עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מונסטר יותר יקר מאבקת פרי ופחות בריא לשיניים...וקפה לבד לא מספיק לאימוני PR לפחות לימניסיון עם הרבה שיט, שנת לילה טובה ומנסטר/קפה שחור או שניהם זה מעולה
אם בכל זאת אתה רוצה אבקת פרי, תצמד להמלצות מאייהרב ואל תתקרב לפרי וורקאאוט של מייפרוטאין, ניסיתי את כולם והרוב פשוט גורמים לך לעקצוצים וגירודים מעצבנים בכל הגוף, הופך את העיניים שלי לאדומות כאילו באתי בסטלה לאימון ופשוט לא עוזר כלכך
איזה טעם אהבת של האקסטרים?IHERB
יש כמה המלצות:
האהוב עליי הוא Mr hyde xtreme - יש בו 420 מג קפאין, קצת יוהמבין, ל-תיאנין לריכוז ועוד כל מני מרכיבים לפאמפ. זה הפרי שאני הכי אוהב לאימונים כבדים (PRים).
אחריו יש את Mr hyde signature - הרבה פחות ממריצים וקפאין, עדיין אחלה מרכיבים לפאמפ, לוקח אותו אם אני עייף (אימון בוקר עם שינה לא משהו או אחרי יום עבודה ארוך).
אחרון ודי קרוב לsignature זה The curse - כ150 מג קפאין, פאמפ סביר. קצת פחות טוב מsignature.
זול משמעותית, 2 דולר פחות בערך מsignature ויש שם 50 סקופים.
-אני לא חושב שלמנסטר יש השפעה מהותית על השיניים, אתה יכול לשתות עם קשית אם אתה דואג מזה, אני מעדיף אפילו(ולפני שבאים לי עם "קשית הורס את כדור הארץ!!!!!!!!!!!!", צלחות פלסטיק וסכום חד פעמי עם השפעה גדולה הרבה יותר)מונסטר יותר יקר מאבקת פרי ופחות בריא לשיניים...וקפה לבד לא מספיק לאימוני PR לפחות לי
תודה!
הכל טעים, לך לפי הטעמים שאתה אוהב ביום יום שלך.מונסטר יותר יקר מאבקת פרי ופחות בריא לשיניים...וקפה לבד לא מספיק לאימוני PR לפחות לי
תודה!
איזה טעם אהבת של האקסטרים?
מוזמן לתת את ההמלצה שלך, ותודה על הדיס-המלצה 😃מי שהציע פה The curse לא יודע כלום מהחיים שלו, בין המוצרים הכי נחותים שיש בשוק, בדיחה שקונים בכסף.
יש לך את הפרי של גרג דוסט המלשין , שעם כל השנאה אליו יאמר לזכותו שיש לו פרי עם נוסחא מעולה , חוץ מהבטא אלנין שאני שונא , אז אם יש לך אפשרות להזמין דרך חבר או משפחה Gorilla Mode כמו שנאמר מעלי אז עדיף כי זה בלי בטא אלנין.מוזמן לתת את ההמלצה שלך, ותודה על הדיס-המלצה 😃
יש לך של sierra שזה מותג בית של iherb ולכן גם יחסית זול 50-60 שח.
אני עכשיו איתו והוא סבבה לגמרי
אבא מביא מהסופר. (קפה שחור)
רק אני שותה תה מליסה ומנטה לפני אימון?? 🤦♂️
שותים מונסטר,לא לוקחים.. 😃כשאני לוקח מנסטר
יכולת גם לתייג/לצטט אותי. לא הייתי נפגע.מי שהציע פה The curse לא יודע כלום מהחיים שלו, בין המוצרים הכי נחותים שיש בשוק, בדיחה שקונים בכסף.