הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה אתם קונים את ה-PreWorkout שלכם?

IHERB

יש כמה המלצות:
האהוב עליי הוא Mr hyde xtreme - יש בו 420 מג קפאין, קצת יוהמבין, ל-תיאנין לריכוז ועוד כל מני מרכיבים לפאמפ. זה הפרי שאני הכי אוהב לאימונים כבדים (PRים).

אחריו יש את Mr hyde signature - הרבה פחות ממריצים וקפאין, עדיין אחלה מרכיבים לפאמפ, לוקח אותו אם אני עייף (אימון בוקר עם שינה לא משהו או אחרי יום עבודה ארוך).

אחרון ודי קרוב לsignature זה The curse - כ150 מג קפאין, פאמפ סביר. קצת פחות טוב מsignature.
זול משמעותית, 2 דולר פחות בערך מsignature ויש שם 50 סקופים.

מניסיון עם הרבה שיט, שנת לילה טובה ומנסטר/קפה שחור או שניהם זה מעולה

אם בכל זאת אתה רוצה אבקת פרי, תצמד להמלצות מאייהרב ואל תתקרב לפרי וורקאאוט של מייפרוטאין, ניסיתי את כולם והרוב פשוט גורמים לך לעקצוצים וגירודים מעצבנים בכל הגוף, הופך את העיניים שלי לאדומות כאילו באתי בסטלה לאימון ופשוט לא עוזר כלכך

• פותח/ת השרשור
מניסיון עם הרבה שיט, שנת לילה טובה ומנסטר/קפה שחור או שניהם זה מעולה

אם בכל זאת אתה רוצה אבקת פרי, תצמד להמלצות מאייהרב ואל תתקרב לפרי וורקאאוט של מייפרוטאין, ניסיתי את כולם והרוב פשוט גורמים לך לעקצוצים וגירודים מעצבנים בכל הגוף, הופך את העיניים שלי לאדומות כאילו באתי בסטלה לאימון ופשוט לא עוזר כלכך
מונסטר יותר יקר מאבקת פרי ופחות בריא לשיניים...וקפה לבד לא מספיק לאימוני PR לפחות לי

תודה!
IHERB

יש כמה המלצות:
האהוב עליי הוא Mr hyde xtreme - יש בו 420 מג קפאין, קצת יוהמבין, ל-תיאנין לריכוז ועוד כל מני מרכיבים לפאמפ. זה הפרי שאני הכי אוהב לאימונים כבדים (PRים).

אחריו יש את Mr hyde signature - הרבה פחות ממריצים וקפאין, עדיין אחלה מרכיבים לפאמפ, לוקח אותו אם אני עייף (אימון בוקר עם שינה לא משהו או אחרי יום עבודה ארוך).

אחרון ודי קרוב לsignature זה The curse - כ150 מג קפאין, פאמפ סביר. קצת פחות טוב מsignature.
זול משמעותית, 2 דולר פחות בערך מsignature ויש שם 50 סקופים.
איזה טעם אהבת של האקסטרים?

מונסטר יותר יקר מאבקת פרי ופחות בריא לשיניים...וקפה לבד לא מספיק לאימוני PR לפחות לי

תודה!
-אני לא חושב שלמנסטר יש השפעה מהותית על השיניים, אתה יכול לשתות עם קשית אם אתה דואג מזה, אני מעדיף אפילו(ולפני שבאים לי עם "קשית הורס את כדור הארץ!!!!!!!!!!!!", צלחות פלסטיק וסכום חד פעמי עם השפעה גדולה הרבה יותר)

מנסטר יותר יקר נכון, זה החסרון, אפשר למצוא ב5 שקל לאחד בערך שזה לא זול
קפה לבד לא מספיק ברור, משלב עם מנסטר

יצא מונסטר ירוק,טעים מאוד(קורא תיגר ללבן)

p.w
מיסטר הייד(על כל צורתיו) - נהדר
Gat - נהדר
Jnx sport(שאדו) - נהדר
ג׳ספרי - נהדר
Nutrex - נהדר

*טעמים לשיקולך
*רמות קפאין לשיקולך מ150-420

מוזמן לתת את ההמלצה שלך, ותודה על הדיס-המלצה 😃
יש לך את הפרי של גרג דוסט המלשין , שעם כל השנאה אליו יאמר לזכותו שיש לו פרי עם נוסחא מעולה , חוץ מהבטא אלנין שאני שונא , אז אם יש לך אפשרות להזמין דרך חבר או משפחה Gorilla Mode כמו שנאמר מעלי אז עדיף כי זה בלי בטא אלנין.

יש לך את הפרי של באמסטד שהוא גם אש אבל תמיד Out of stock , צריך להיות עם יד על ההדק ולהזמין ישר שמחדשים מלאי.
כל המר הייד והבולשיט הזה סתם חרא מפוצץ ממריצים, פרי לא צריך להיות עם יותר מ350-375מג קפאין גג, זה כבר מגיע לרמה שזה פוגע בפאמפ ובאימון, כל הסופר ממריצים האלה על הפנים.

• פותח/ת השרשור
יש לך של sierra שזה מותג בית של iherb ולכן גם יחסית זול 50-60 שח.
אני עכשיו איתו והוא סבבה לגמרי

אבא מביא מהסופר. (קפה שחור)

קפה זה מעולה, אני מתאמן על קפה שנים...מצד שני כשאני לוקח מנסטר אני מרגיש יותר טוב אז אני מחפש למצוא איזון, הכי קל להגיד קפה אבל לפעמים לאימונים אינטנסיביים זה לא מספיק.

רק אני שותה תה מליסה ומנטה לפני אימון?? 🤦‍♂️
artworks-000062335688-pfwoeu-t500x500.jpg

מי שהציע פה The curse לא יודע כלום מהחיים שלו, בין המוצרים הכי נחותים שיש בשוק, בדיחה שקונים בכסף.
יכולת גם לתייג/לצטט אותי. לא הייתי נפגע.
ולהגיד שמישהו לא מבין כלום מהחיים שלו לא הופך את הטיעון שלך לטוב יותר.

אם הייתה גישה נוחה לגורילה מיינד הייתי קונה אותו, אבל זה לא המצב והייד אקסטרים זה הפרי הנגיש הכי טוב שאפשר להשיג כרגע לדעתי.
הפרי של באמסטד לא כזה מיוחד, מוזמן לפרט למה אתה חושב שכן, אולי אלמד משהו.

The curse היה שלישי בהמלצה שלי כי הוא באמת הגי פחות מומלץ, אבל 150-160 מג קפאין לאימון בבוקר שעה אחרי שהתעוררת זה סבבה.

סך הכל אני מדרג את התגובה שלך 0/10 מבחינת טיעונים רציונליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית