הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חומרים בסייקל שני

• פותח/ת השרשור baag
  • פורסם בתאריך

baag

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני מתחיל סייקל שני ל 12 שבועות
200 טסט ארוך בשבוע
200 בולדנון ארוך בשבוע
200 טרן בשבוע
300 טסט פרופ בשבוע
השאלה שלי האם אני יכול לשלב בינהם כל זריקה 4cc פעמיים בשבוע ולוסיף עוד פעם 1cc טסט פרופ בין זריקה לשניה
כלומר ראשון 4cc שלישי 1cc טסט פרופ לבד וחמישי 4cc כך כל שבוע למשך 12 שבועות ואם אני מזריק 4cc זה קשה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן אתה יכול לערבב את החומרים במזרק או להכניס אותם באיזה קומבינציה שאתה רוצה העיקר תכניס לגוף שלך את כל הmg שתכננת להכניס מהחומרים כל שבוע
אם לא עניתי לך למה ששאלת זה בגלל שלא היית ברור בכלל

• פותח/ת השרשור
כן אתה יכול לערבב את החומרים במזרק או להכניס אותם באיזה קומבינציה שאתה רוצה העיקר תכניס לגוף שלך את כל הmg שתכננת להכניס מהחומרים כל שבוע
אם לא עניתי לך למה ששאלת זה בגלל שלא היית ברור בכלל
הכוונה שלי שזה לא יותר מדי במזרק אחד והאם יש כאב רציני או סתם כאב
והאם המינוניים בסדר לגבי הסייקל או צריך יותר

אני מתחיל סייקל שני ל 12 שבועות
200 טסט ארוך בשבוע
200 בולדנון ארוך בשבוע
200 טרן בשבוע
300 טסט פרופ בשבוע
השאלה שלי האם אני יכול לשלב בינהם כל זריקה 4cc פעמיים בשבוע ולוסיף עוד פעם 1cc טסט פרופ בין זריקה לשניה
כלומר ראשון 4cc שלישי 1cc טסט פרופ לבד וחמישי 4cc כך כל שבוע למשך 12 שבועות ואם אני מזריק 4cc זה קשה,
200 בולדנון מינון לא יעיל בכלל בכלל, אסטר מאור ארוך שמתחילים להרגיש אק אחרי 6-8 שבןעות, לא יעיל בסייקל של פחות מ500מל ופחות מ16-17 שבועות.

עכשיו מעבר לזה מה המטרה של הסייקל?
חיטוב? מסה?
למה לערבב שתי אסטרים של טסט? אם כבר נכנסת לתדירות הזרקות של חומר קצר למה לא להישאר איתו וזהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית