הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך יכול להיות שלניצולי שואה לא היה חיטובים בשרירים?

מצב
השרשור נעול

MeatSlacking

מושעה
178
17
נק' מוניטין:
-8
178
17
ולמה הם נראים בידיים וברגליים כמו 17% שומן אם הם כל הזמן בגרעון קלורי מטורף?

עריכה: לא יודע אם זה מנומס לשאול שאלה שכזאת, אם זה לא בסדר אשמח שתמחקו את האשכול.

עריכה 2: אני מודה, יכול להיות שיש לי אספרגר מבוגרים, אין לזה אבחנה חד משמעית, זה תסמונת שגורמת לבן אדם להיות חסר טאקט לעיתים רחוקות. לאנשים רגילים יש הרבה יותר אבחנות בין מותר ואסור, לי יש פחות. אני מבקש להתחשב בזה, ולהבליג.

רק שתדעו שלא התכוונתי לפגוע באף אחד, ושאלתי מתוך סקרנות בלבד.

נערך לאחרונה:
ולמה הם נראים בידיים וברגליים כמו 17% שומן אם הם כל הזמן בגרעון קלורי מטורף?

עריכה: לא יודע אם זה מנומס לשאול שאלה שכזאת, אם זה לא בסדר אשמח שתמחקו את האשכול.

אתה בטח עדיין שואל את הורייך איך באים ילדים לעולם

לא יודע.
אולי זה הסטרס, אולי זה המחסור באבות מזון וחלבון, אולי חוסר גישה לחדר כושר.
ואולי הם פשוט לא הקשיבו לבנאדם הנכון ביוטיוב.

איזה פוסט מגוחך.

• פותח/ת השרשור
לא ידעתי שלשטן יש גישה לאינטרנט
על אילו שרירים אתה מדבר?

גבר אתה צריך הערכה פסיכיאטרית... 🤦‍♂️

אתה בטח עדיין שואל את הורייך איך באים ילדים לעולם

לא יודע.
אולי זה הסטרס, אולי זה המחסור באבות מזון וחלבון, אולי חוסר גישה לחדר כושר.
ואולי הם פשוט לא הקשיבו לבנאדם הנכון ביוטיוב.

איזה פוסט מגוחך.

באמת ובתמים אני שואל מתוך סקרנות נטו, ואני באמת לא מבין איפה כאן הפגיעה בהם.

ההיגיון הפשוט שלי אומר שכל בן אדם שנמצא בגרעון קלורי, אם הוא ימשיך אותו לאורך תקופה ארוכה, בסופו של דבר הוא אמור להיות כבר עם פיסולים בשרירים עקב הגעה לאחוז שומן מאוד נמוך (עדיין נשאר להם שריר), והם לא הגיעו למצב הזה, ומעניין אותי לדעת למה.

אשמח שתורידו את הנקודות מוניטין השליליות, אחרי שהסברתי את עצמי

נו, למה אף אחד לא עונה לו?

אם היה לו שכל הייתי עונה.. 🤦‍♂️
אבל בנאדם ש4:18 לפנות בוקר כותב בפורום שאלה כזאת מביכה, מטופשת שגובלת בחוסר רגישות לקורבנות מלחמה.
כפי שאמרתי בתגובתי הקודמת שיפנה להערכה פסיכיאטרית.

אם היה לו שכל הייתי עונה.. 🤦‍♂️
אבל בנאדם ש4:18 לפנות בוקר כותב בפורום שאלה כזאת מביכה, מטופשת שגובלת בחוסר רגישות לקורבנות מלחמה.
כפי שאמרתי בתגובתי הקודמת שיפנה להערכה פסיכיאטרית.
מעניין גם מה הוא חושב על עצמו, אם הוא חושב שהם 17% שומן.
ההיגיון הפשוט שלי אומר שכל בן אדם שנמצא בגרעון קלורי, אם הוא ימשיך אותו לאורך תקופה ארוכה, בסופו של דבר הוא אמור להיות כבר עם פיסולים בשרירים עקב הגעה לאחוז שומן מאוד נמוך (עדיין נשאר להם שריר), והם לא הגיעו למצב הזה, ומעניין אותי לדעת למה.
אולי אני טועה, אבל זה נראה לי מסת שריר ומסת שומן אפסית, גם ההגיון שלי תומך בכך.
ואני לא מבין על אילו פיסולים אתה מצפה.

• פותח/ת השרשור
מעניין גם מה הוא חושב על עצמו, אם הוא חושב שהם 17% שומן.

אולי אני טועה, אבל זה נראה לי מסת שריר ומסת שומן אפסית, גם ההגיון שלי תומך בכך.
ואני לא מבין על אילו פיסולים אתה מצפה.

כמו שרואים את ההפרדות ברגליים אצל מפתחי גוף עקב אחוז שומן מאוד נמוך, ככה חשבתי שיקרה גם לרגליים שלהם, אבל זה לא קורה ומעניין אותי לדעת למה

כמו שרואים את ההפרדות ברגליים אצל מפתחי גוף עקב אחוז שומן מאוד נמוך, ככה חשבתי שיקרה גם לרגליים שלהם, אבל זה לא קורה ומעניין אותי לדעת למה
כי אין להם רגליים כמו של מפתחי גוף,
כי הם לא מפתחי גוף,
הם ההפך הגמור.

• פותח/ת השרשור
כי אין להם רגליים כמו של מפתחי גוף,
כי הם לא מפתחי גוף,
הם ההפך הגמור.

נכון שאין להם מסת שריר כמו למפתחי גוף, אבל איך הם לא הגיעו לנראות של 5% שומן גם עם השריר שיש להם?

אולי כי השומן שהיה להם זה כבר היה המינימום שהגוף שלהם היה יכול להגיע אליו ואם היה להם עוד מסת שריר הם כן היו נראים חטובים מאוד?

נכון שאין להם מסת שריר כמו למפתחי גוף, אבל איך הם לא הגיעו לנראות של 5% שומן גם עם השריר שיש להם?

אולי כי השומן שהיה להם זה כבר היה המינימום שהגוף שלהם היה יכול להגיע אליו ואם היה להם עוד מסת שריר הם כן היו נראים חטובים מאוד?
מהסיבה הפשוטה שהם היו אוכלים נורא מעט והיו עובדים מאוד קשה,
והם היו בגירעון קלורי ממש קיצוני שככל הנראה הגוף הגיע למצב שהוא חייב לפרק שרירים כדי לשרוד

Nutrition / Life in the camp / History / Auschwitz-Birkenau

• פותח/ת השרשור
אני מודה, יכול להיות שיש לי אספרגר מבוגרים, אין לזה אבחנה חד משמעית, זה תסמונת שגורמת לבן אדם להיות חסר טאקט לעיתים רחוקות. לאנשים רגילים יש הרבה יותר אבחנות בין מותר ואסור, לי יש פחות. אני מבקש להתחשב בזה, ולהבליג.

רק שתדעו שלא התכוונתי לפגוע באף אחד, ושאלתי מתוך סקרנות בלבד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית