה ובכלל אני אהיה גמור. מה אני עושה?

1.80 בן 18... בגיל שלך הגוף מתפתח צריך המון אנרגיה וזה נורמלי לגמרי להרגיש "רעב" ושאתה "אוכל יותר מידיי"
אבל כמה אתה שוקל נכון להיום?
וכמה אתה מתאמן בשבוע ואיזה סוג אימונים?

1.80 בן 18... בגיל שלך הגוף מתפתח צריך המון אנרגיה וזה נורמלי לגמרי להרגיש "רעב" ושאתה "אוכל יותר מידיי"
צר לי לאכזב אותך אבל בגיל 18 הגוף כבר כנראה סיים להתפתח אצל רוב האוכלוסיה.
רובם יסיימו להתפתח בגיל 16-18 מלבד ממקרים חריגים.

ובטח שאין קשר ישיר לרעב, אני מכיר המון בני 40 שרעבים כל היום והמון בני 15 בתת משקל.
יותר הגיוני שמדובר במנגנוני רעב ושובע שונים שמשפיעים עליו.

• פותח/ת השרשור
אבל כמה אתה שוקל נכון להיום?
וכמה אתה מתאמן בשבוע ואיזה סוג אימונים?

80 קילו
ריצות ופולבאדי

אני לא בטוח, אבל נדמה לי שאדם שאוכל יותר, מסוגל לאכול יותר קלוריות יותר מהר.
אז תסתכל על החיובי פשוט, בצבא אולי יותר ממחסור במזון, הבעיה שלך תהיה מחסור בזמן.

80 קילו
ריצות ופולבאדי

קודם כל מצוין שאתה פעיל ועושה, ולדעתי אתה לא צריך בגיל הזה להתחיל להיכנס לטבלאות חישוב אוכל וקלוריות, חלבון וכל החברים...
תאכל ארוחות מסודרות, תהנה מהספורט ותראה תוצאות לאורך זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית