הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דומס במהלך אימון דד ליפט וסקוואט..

אוראל לוסב

משתמש מתחיל
203
84
נק' מוניטין:
226
203
84
בבית
היי חברה 😛
סיימתי תוכנית כוח וחזרתי לבילדינג עקב דומס במהלך אימון בגב תחתון מדד וסקוואט..
בלתי אפשרי לעשות סקוואט ואז דד (אפשרי אבל הגב התחתון לא אוהב את זה בשיט)
חזרתי לבילדינג (שזה לא התפשרות אני חולה בילדינג וגם התוכנית כוח שעשיתי היתה פאוורבילגינד)
בקיצור לפני שני אימונים ביום רגליים שהוא ממש קצר החזרתי את הסקוואט... לא עשיתי סקוואט כבד אלא 10 חזרות לא קרוב לכשל אפילו ואחרי זה בלאנצים במקום הגב צועק.. ברור לי שזה לא פציעה כי זה עובר אחרי ישיבה של חצי שעה...
אתמול אמרתי אולי הסקוואט שלי חרא והטכניקה לא טובה.. הלכתי על דד ליפט כוח ל5 חזרות שוב אחרי הדד ליפט הייתי סבבה אבל שוב לא הצלחתי לסיים תלג דיי כי הגב תחתון גמור..
כרגע אני מתמקד בבילדינג אבל מאוד חשוב לי בנץ סקוואט דד מתח ל5 והדד וסקוואט שוברים אותי..
העלתי סירטון טכניקה של הסקוואט והדד וקיבלתי אישורים
אני ממש לא רוצה לוותר על הסקוואט והדד הורדתי משקלים וזה עדיין קיים הדומס..
שוב מזכיר אחרי הסקוואט או אחרי הדד הגב עוד בסדר אבל אחרי זה באים דומס שלא מאפשרים לי לסיים תלג דיי (מתמקד בעיקר בלאנצים שאחרי ובשאר התרגילים)
אין מכונות מתאמן בבית אז זה אומר שאחרי דד וסקוואט ישלי פרונט סקוואט לאנצים ולג קרול סליק פלור לא מצליח לסיים אימון בגלל הדומס בתחתון
מקווה שקראתם הכל והבנתם .. עצות מישהו

אני מאמין שאתה מתכוון לפאמפ, פאמפ בגב תחתון זה לא הכי נוח, בטח לא תוך כדי אימון של סקוואט ודדליפט.
אבל אין יותר מידי פתרונות לזה, כשאתה מתאמץ בסקוואט ודדליפט השרירים מתאמצים, זה בדיוק הקושי באימון. פשוט להתאמץ לסיים את האימון.

נשמע שהסיבולת של הגב לא תואמת לכמות שאתה עושה. הייתי מוריד נפח ומעלה בהדרגה ומנסה כמה שבועות להעלות את הסבולת של שרירי הגב עם תרגילים פשוטים של פשיטות גב למיניהן להרבה חזרות.

• פותח/ת השרשור
נשמע שהסיבולת של הגב לא תואמת לכמות שאתה עושה. הייתי מוריד נפח ומעלה בהדרגה ומנסה כמה שבועות להעלות את הסבולת של שרירי הגב עם תרגילים פשוטים של פשיטות גב למיניהן להרבה חזרות.
תקשיבו שזה באמת לא כואב ברמה כזאת גרועה..
אני פשוט מפחד שזה יכול להוביל לפציעה.. הכאב עובר אחרי רבע שעה של מנוחה ..
הורדתי קצת עומסים אני לא הולך לעשות דד ליפט 60 קג כי זה לא מדגדג לי את הציפורן..
להמשיך להתאמן עם הפאמפ? זה לא יכול לעשות נזק איך שהוא

תקשיבו שזה באמת לא כואב ברמה כזאת גרועה..
אני פשוט מפחד שזה יכול להוביל לפציעה.. הכאב עובר אחרי רבע שעה של מנוחה ..
הורדתי קצת עומסים אני לא הולך לעשות דד ליפט 60 קג כי זה לא מדגדג לי את הציפורן..
להמשיך להתאמן עם הפאמפ? זה לא יכול לעשות נזק איך שהוא
לדעתי כל עוד אתה עם תוכנית הגיונית אין סיבה להתעסק בזה, בטח לא בתרגילים שהמטרה שלך בהם זה כוח

• פותח/ת השרשור
להתעסק עם הפאמפ בגב תחתון
זה לא יכול להוביל לפציעה כי יש אימונים שזה פשוט לא נותן לי לסיים את האימון...
נב
אני מתאמן בבית ויכול להרשות לעצמי לקחת הפסקה לשתות קפה ולחזור לאימון ואז אין כאבים בכלל...
הפחד היחיד שלי שאני דופק איכשהו תגב

זה לא יכול להוביל לפציעה כי יש אימונים שזה פשוט לא נותן לי לסיים את האימון...
נב
אני מתאמן בבית ויכול להרשות לעצמי לקחת הפסקה לשתות קפה ולחזור לאימון ואז אין כאבים בכלל...
הפחד היחיד שלי שאני דופק איכשהו תגב
אם זה סהכ הרגשה של פאמפ מציק כזה בגב תחתון, משהו כמו כאילו יש לך שני מקלות בגב, אז זה סבבה. אם זה ממש כאב רציני ומרגיש בעצמות ולא בשריר, אז זה משהו אחר.
אבל לפי איך שזה נשמע לי אתה פשוט מאמץ את הגב, ככה שבמקרה כזה הכל טוב.
אתה יכול לנסות לעשות דילואוד שוב, פשוט אני שם לב שאתה עושה את זה בתדירות די גבוהה.

אני עושה סקוואט ודדליפט אחד אחרי השני כבר במשך קצת יותר משנתיים ובפעמים הבודדות שהרגשתי שבאמת כמעט בלתי אפשרי לעשות דדליפט בגלל גב תחתון היו כשהיה עומס גבוה מדי בתוכנית, אז זה כנראה מה שגורם לך לדומס המציק הזה. זה היה ברמה שכבר בחימום עם 60 קילו הייתי מרגיש פאמפ מטורף בגב התחתון ובאמת היה מאוד קשה להתאמן ככה, אז כל עוד התוכנית מסודרת כמו שצריך זה לא משהו שאמור לקרות. למען האמת כבר לא הרגשתי פאמפ בגב התחתון בדדליפט שנגרר מסקוואט כבר המון המון זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית