עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה כמו להגיד שדדליפט צריך לעשות מגיל 18
איך על ילדים זה משפיע אחרת מעל מבוגרים?(חוץ מרעלים)
עומרי תגיד לילדים שלך שהם לא קמים מהשולחן עד שהצלחת נקיה
סתם, האמת שהייתי קטן אמא שלי היתה רודפת אחרי עם אוכל שאני אוכל
היום היא רבה איתי שאני לא אוכל
תחשוב שזה פשוט מקורות חלבון(מי גבינה וכו') מיובשים אז כיצד זה ישפיע על ילדים אחרת מעל מבוגרים??ההשוואה לא נכונה.
זה כמו שאני אגיד למה לא לתת סטרואידים לילדים אם למבוגרים אפשר.
לא כלל דבר אפשר בכל גיל.
בקשר לאבקות לא יודע מה כדאי וכמה, אבל קיבלתי את הרושם שאצל אנשים צעירים מאוד יש בעיות עיכול בכל מה שנוגע לאבקות חלבון. אבל זה רק אני...
בגדול אין מחקרים על אבקת מי גבינה לילדים או שיש אבל אני פשוט עצלן שמן מלחפש אבל אם תחשוב על זה בצורה הגיונית, מה זה כבר יכול לעשות? מי גבינה יש לך בקוטג' יש לך בחלב ובכל דבר חלבי כמעט, איך אבקת חלבון שונה? היא סה"כ מרוכזת ב 100% מי גבינה בניגוד לקוטג' שיש בו 20%, הדבר הכי גרוע שיכול לקרות הוא שהיא תפליץ לך בבית בגלל הלקטוז ואולי תשלשל. אופטימום ד"א יצא תקין בבדיקת הרעלנים והתקנות של משרד הבריאות האמריקאיות יותר מחמירות מבארץ.
לגבי לתת לה שייק, תתן לה אבל שלא תתחיל לשתות את זה במקום מים כי סה"כ מדובר בילדה קטנת מימדים ויהיה לה קל מאוד להגיע גם ל 5 גרם חלבון לק"ג משקל אם היא תתחיל לשתות את זה כמו ממתק.
בכל מקרה אני חושב שכדאי ללמד אותה לאכול בשר, גם אם זה ידרוש סבלנות והרבה מאמץ סה"כ זה יעזור לך לאחר מכן בחיים ולא יהיה לה חוסרים של ויטמינים ומינרלים, ד"א אם היא לא אוכלת בשר בכלל תלכו לבדוק אם חסר לה משהו (ברזל/B12).
אני אנסה לחפש לך, אבל תהיה בטוח שהמחקרים יהיו על אוכלוסיות לא בריאות (עם מחלות כרוניות) ככה שאני לא יודע איך אפשר לייחס לכך חשיבות.