עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה להמנע משומן רווי? יש לו חשיבות בתפריט.
אצלי השומן מגיע מביצים, שמן זית, חמאה, מעט חמאת בוטנים ושומן של בשר בקר וחזה עוף. תקפיד על מקורות מגוונים ואתה תהיה בסדר.
קראתי שמוטב לא להאמין לכל דבר שקוראים ברשת.קראתי שמוטב לא לצרוך שומן רווי כי הוא מעלה את רמות ה-LDL
קראתי שמוטב לא להאמין לכל דבר שקוראים ברשת.
וברצינות, שומן רווי חשוב לתפקוד הורמונלי תקין של הגוף. אני לא אומר לצרוך רק רווי, אבל להמנע ממנו כי 'זה מעלה LDL' זה מגוחך.
מעבר לזה לרמות LDL בפני עצמן אין הרבה משמעות, היחס של HDL-LDL יותר חשוב.
בקיצור אל תמנע משומן מהחי.
קראתי שמוטב לא להאמין לכל דבר שקוראים ברשת.
אני די נמנע מלצרוך שומן בחיטוב כי כל מקורות השומן שאני מכיר מכילים כמות קלוריות גבוהה יחסית.
איזה מקורות שומן בלתי רוויות מכילות מספר קלוריות לא כזה גבוה?
לא אמרתי לו לאכול חמאה עם כפית כאילו זה יוגורט.אני לא יודע אם אתה טרול אבל להמליץ לבחור בחיטוב חמאה שהדחיסות הקלורית שלה היא איזור ה800+ למאה גרם ורוב השומן בה רווי, זה בגדר ליצנות כבר
המלצות? מי המליץ? מתי? איפה? על סמך איזה מחקרים?אבל הכי קל לבטל לגמרי המלצות של ארגון קרדיולוגים עולמי ושל ארגוני בריאות עולמיים בכמה מילים כמו
לא אמרתי לו לאכול חמאה עם כפית כאילו זה יוגורט.
אני משתמש בה כדי להכין בשר בקר/ביצים במקום שמן.
המלצות? מי המליץ? מתי? איפה? על סמך איזה מחקרים?
כי המלצות אפשר למצוא לכל שיטה/דרך ויש לך מחקרים שיוכיחו כל טענה שרק תרצה וזאת הסיבה שלא מאמינים לכל דבר שכתוב באינטרנט.
הנרטיב וההמלצות של מה כדאי לצרוך ומה לא כדאי לצרוך משתנה כמעט על בסיס שבועי בהתאם למה שיהיה רווחי לארגון באותו רגע. אל תהיה תמים, זה גורם לך להיראות כמו 'ליצן'.
בני אדם צרכו שומן רווי הרבה לפני שקמו ארגוני בריאות בעלי אינטרס כלכלי. יהיה קל למצוא מחקרים שיוכיחו את הטענה שלי בדיוק כמו שיהיה קל למצוא מחקרים שיוכיחו את שלך ולכן זה דיון עקר.
תמשיך להמנע משומן רווי אם זה גורם לך להרגיש שאתה עוקב אחר המלצות בריאותיות. לבריאות.