עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
3.6k קלוריות, בערך 400-450g פחמימה, 110g שומן.לא, פשוט מיותר.
הייתי מוריד מהחלבון ומחליף בפחמימה.
כמה קלוריות אתה צורך ביום?
וכמה ממוצע עליה שלך בשבוע מדבר כזה?3.6k קלוריות, בערך 400-450g פחמימה, 110g שומן.
מכוון לעליה של אחוז בחודש, עד כה הייתי על 3.5k ולא חוויתי עליה במשקל אז העלתי קצת בקלוריות.וכמה ממוצע עליה שלך בשבוע מדבר כזה?
השומן גבוה בצורה מיותרת, אפשר להוריד ל80 גרם בכיף
נשמע הרבה בשביל המשקל גוף שלך אבל בסדר.מכוון לעליה של אחוז בחודש, עד כה הייתי על 3.5k ולא חוויתי עליה במשקל אז העלתי קצת בקלוריות.
יש יתרון להוריד בשומן וחלבון לטובת עוד פחמימות?
להחליף בפחמימה יעזור לך עם התאוששות, יכול לצרף סרטונים של מייק יזראטל בערב אם תזכיר לי.
הקלוריות ביחד עם הפחמימה כן, אבל הקלוריות שהוא אומר שהוא צורך ביחס למשקל גוף שלו נשמע מופרך.אני לא בטוח שמעל 450 ג פחמימה כבר ישנה משהו בהתאוששות.
למה מופרך? לא ציינתי בכלל את הגובה שלי...אני 186cmהקלוריות ביחד עם הפחמימה כן, אבל הקלוריות שהוא אומר שהוא צורך ביחס למשקל גוף שלו נשמע מופרך.
זה לא היה בקטע מזלזל, זה פשוט יותר ממה שאני הייתי אוכל כששקלתי 90, ועדיין הגעתי ל93 בשיא.למה מופרך? לא ציינתי בכלל את הגובה שלי...אני 186cm
טוב עובדתית אני לא עליתי במשקל כשהייתי חודש וחצי על 3.5k קלוריות 🤩זה לא היה בקטע מזלזל, זה פשוט יותר ממה שאני הייתי אוכל כששקלתי 90, ועדיין הגעתי ל93 בשיא.
הגובה פחות רלוונטי למיטב ידיעתי.
חחחחחח אני מקסימום נותן פעמיים במקרה הטוב האמתבשביל מה אתה צריך כזה הרבה? חבל על האסלה
משקל גוף והחלוקה שלו לשומן/מסה רזה ישפיעו הרבה יותר.והגובה כן רלוונטי, ככל שאדם יותר גבוה הוא יצטרך לצרוך יותר קלוריות, זה תלוי משקל, גובה ורמת פעילות.
כן, פחות קקייש יתרון להוריד בשומן וחלבון לטובת עוד פחמימות?
ממש לא מופרך. הרבה זה כן, אבל לא ברמה קיצונית בכלל.הקלוריות ביחד עם הפחמימה כן, אבל הקלוריות שהוא אומר שהוא צורך ביחס למשקל גוף שלו נשמע מופרך.
במקרה הגרוע מעמיס על המעיים, וגם זה לא באמתסתם מעמיס על הכליות
זה אינדיבידואלי עד רמה מסויימת.ממש לא מופרך. הרבה זה כן, אבל לא ברמה קיצונית בכלל.
סיכוי טוב שהוא סופר קלוריות אחרת ממך, עם אפליקציה שונה או מחשב אחרת.זה לא היה בקטע מזלזל, זה פשוט יותר ממה שאני הייתי אוכל כששקלתי 90, ועדיין הגעתי ל93 בשיא.
הגובה פחות רלוונטי למיטב ידיעתי.