הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפסקה של חודש-שלושה

• פותח/ת השרשור HH10
  • פורסם בתאריך

HH10

משתמש מתחיל
218
49
נק' מוניטין:
178
218
49
לצערי נכפתה עליי הפסקה של חודש עד שלושה בעקבות עניין רפואי (לחץ בגולגולת וcsf leak) שנוצר מאימונים כבדים ונטילת רואקוטן (תרופה לאקנה)

הרופאים טוענים שזה קשור בלחץ תוך בטני במהלך האימונים בעיקר בסקוואט עם חגורה ותרגילים שמשלבים ברייסינג.

שתי שאלות:

מה אני יכול לעשות כדי לשמר את מסת השריר הקיימת בתקופה הזו?

אני חושש שהרופאים מקצינים עם האיסורים על פעילות גופנית, מה דעתכם על שחיה בעצימות נמוכה בתקופה הזו?
@Mike Bikov

לפי דעתי תפסיק עם הרואקוטן... אחת התופעות לוואי של התרופה זה עלייה בלחץ התוך גולגולתי (יחסית נדיר)
זה בטח לא נגרם מהחגורה באימונים או מברייסינג.

אני לא רופא ואני לא יודע אם הדעה של הרופאים נכונה או לא , אבל אם אתה רוצה להמשיך לעשות פעילות ולשמור על המלצות הרופאים הייתי ממליץ על עבודה עם גומיות, אחלה כלי לשמירה על הקיים, עבודה לנפח גבוהה והרבה תנועות שאפשר לעשות

תקשיב לרופאים. 3 חודשים בלי אימון לא יעשו לך יותר מידי כשיש לך עוד עשרות שנים לאחר מכן להתאמן. לקבל המלצות מאנשים בפורומים על נושא רפואי יחסית מורכב בלי גם להכיר את הרקע הרפואי שלך זה ״קצת״ מחדל.

• פותח/ת השרשור
תקשיב לרופאים. 3 חודשים בלי אימון לא יעשו לך יותר מידי כשיש לך עוד עשרות שנים לאחר מכן להתאמן. לקבל המלצות מאנשים בפורומים על נושא רפואי יחסית מורכב בלי גם להכיר את הרקע הרפואי שלך זה ״קצת״ מחדל.

סגור תודה
לפי דעתי תפסיק עם הרואקוטן... אחת התופעות לוואי של התרופה זה עלייה בלחץ התוך גולגולתי (יחסית נדיר)
זה בטח לא נגרם מהחגורה באימונים או מברייסינג.

הפסקתי בהנחיית הנוירוכירורג, לשמחתי נשארו לי בדיוק 6 ימים לטיפול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית