הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רזה עם כרס

עידןןןןןןןןןן

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
1.72 שוקל 65
יש לי צדדים וכרס השומן מתרכז בבטן התחתונה

התחלתי אירובי שכיבות שמיכה מתח כפיפות בטן סקוואטים
הפסקתי לאכול חטיפים מטוגנים גלידות ולחם
אוכל בבוקר יוגורט 20 חלבון
פרי
בצהריים טונה ופתיתים
בלילה 2 בצים גבינה לבנה וסלט

בתהליך רק שבוע רציתי לקבל ממכם עצות והאם אני עושה משהו שהוא לא בסדר או שצריך להוסיף עוד אימון? תודה מראש חברה

לפי מה שכתבת נראה שיש לך ממש 0 ידע בתחום, אין כל כך מה לתת לך עצות נקודתיות. הדבר הכי טוב שתוכל לעשות זה לקרוא הרבה.
בעברית יש לך בעיקר את האתר פה ונושאים ישנים שאתה יכול לקרוא, את הפורטל "קילוגרם", ואת evb, לדברים יותר ספציפיים יש לך עוד כמה מקורות מידע, אבל בסוף הרוב הוא באנגלית. איך האנגלית שלך?

עם ה'תפריט' שתיארת פה לא תראה שינוי.
אתה תשאר קטן ועם 'כרס'.

תוצאות והתקדמות לא משיגים ב'להוריד מטוגנים' ולעשות קצת שכיבות סמיכה.
מה המטרה שלך בכלל?

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי זה להוריד תכרס
לפי מה שכתבת נראה שיש לך ממש 0 ידע בתחום, אין כל כך מה לתת לך עצות נקודתיות. הדבר הכי טוב שתוכל לעשות זה לקרוא הרבה.
בעברית יש לך בעיקר את האתר פה ונושאים ישנים שאתה יכול לקרוא, את הפורטל "קילוגרם", ואת evb, לדברים יותר ספציפיים יש לך עוד כמה מקורות מידע, אבל בסוף הרוב הוא באנגלית. איך האנגלית שלך?
אכן יש לי אפס ידע

אם תוריד את הכרס, תישאר רק רזה, אין שום סיבה הגיונית בעולם שנעודד עוד אנורקסיה להרזיה מוגזמת.

מה שאתה צריך זה לעלות מסת שריר.
ברגע ששרירי הגב שלך יהיו גדולות יותר, החזה, כתפיים, וידיים, כל פלג הגוף העליון יראה יותר גדול מאזור הכרס. השומן בכרס יתפזר טוב יותר עליך, ולא תצטרך אפילו לרדת בשומן.

אני במקומך הייתי עושה מנוי במכון כושר ומתחיל להתאמן להגדיל את כל השרירים.
אם אתה מרגיש קצת אבוד, תיקח אולי מאמן טוב בהתחלה.

אם תוריד את הכרס, תישאר רק רזה, אין שום סיבה הגיונית בעולם שנעודד עוד אנורקסיה להרזיה מוגזמת.

מה שאתה צריך זה לעלות מסת שריר.
ברגע ששרירי הגב שלך יהיו גדולות יותר, החזה, כתפיים, וידיים, כל פלג הגוף העליון יראה יותר גדול מאזור הכרס. השומן בכרס יתפזר טוב יותר עליך, ולא תצטרך אפילו לרדת בשומן.

אני במקומך הייתי עושה מנוי במכון כושר ומתחיל להתאמן להגדיל את כל השרירים.
אם אתה מרגיש קצת אבוד, תיקח אולי מאמן טוב בהתחלה.
חביב אלבי אלחנן
סוף סוף משהו שאנחנו מסכימים עליו לגמרי

תשאר במאזן קלורי נייטרלי, תעלה את כמות החלבון ותתאמן 2-3 פעמיים בשבוע פול בודי.

* אם ^ נראה לך כמו סינית תתחיל מזה שתחפש מאמרים וסרטונים למתחילים על עלייה במאסה ותלמד את המושגים בסיסים.

תוצאות והתקדמות לא משיגים ב'להוריד מטוגנים' ולעשות קצת שכיבות סמיכה.
נכון כי צריך גם לעבור לאכול "חצי מכמות הממתקים"

זוכר שבתור ילד דודה שלי המליצה לי ולאחי, ואז היינו משתפים לתקופה את הממתקים, ומתחלקים חצי חצי

נכון כי צריך גם לעבור לאכול "חצי מכמות הממתקים"

זוכר שבתור ילד דודה שלי המליצה לי ולאחי, ואז היינו משתפים לתקופה את הממתקים, ומתחלקים חצי חצי
לא חכמה.
המשפחה שלכם יכולים לאכול נייר A4 ולגדול כמו עשבים

1.72 שוקל 65
יש לי צדדים וכרס השומן מתרכז בבטן התחתונה

התחלתי אירובי שכיבות שמיכה מתח כפיפות בטן סקוואטים
הפסקתי לאכול חטיפים מטוגנים גלידות ולחם
אוכל בבוקר יוגורט 20 חלבון
פרי
בצהריים טונה ופתיתים
בלילה 2 בצים גבינה לבנה וסלט

בתהליך רק שבוע רציתי לקבל ממכם עצות והאם אני עושה משהו שהוא לא בסדר או שצריך להוסיף עוד אימון? תודה מראש חברה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית