עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השמנה יכולה להרגרם מעליה חדה שלאינסולין..השמנה זה מעודף קלורי, לא?
למיטב זכרוני בסוכרלוז יש בערך 0 קלוריות
עכשיו תעשה חשבון 🙄
יכול לצרף את המחקרים האלה?השמנה יכולה להרגרם מעליה חדה שלאינסולין..
ראיתי שישהרבה מחקרים על הסוקרלוז
לא הבנתי מה מהם נכון..
תראה מחקר אחד שמראה עליה באינסולין כתוצאה מצריכת ממתיק מלאכותי.. רק אחדהשמנה יכולה להרגרם מעליה חדה שלאינסולין..
לא הבנתי מה מהם נכון..
השמנה יכולה להרגרם מעליה חדה שלאינסולין..
לא הבנתי מה מהם נכון..
בולשיט.השמנה יכולה להרגרם מעליה חדה שלאינסולין..
לא הבנתי מה מהם נכון..
בנתיים רק אתה ראית , אז אין למה להתייחס.. למה אתה לא משתף גם אותנו שנוכל לראות ולענות?גם ראיתי שאומרים שלא בריא לצרטך סוכרלוז כי הוא הורג 50 אחוז מחיידי המעיים הטובים
מה אומרים על זה...
איפה המחקרים????גם ראיתי שאומרים שלא בריא לצרטך סוכרלוז כי הוא הורג 50 אחוז מחיידי המעיים הטובים
מה אומרים על זה...
גם אני ראיתי מחקר כזה.גם ראיתי שאומרים שלא בריא לצרטך סוכרלוז כי הוא הורג 50 אחוז מחיידי המעיים הטובים
מה אומרים על זה...
תאמין לי אלחנן אתה היחיד ףה שמבין ומדבר בכבוד.גם אני ראיתי מחקר כזה.
מדובר על מחקר על עכברים, לתקופת זמן קצר, בכמויות הזויות.
יש סיכוי קטן שעל בני אדם יהיה אחרת.
נתנו כמויות הזויות שלא תגיע לבד.
אבל, מדובר במחקר ממש קצר, של שבועיים בערך, נראה לי שאורך זמן על בני אדם יש סיכוי באמת שזה פוגע בחיידקי המעיים אבל ברמה נמוכה יותר מ50%.
לאנשים נורמטיבים שלא אוכלים ירקות, הרבה ג'אנק, אולי גם אנטיביוטיקה לפעמים, כדאי ממש להיזהר לדעתי עם הדברים הקטנים האלו. כי הרבה דברים קטנים מצטברים למשהו גדול.
ואגב, אחד הספקולציות המדעיות על קרוהן ומחלות מעיים, שזה מחוסר פלורה במעיים, הם כמובן מצביעים על שימוש יתר באנטיביוטיקה, אבל אולי לתזונה ותוספים שונים יש קשר.
מה שאני ראיתי היה כמויות הזויות שהשפיע על החיידקים אצל בע"ח.תאמין לי אלחנן אתה היחיד ףה שמבין ומדבר בכבוד.
כל האנשים פהילדים מתנשאים כאלה חח.
שמע לפי מה שראיתי אתה התבלבלת.
הכמויות ההזויות שנתנו לעכברים גרמו לסרטן...
אבל גם בכמויות תקינות ראיתי שהורג את החיידיקים הטובים לעיכול במעי ב 50 אחוז.
אתמול קראתי מחקר גם בבני אדם אבל אני לא מוצא את זה...
אי אפשר לא לצרוך את זה.מה שאני ראיתי היה כמויות הזויות שהשפיע על החיידקים אצל בע"ח.
לא ראיתי משהו על סרטן.
אני לא חושב שזה בריא וכדאי לצרוך אותו.
אבל שכל אחד יעשה מה שנראה לו.
אני קונה אבקת חלבון סויה מMyProtien ללא טעם ותוספות. נטו אבקת חלבון.אי אפשר לא לצרוך את זה.
בכל האבקות חלבון כמעט הממתיק זה סוקרלוז...
ואת זה איך אתה מכניס לגוף מבלי שיעבור דרך בלוטות הטעם?אני קונה אבקת חלבון סויה מMyProtien ללא טעם ותוספות. נטו אבקת חלבון.
שייק תות בננה מנגו וחמאת בוטנים:sarcastic:ואת זה איך אתה מכניס לגוף מבלי שיעבור דרך בלוטות הטעם?