הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם עודף בחלבון פוגע בגוף?

• פותח/ת השרשור
וכמה ממוצע עליה שלך בשבוע מדבר כזה?
השומן גבוה בצורה מיותרת, אפשר להוריד ל80 גרם בכיף
מכוון לעליה של אחוז בחודש, עד כה הייתי על 3.5k ולא חוויתי עליה במשקל אז העלתי קצת בקלוריות.
יש יתרון להוריד בשומן וחלבון לטובת עוד פחמימות?

מכוון לעליה של אחוז בחודש, עד כה הייתי על 3.5k ולא חוויתי עליה במשקל אז העלתי קצת בקלוריות.
נשמע הרבה בשביל המשקל גוף שלך אבל בסדר.
אין סיבה לעלות מעל 2 גרם חלבון פר קילו משקל גוף כי יש גבול לכמה חלבון הגוף שלך מסנתז והמחקרים מראים שהגבול העליון נמצא ב2 גרם לקילו.

להחליף בפחמימה יעזור לך עם התאוששות, יכול לצרף סרטונים של מייק יזראטל בערב אם תזכיר לי.

• פותח/ת השרשור
זה לא היה בקטע מזלזל, זה פשוט יותר ממה שאני הייתי אוכל כששקלתי 90, ועדיין הגעתי ל93 בשיא.
הגובה פחות רלוונטי למיטב ידיעתי.
טוב עובדתית אני לא עליתי במשקל כשהייתי חודש וחצי על 3.5k קלוריות 🤩

והגובה כן רלוונטי, ככל שאדם יותר גבוה הוא יצטרך לצרוך יותר קלוריות, זה תלוי משקל, גובה ורמת פעילות.
בשביל מה אתה צריך כזה הרבה? חבל על האסלה
חחחחחח אני מקסימום נותן פעמיים במקרה הטוב האמת

והגובה כן רלוונטי, ככל שאדם יותר גבוה הוא יצטרך לצרוך יותר קלוריות, זה תלוי משקל, גובה ורמת פעילות.
משקל גוף והחלוקה שלו לשומן/מסה רזה ישפיעו הרבה יותר.
בכל אופן מספר X זה לא רלוונטי.
תאכל לפי קצב העלייה ואם זה הייתי אני הייתי מקזז מעט מהחלבון, יחסית הרבה מהשומן ומחליף בפחמימה.

מיותר לגמרי סתם מעמיס על הכליות עוד עבודה וזה לא נותן לך כלום, תאכל גג כפול 2 ואתה מסודר, את שאר הקלוריות תוסיף לפחמימה וזהו

כן, פחות קקי
הקלוריות ביחד עם הפחמימה כן, אבל הקלוריות שהוא אומר שהוא צורך ביחס למשקל גוף שלו נשמע מופרך.
ממש לא מופרך. הרבה זה כן, אבל לא ברמה קיצונית בכלל.
סתם מעמיס על הכליות
במקרה הגרוע מעמיס על המעיים, וגם זה לא באמת

שמע, כל עוד זה מסתדר לך בקלוריות, בקיבה, בכיס ובלוז, הכל טוב. באימונים זה בטח לא יפגע.

ממש לא מופרך. הרבה זה כן, אבל לא ברמה קיצונית בכלל.
זה אינדיבידואלי עד רמה מסויימת.
אני מכיר בילדרים ששוקלים יותר ועולים במשקל על מס קלוריות כזה.
אבל שוב, מס X לא באמת מעניין כל עוד הוא מתקדם בקצב שהוא רוצה

זה לא היה בקטע מזלזל, זה פשוט יותר ממה שאני הייתי אוכל כששקלתי 90, ועדיין הגעתי ל93 בשיא.
הגובה פחות רלוונטי למיטב ידיעתי.
סיכוי טוב שהוא סופר קלוריות אחרת ממך, עם אפליקציה שונה או מחשב אחרת.

זה לא באמת משנה, אם הוא עיקבי, הוא יוסיף קלוריות למה שנחשב הניטרלי שלו על פי הספירה שלו עבור מסה, ויוריד בשביל חיטוב.

בסופו של דבר כמה קלוריות הוא באמת אוכל לא באמת משנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית