הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה משקל אני יורד בחיטוב?

• פותח/ת השרשור yaron.6
  • פורסם בתאריך

yaron.6

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
עשיתי מסה במשך 4 חודשים.. לא יודע כמה מסת שריר עליתי.. בקיצור עכשיו אני 83 קילו.
אם אני אעבור לחיטוב בקיץ.. כמה אני ארד במשקל? כי אני רוצה להשאר בסביבות ה80 קילו עם אחוזי שומן נמוכים..

עשיתי מסה במשך 4 חודשים.. לא יודע כמה מסת שריר עליתי.. בקיצור עכשיו אני 83 קילו.
אם אני אעבור לחיטוב בקיץ.. כמה אני ארד במשקל? כי אני רוצה להשאר בסביבות ה80 קילו עם אחוזי שומן נמוכים..
תלוי באחוז השומן הנוכחי ואחוז שומן המטרה שלך, אין לנו דרך לדעת כמה תירד במשקל, אפשר להעריך אם נדע את מה שציינתי אבל גם זה לא אומר שהערכה תיהיה מדויקת.

כמו שאמרו אם יש לך אחוז שומן נמוך אז לא הרבה כל כך.... זה תלוי בהרבה מצבים נוזלים כל מיני
יש כאלה למשל שמסיימים מאסה אם כרס ענקית ויש כאלה שמסיימים מאסה אם פס שמפריד תבטן
אבל בעיקרון מינימום קילו או שתיים במקרה הכי קיצוני בדרך כלל בשבוע הראשון בדרך כלל נוזלים

אתה צריך לרדת 250 גרם 😣

עוד דבר לשני ה:jester: למעלה
אם אין לכם מה לחדש אל תכתבו

"כמו שכבר אמרו לך/כתבו למעלה"

נערך לאחרונה:
אף אחד בפורום\אנשי מקצוע\בילדרים וחיות אחרות לא יכול להגיד לך כמה משקל אתה תרד כי:
1.כמה אחוז שומן אתה במצבך הנוכחי ולכמה אתה רוצה להגיע (% מטרה)
2.מהו התכנון הקלורי בחיטוב (כמה קלוריות אתה מתכנן לאכול וההרכב הקלורי) + תוכנית אימונים

בקיצור אי אפשר לנחש סתם.
וכמובן שעדיף להיות מלך הכרס מאשר ליצן בנדר\בלנדר טרול 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית