הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הנעליים החדשות

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
הרבה חברה פה קיבלו עכשיו נעלי WL, בואו תספרו איך זה לעומת אולסטאר או מה שהיה לכם מקודם.

אני אוסיף את חוות הדעת שלי, כשמר מותניים יביא לי אותן.

את האמת שכחתי למדוד אותן אבל בכל מקרה אם אני אקנה נעליים להרמת משקולות (מה שלא סביר שיקרה) אני אקנה ADIDAS.
כל מי שקיבל את הנעליים, יש עדיין ריח של דבק?

מוזר הענין הזה של הדבק...
הרי אתה יודע שהזמנו את הנעליים ותוך כמה ימים ספורים זה היה מוכן + הריח הזה (כלומר משהו הדביקו שם).
ומצד שני, אם אני לא טועה כתוב על הנעל made in china
מענין מה זה המשהו הזה בנעל שהם הדביקו שם בקליפורניה (בהנחה שחלק גדול מהנעל הגיע מסין)

כשפתחתי את החבילה שארזת היה ריח חזק. נעלם תוך כמה שעות

מה שאני ארזתי עוד היה משהו כמו שבוע פתוח אצלי בחדר בתוך קופסה (רק השקית של הנעליים בלי הקופסאות שלהן)

אני מוכרח לציין שהגימור של הנעליים מאוד זול (ויסלח לי אלכס, נציג vsatlethics). נראה כאילו לקחו את החלק העליון של הנעל ופשוט הדביקו עליו את הסוליה. בדגם השחור רואים לבן מבצבץ בין הסוליה לגוף הנעל, ובמקומות מסוימים אם אתה מותח את העור מספיק אתה יכול לקרוע אותו מהסוליה. בכל אופן, הגימור של הנעל עושה רושם של קינג ג'ורג' ב-99 שקל אחרי שהתווכחת עם המוכר.

אני מוכרח לציין שהגימור של הנעליים מאוד זול (ויסלח לי אלכס, נציג vsatlethics). נראה כאילו לקחו את החלק העליון של הנעל ופשוט הדביקו עליו את הסוליה. בדגם השחור רואים לבן מבצבץ בין הסוליה לגוף הנעל, ובמקומות מסוימים אם אתה מותח את העור מספיק אתה יכול לקרוע אותו מהסוליה. בכל אופן, הגימור של הנעל עושה רושם של קינג ג'ורג' ב-99 שקל אחרי שהתווכחת עם המוכר.

חיים, הבט על הצד החיובי: עכשיו תוכל להיות "מר פלטפוס".

הנעליים שלי הגיעו. המידה לפי ה-pdf שאלון מצא יצא בול. אין ריח של דבק. הגימור ממש בסדר, הייתי לחוץ אחרי התיאור של חיים.
תודה לכל מי שהיה מעורב במשלוח - משה, עמרי, שגיא וגילי.
עידכונים מהשטח בימים הקרובים בלוג שלי. *

אני חושב שהגימור גלוי יותר בנעליים השחורות, ואתה לקחת לבן של רוסים אם אני לא טועה. גם אצל הגמד זה נראה כאילו הרכיבו את הנעל במוסך בקינג ג'ורג'.
בכל אופן בהצלחה.

אני חושב שהגימור גלוי יותר בנעליים השחורות, ואתה לקחת לבן של רוסים אם אני לא טועה. גם אצל הגמד זה נראה כאילו הרכיבו את הנעל במוסך בקינג ג'ורג'.
בכל אופן בהצלחה.

ניסיתם לצאת מגניבים עם השחור שלכם. תאמצו את הרוסי הפנימי שלכם.

חיים סתם בוכה. הנעליים מצוינות. הוא אפילו הגיע איתן היום לאוניברסיטה סתם ככה, כנעלי יציאה.

• פותח/ת השרשור
טוב קיבלתי את הנעליים, הסקוואט הרגיש מוזר קצת, צריך עוד להתרגל.
הדדליפט היה מעולה, המשקל לא היה כבד אבל משכתי עם גב ישר לחלוטין.

בכל אופן בהצלחה.

אין מוסכים בקינג ג'ורג'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית