הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיונות למגמת קולנוע..

• פותח/ת השרשור ORR
  • פורסם בתאריך

ORR

משתמש פעיל
325
4
נק' מוניטין:
278
325
4
life & fitness
אני לומד במגמת קולנוע כיתה י', ויש לי משימה לעשות וידאו קליפ לשיר ישראלי (כמו בערוץ 24..)
אולי הקליפ הטוב במגמה ישלח לתחרות מי יודע..
אני יתן דוגמה לקליפ שעשו שנה שעברה: הקליפ היה לשיר "הגלשן" של להקת כוורת, איזה גולש צעיר מתחיל לגלוש ואז הוא כמעט טובע ובסוף מציל אותו העוזר האנונימי שלו..

ביינתיים אין לי הרבה רעיונות ,אז יש לכם משהו להציע??

תביא את הכוסיות של הכיתה ותתן להם לנקות את הרכב של אבא לצלילי הקאבר "פארה פה פה" של 'התיירים'.
זכייה בטוחה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מצטער, אבל זה לא כל הקטע שתחשוב לבד?
זה כמו להעתיק שעורי בית.
זה לא שאני נגד העתקת שעורי בית, אבל זה פשוט פוגע בך בסופו של דבר.
רוצים שאתה תהיה יצירתי, ואתה רוצה שמישהו אחר יביא לך רעיון? מה הקטע? איך זה עוזר לך באמת?

תביא את הכוסיות של הכיתה ותתן להם לנקות את הרכב של אבא לצלילי הקאבר "פארה פה פה" של 'התיירים'.
זכייה בטוחה.
YouTube- ‫׳—׳•׳©׳₪׳™׳ ׳׳× ׳”׳×׳™׳™׳¨׳™׳ ׳‘׳œ׳”׳™׳˜ ׳₪׳¨׳” ׳₪׳¨׳”‬‎
חבל שזה צריך להיות בערבית כי אם לא היית יכול לשים את זה
קוראים לזה -I LIKE BIG BUTS
מציע לכם לראות כי זה די מצחיק

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

ובקליפ פשוט תציג את תלמידי המגמה שלך. השיר מאוד מתאים לאנשים שהולכים ללמוד קולנוע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני מצטער, אבל זה לא כל הקטע שתחשוב לבד?
זה כמו להעתיק שעורי בית.
זה לא שאני נגד העתקת שעורי בית, אבל זה פשוט פוגע בך בסופו של דבר.
רוצים שאתה תהיה יצירתי, ואתה רוצה שמישהו אחר יביא לך רעיון? מה הקטע? איך זה עוזר לך באמת?

אני לא ביקשתי את שאנשים יחשבו על כל רעיונות או בכל מקרה זה לפחות לא מה שהתכוונתי..
מה שהתכוונתי זה קצה חוט וכיוונים מחבר'ה מקוריים פה, ואולי יש כאלה שלמדו אז אולי זה יעזור לי..

השיר פרה פרה נחמד.. והמיקס מאוד מתאים להרבה פרויקטים קטנים אחרים בקולנוע רק לא וידאו קליפ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית