הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לסמוך על הדילר? איך לדעת שהמדריך של כמה ואיך ומתי אני לוקח באמת מהימן?

אין one size fits all זה לא כפפות לטקס.

זה ניסוי וטעיה, אל תבוא בגישה של זה מה שכתוב או אמרו לי אז זה קדוש.

תעשה בדיקות דם, תהיה במעקב, תקשיב לגוף שלך, תדאג לAI, PCT, מזרקים, מחטים, מבעוד מועד.

תעשה סייקל פשוט, ככה שכל תופעת לוואי שתגיע תדע שהיא קשורה לחומר היחיד שאתה לא לוקח וזה לא יהיה משחק ״נחש מי גורם לי לגדל ציצי״.

תעשה בדיקות דם לפני, בדיקות דם חודש וחצי אחרי שהתחלת לראות איפה האסטרוגן וטסט עומדים, ובדיקות דם חודש אחרי שתסיים PCT.

סייקל פשוט 350-500 מג טסט, מחולק ל2-3 זריקות בשבוע, עלה והצלח.

• פותח/ת השרשור
אין one size fits all זה לא כפפות לטקס.

זה ניסוי וטעיה, אל תבוא בגישה של זה מה שכתוב או אמרו לי אז זה קדוש.

תעשה בדיקות דם, תהיה במעקב, תקשיב לגוף שלך, תדאג לAI, PCT, מזרקים, מחטים, מבעוד מועד.

תעשה סייקל פשוט, ככה שכל תופעת לוואי שתגיע תדע שהיא קשורה לחומר היחיד שאתה לא לוקח וזה לא יהיה משחק ״נחש מי גורם לי לגדל ציצי״.

תעשה בדיקות דם לפני, בדיקות דם חודש וחצי אחרי שהתחלת לראות איפה האסטרוגן וטסט עומדים, ובדיקות דם חודש אחרי שתסיים PCT.

סייקל פשוט 350-500 מג טסט, מחולק ל2-3 זריקות בשבוע, עלה והצלח.

אבל איך לסמוך על הדילר? איך לדעת שהוא מהימן?

אבל איך לסמוך על הדילר? איך לדעת שהוא מהימן?
אם הוא מדבר חלקלק ומנסה לדחוף לך חומרים אז הוא בסימן שאלה
אם הוא אומר לך דברים כמו תראה אני יכול למכור לך אבל כרגע אתה לא צריך אז הוא מיהמן
אם הוא אומר אוריגינל פרימיום ומשובח אז הוא לא מיהמן
דילר טוב זה אחד שבאמת דואג לך ועונה לשאלות ומתעניין גם מעבר ולא אחד שרק מחפש למכור עוד ועוד חומר דופק מחירים ושאתה שואל שאלות הוא מתעצבן עליך

אם זה דילר מהטלגרם, לרוב יש לו קבוצה עם אנשים שם, אז אתה יכול לשאול אותם.

אם זה במציאות אז פשוט תראה שהוא מביא לך בחבילה מקורית (של חברה מוכרת) עם קוד לא משומש.

לגבי שימוש וצורת שימוש, אם דילר דוחף לך 5 חומרים בסייקל ראשון, מן הסתם.. תרים גבה. אני מכיר דילר שנותן 350 מג טסט לסייקל ראשון ושני 350 מג טסט עם 200 מאסטרון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית