הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הנעליים החדשות

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
הרבה חברה פה קיבלו עכשיו נעלי WL, בואו תספרו איך זה לעומת אולסטאר או מה שהיה לכם מקודם.

אני אוסיף את חוות הדעת שלי, כשמר מותניים יביא לי אותן.

אתה אמור להתאמן איתן היום אחרי שתאסוף אותן ממני, גמד!
ולי היה קשה עם העליה, הברכיים גלשו וההיפ דרייב הלך לעזאזל. ויתרתי על המשיכה באותו אימון ועשיתי עוד כמה סטים של סקוואט, בסוף נראה לי שהצלחתי להשתלט על זה (הייתי צריך להקטין את הזווית בגב עוד יותר).

בינתיים מה ששמתי לב שהעמידה יותר יציבה בסקאוט כשאני שובר מקביל.

מבחינת הסקוואט LB הברכיים גולשות, צריך לשים לב יותר לזה ולהתרגל
HB , FS הרבה יותר נח, וגם נח לרדת נמוך (כדי לתפוס את המוט מקלין...)

הרמות אולימפיות המעט שאני עושה מאוד נח איתם

מבחינת הסקוואט LB הברכיים גולשות, צריך לשים לב יותר לזה ולהתרגל
HB , FS הרבה יותר נח, וגם נח לרדת נמוך (כדי לתפוס את המוט מקלין...)

הרמות אולימפיות המעט שאני עושה מאוד נח איתם

אז עדיף אולסטאר , לא?
כי למי אכפת בכלל מ FS ו HB.....

טוב, לשאלתך:
מבחינת שינוי בטכניקה, לא הייתי צריך לעשות אף שינוי ממש. לפי מה שאלכס וחיים אמרו, הברכיים שלי לא גלשו וזה לא נראה כאילו איבדתי יציבות. מה שכן, קשה לי הרבה יותר לנצל את הבאונס, ואני צריך לשחק עם הרוחב עמידה כדי להגיע למשהו שיהיה לי נוח.

בסה"כ השינוי הכי גדול שהרגשתי, ויכול להיות שזה בכלל בגלל שהייתי אחרי הפסקה של שבוע מאימונים, זה שהרגשתי את הארבע-ראשי הרבה יותר.

• פותח/ת השרשור
אז עדיף אולסטאר , לא?
כי למי אכפת בכלל מ FS ו HB.....

הן אמורות להיות יותר נוחות גם לסקוואט רגיל, הן עוזרות לשבור מקביל ביותר קלות.
ולהכניס יותר את הקאוודס לתנועה, אני השתכנעתי אחרי שראיתי את וונדלר עושה 600 פאונד לזוג איתן.

אבל יכול להיות שהן לא יתאימו לכל בן אדם, זה תלוי גם במבנה גוף ובצורה שהוא עושה סקוואט.

אני היום אספתי את שלי, אני שוקל אבל לחכות עם האימונים איתן. יש עוד פלטה להביא לפני זה.

אני מאוד מבסוט מהן, כבר דיווחתי באשכול אחר.

אגב, אני מוצא שהנעליים האלה (בגלל העקבים) מאוד משפרות את הקרלז. נסו ותהנו

את האמת שכחתי למדוד אותן אבל בכל מקרה אם אני אקנה נעליים להרמת משקולות (מה שלא סביר שיקרה) אני אקנה ADIDAS.
כל מי שקיבל את הנעליים, יש עדיין ריח של דבק?

כנראה במטוס הכל התנדף, כשהם הגיעו אלי כל החדר שלי היה מסריח מדבק וכשפתחתי את הקופסה בפעם הראשונה הגיע אלי הדף מטורף, נראה לי ירדה לי שנה מהחיים מההסנף הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית