הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמולוב דדליפט עוד לא ראיתם

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
סיכום סמולוב ג'וניור דדליפט

היה קשוח, תרגיל מורכב כמו דדליפט במשקלים לא קלים דורשת המון התאוששות, משהו שכמעט לא קיים בתוכנית כמו סמולוב.

החלטתי לחלק את השבוע ל9 ימים במקום 7, כדי שיהיה לי מעט יותר התאוששות, אבל התוכנית בכל זאת הייתה קשוחה מאוד.

השתמשתי במוט קשיח, לכן חישבתי אחוזים מ305 ק"ג RM1.
העור בידיים התחילו להתקלף לקראת 2 האימונים האחרונים, לכן השתמשתי ברצועות בחצי מהסטים רק בשני האימונים האחרונים.

אחרי 260 ק"ג ל7 חמישיות לא חשבתי שאשרוד את ה275 ק"ג ל10 שלשות יומיים אחר כך.
ישנתי היטב, אכלתי טוב, ולא זזתי הרבה במהלך היומיים האלו.

אני לא הכרתי אף אחד שעשה סמולוב לדדליפט ככה לפני, וודאי שלא עם שיא דדליפט מעל 300 ק"ג.

למי ששוקל לעשות את התוכנית הזאת לדדליפט, שידע שזה ממש לא פיקניק, אמנם שילבתי בנץ' קל בסוף כל אימון, אבל זה בערך המקסימום שיכולתי לעשות מעבר לדדליפט עצמו, זה ממש לא לחלשי אופי.

כמה זה חיזק את הדדליפט בפועל? אמתין כמה שבועות לפני שאבדוק.
אבל מה שבטוח, זה בנה כוח מנטלי שלא חשבתי שיש לי.

אני מזוכיסט מחוץ למכון, בכיין בתוך המכון, התוכנית הזאת דרשה ממני לתת את הכל, להאמין ביכולות שלי, ופשוט לעשות את מה שרשום.

שבוע אחרון של התוכנית

סיכום סמולוב ג'וניור דדליפט

היה קשוח, תרגיל מורכב כמו דדליפט במשקלים לא קלים דורשת המון התאוששות, משהו שכמעט לא קיים בתוכנית כמו סמולוב.

החלטתי לחלק את השבוע ל9 ימים במקום 7, כדי שיהיה לי מעט יותר התאוששות, אבל התוכנית בכל זאת הייתה קשוחה מאוד.

השתמשתי במוט קשיח, לכן חישבתי אחוזים מ305 ק"ג RM1.
העור בידיים התחילו להתקלף לקראת 2 האימונים האחרונים, לכן השתמשתי ברצועות בחצי מהסטים רק בשני האימונים האחרונים.

אחרי 260 ק"ג ל7 חמישיות לא חשבתי שאשרוד את ה275 ק"ג ל10 שלשות יומיים אחר כך.
ישנתי היטב, אכלתי טוב, ולא זזתי הרבה במהלך היומיים האלו.

אני לא הכרתי אף אחד שעשה סמולוב לדדליפט ככה לפני, וודאי שלא עם שיא דדליפט מעל 300 ק"ג.

למי ששוקל לעשות את התוכנית הזאת לדדליפט, שידע שזה ממש לא פיקניק, אמנם שילבתי בנץ' קל בסוף כל אימון, אבל זה בערך המקסימום שיכולתי לעשות מעבר לדדליפט עצמו, זה ממש לא לחלשי אופי.

אני מזוכיסט מחוץ למכון, בכיין בתוך המכון, התוכנית הזאת דרשה ממני לתת את הכל, להאמין ביכולות שלי, ופשוט לעשות את מה שרשום.

שבוע אחרון של התוכנית

בוכנה!
לא רוצה להיות קטנוני אבל בכל זאת:s49:
אם זה כוח מנטלי שבנית אז הוא לא היה לך ואם זה כוח מנטלי שהיה לך אז לא בנית אותו...

מה ההערכה שלך?

ושאלה, שמתי לב שאתה לא מתאמן עם טכניקה תחרותית -הנעילה שלך בדדליפט אני מאמין לא הייתה עוברת תחרות, אתה עושה בנץ tag- למה זה? מזניח את הנקודות החזקות לטובת התמקדות בנקודות החלשות, עצלנות, או שיש סיבה אחרת?

יפה מאוד, מרשים ביותר!

• פותח/ת השרשור
לא רוצה להיות קטנוני אבל בכל זאת:s49:
אם זה כוח מנטלי שבנית אז הוא לא היה לך ואם זה כוח מנטלי שהיה לך אז לא בנית אותו...
זה בנה כוח מנטלי שלא היה לי לפני, בלי ספק.
זה שינה לי את הDNA.
הגנטיקה שלי לעולם לא תהיה כמו שהייתה.
מה ההערכה שלך?
אשמח לחגוג 310 עם מוט קשיח, אבל אנסה כמה שאצליח בעז"ה.
ושאלה, שמתי לב שאתה לא מתאמן עם טכניקה תחרותית -הנעילה שלך בדדליפט אני מאמין לא הייתה עוברת תחרות, אתה עושה בנץ tag- למה זה? מזניח את הנקודות החזקות לטובת התמקדות בנקודות החלשות, עצלנות, או שיש סיבה אחרת?

יפה מאוד, מרשים ביותר!
זה יכול להיות מאמר שלם, אבל בגדול, הסינגל לעולם לא יראה כמו חזרות גבוהות וטוב שכך.
חזרות רבות זה ווריאציה של התרגיל בעיניי.

אין לי עניין לעבוד לפי חוקי התחרות לגמרי בשלב הנפח, אפשר אפילו להתווכח שלבנות כוח עדיף להרים איך שנוח מאשר איך שחוקי במובן מסוים.

בנץ' T&G זה אחד הווריאציות הטובות בעיניי לפתח כוח בבנץ'.

הנעילה בדדליפט מעולם לא היה נקודה חלשה עבורי, אבל עיקר הסיבה שכנראה וויתרתי עליה בסמולוב, כי גססתי למוות בתוכנית, עיגלתי פינות איפה שיכולתי ולא ראיתי שמשמעותי.

אתה בעיני רחוק מאד מהמתאמן הבסיסי(גם מההוא שהגיע למשקלים מכובדים).
המנטליות שלך עשויה אחרת(כנראה שבנית אותה יותר משקיבלת אותה, מן הסתם).
עלה והצלח. שבת שלום.

• פותח/ת השרשור
אתה בעיני רחוק מאד מהמתאמן הבסיסי(גם מההוא שהגיע למשקלים מכובדים).
המנטליות שלך עשויה אחרת(כנראה שבנית אותה יותר משקיבלת אותה, מן הסתם).
עלה והצלח. שבת שלום.
תודה רבה
כמו שבטח קראת שם, הוא נפצע בשבוע השלישי ולא הצליח לסיים את התוכנית.
הסרטון שם זה מסוף השבוע השני שלו.

בהחלט מגניב לראות מישהו שניסה את זה, לא הייתי ממליץ לאף אחד לנסות אותו לדדליפט, או לכל תרגיל אחר לפני שהוא ניתח אותה היטב.
אני תמיד עשיתי שינויים קטנים בתוכנית שעשו את כל ההבדל, הניבו לי תוצאות מטורפות מבלי לסכן אותי.

החלטתי לחלק את השבוע ל9 ימים במקום 7
באתי לתקן אותך כי אני בספק שהימים שלך הם 18 שעות ו40 דקות
יכול להיות שהתכוונת שהחלטת לחלק את התוכנית ל9 ימים במקום 7?

אין צורך להודות לי אני פה כדי לעזור

• פותח/ת השרשור
באתי לתקן אותך כי אני בספק שהימים שלך הם 18 שעות ו40 דקות
יכול להיות שהתכוונת שהחלטת לחלק את התוכנית ל9 ימים במקום 7?

אין צורך להודות לי אני פה כדי לעזור
מסתבר שטעיתי, חשבתי שאצלי היום מתחלק ל18 שעות ו40 דקות.
איזה כיף שיש אותך לתקן אותי.

אני מתעקש להודות לך על טוב ליבך הענק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית