הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליה במשקל בחיטוב

• פותח/ת השרשור PJ
  • פורסם בתאריך

PJ

משתמש מתחיל
24
2
נק' מוניטין:
2
24
2
בחיטוב כבר מתחילת החודש והיום בדקתי את המשקל והוא עלה. אני מקפיד כל יום לעשות פעילות גופנית ולשרוף קלוריות וגם לשמור על תזונה נכונה. ההשערה שלי היא שבגלל שאני עושה אימוני כוח וצורך המון חלבון אז מסת השריר שלי עלתה והשומן פחת. לדעתכם זה הגיוני?

תקנה סרט מדידה, תמדוד היקפים כמו בטן מותניים וירכיים, זה אמור לעזור לך להבין האם אתה בעלייה במסת שריר או במסת שומן. מעבר למשקל.
נ.ב אכילה של פחמימה גורמת לעלייה במשקל של 2 קילו +- לפעמים יותר לפעמים פחות.

ממליץ לבצע מדידות על בסיס שבועי. רצוי באותה השעה באותם התנאים* כדי למנוע דברים שעלולים לשבש את המשקל.
אני עושה וממליץ ככה:
*- אותו צג משקל.
- באותו היום. אני ממליץ בבוקר (אם הייתה העמסה אפשר לתזמן את השקילה ליומיים\שלוש מאוחר יותר)
- אחרי פיפי על בטן ריקה
- בלבוש זהה.

בהצלחה:aFypqSlkBU:
אגב אני ממליץ מאוד לעבור על המדריך לחיטוב בפורטל של הפורום ,"קילוגרם", במידה ולא עברת עליו.

בחיטוב כבר מתחילת החודש והיום בדקתי את המשקל והוא עלה. אני מקפיד כל יום לעשות פעילות גופנית ולשרוף קלוריות וגם לשמור על תזונה נכונה. ההשערה שלי היא שבגלל שאני עושה אימוני כוח וצורך המון חלבון אז מסת השריר שלי עלתה והשומן פחת. לדעתכם זה הגיוני?
יש דרך לבדוק האם עלית במסת שריר/ירדת במסת שומן.
1)תמונות, הדרך הכי טובה לדעת עד כמה אתה חטוב זה דרך תמונות.
2) אופציה שניה זה סרט מדידה, אתה יכול למדוד היקפים רפוי וגם בכיווץ ואז לדעת לאחר מכן אם חל שינוי כלשהו.
3)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית