הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתחיל להתמודד עם הגניקומסטיה.

haimamazav

משתמש מתחיל
87
4
נק' מוניטין:
12
87
4
חדר כושר פרטי
שלום לכולם,
אני רוצה להתחיל בתהליך ריפוי של הגניקומסטיה ושל כל הבעיות שקשורות אליו(בטחון עצמי וכו'..).
אחרי כל השנים האלו, קבעתי פגישת ייעוץ אצל ד"ר ערן חדד.
אם יש פה מישהו שעבר ניתוח אצלו או אצל רופא אחר מומלץ, אני אשמח לשמוע קצת סיפורים.
יום טוב.

חדד אחד התותחים,מדבר בגובה העיניים,מקצועי.
אין מה לספר,בחרת נכון

נראה שהמליצו לך, לא יודע אילו סיפורים אתה מחפש. אם יהיו שאלות, אני אשמח לנסות לעזור.

אני זוכר מקרה אחד שהדליק נורה אצלי מהמנתח שלי(לא חדד), וזה שהוא מילא בטפסים "שאיבה" בלבד, ואם לא הייתי שם לב, לא הייתי עובר כריתה בנוסף(אותו מחיר לשלב בין השניים).

אני אחסוך לך
תעבור ללאומית
יש שם ניתוח בחינם אצל 8-9 רופאים שונים ברחבי הארץ
תבחר אחד, הוא מוציא לך התחייבות
מבחינת הקופה כדי לאשר צריך טופס מאנדוקרינולוג ואיזה צילום כלשהו בנוסף לאבחון של הרופא מנתח והופה יש לך ניתוח של עשירייה בחינם, בהצלחה אח

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שאני מעדיף לשלם למי שהכי טוב בשביל למזער כמה שיותר כל מי תאונות או ניתוח לא טוב.
כסף הוא לא פקטור בבחירה, אני מעדיף לא לחסוך על הגוף שלי.
אבל תודה על ההצעה בכל מקרה, אני גם בכללית ורק בשביל הכאב ראש של לעבור קופה אני מעדיף ללכת לרופא פרטי.
אני רק מקווה שהפגישה שיש לי ביום שישי עם ד"ר ערן חדד תיהיה טובה.

חבר עשה דרך הקופה, תוצאה לא משהו, מספיק ש 5 אחוז פחות טובה ממנתח פרטי ואתה מסתובב עם זה לכל החיים שלך

• פותח/ת השרשור
חבר עשה דרך הקופה, תוצאה לא משהו, מספיק ש 5 אחוז פחות טובה ממנתח פרטי ואתה מסתובב עם זה לכל החיים שלך
בדיוק, ואז בכל מקרה תלך לרופא פרטי לתיקון, ואז זה עוד ניתוח ועוד עניינים.
אני לא אומר שרופא מהקופה לא יכול לעשות עבודה טובה, אבל הסיכון לא שווה את זה.

הייתי חייב

קבצים מצורפים

• FA3B1190-6F60-45E6-8E57-9E287947D3D1.png
    FA3B1190-6F60-45E6-8E57-9E287947D3D1.png
    KB 85.6 · צפיות: 40
תראה, המצב אצלי לא כזה גרוע( נראה לי), אבללפעמים זה מרגיש ככה, במיוחד כשאני ניהיה אקסטרה מודע לזה.
אני צוחק, המצב לא כזה גרוע אצל רוב האוכלוסיה, פשוט ברגע שאתה מודע לזה , העניין הופך מציק.
שלחתי לך בפרטי

• פותח/ת השרשור
חברים, אני כמה ימים אחרי הניתוח ואני לא מאמין שסחבתי את זה כל החיים, זה היה חוסך לי כל-כך הרבה בעיות( בעיקר פסיכולוגיות) אבל אני גם מאמין שהכל נעשה בזמן שהוא צריך להיעשות.
ואני ממש מבסוט, אומנם לוקח זמן להגיע לתוצאות הסופיות אבל אני כבר רואה איך זה הולך לשנות לי את החיים
תודה רבה למי שעזר והמליץ.
וכמובן שאם יש מישהו שסובל מזה אז לעשות את כל החושבים שצריך לעשות לפני תהליך כזה, ואם הגעתם למסקנה שצריך או כדאי אז לעשות אותו.
יום טוב.

חברים, אני כמה ימים אחרי הניתוח ואני לא מאמין שסחבתי את זה כל החיים, זה היה חוסך לי כל-כך הרבה בעיות( בעיקר פסיכולוגיות) אבל אני גם מאמין שהכל נעשה בזמן שהוא צריך להיעשות.
ואני ממש מבסוט, אומנם לוקח זמן להגיע לתוצאות הסופיות אבל אני כבר רואה איך זה הולך לשנות לי את החיים
תודה רבה למי שעזר והמליץ.
וכמובן שאם יש מישהו שסובל מזה אז לעשות את כל החושבים שצריך לעשות לפני תהליך כזה, ואם הגעתם למסקנה שצריך או כדאי אז לעשות אותו.
יום טוב.
החלמה נעימה
אל תשכח לעשות מסאז לאזור, ללבוש את הדבר הזה שיוצר לחץ על החזה ובמידת הצורך ללכת לעשות הקזות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית