הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיבה מוצדקת לדלג על אימון, או שאני מנסה לתרץ?

Omer cohen

משתמש מתחיל
187
23
נק' מוניטין:
65
187
23
חשבתי לדלג על אימון רגליים מחר, אני מרגיש שהרגליים שלי תפוסות והגב תחתון שלי מת, אני בכושר קרבי ובאימון האחרון
הגב תחתון והרגליים שלי פשוט הרגישו מתות בקטע אחר, אז חשבתי לוותר על האימון הזה ולחזור כרגיל שבוע הבא

מה חושבים?

יום שני היה לי אימון סקוואט, מתחתי את ההאמסטרינג בסט הראשון שהיה שיא ואז המשכתי את האימון וסיימתי עם שיא ל5x5 בLB ושישיות בHB.
אנחנו מסוגלים להרבה יותר ממה שאנחנו חושבים.
דומס זה לא אינדיקציה להאם להתאמן או לא.

חשבתי לדלג על אימון רגליים מחר, אני מרגיש שהרגליים שלי תפוסות והגב תחתון שלי מת, אני בכושר קרבי ובאימון האחרון
הגב תחתון והרגליים שלי פשוט הרגישו מתות בקטע אחר, אז חשבתי לוותר על האימון הזה ולחזור כרגיל שבוע הבא

מה חושבים?
אמרו יפה, חכה למחר, חבל לוותר כזה רחוק מהאימון.
אבל אוסיף, שחבל לוותר בכלל.
נסה לעשות קצת מתיחות, או להתחמם בקצב איטי יותר, כל דבר שאולי יעזור... ומי יודע, אולי בסטי העבודה זה לא יפריע בכלל, או לפחות לא יותר מדי. ואז חבל אם היית מוותר, לא?

ורק אתה יודע אם אתה מנסה לתרץ, אבל עצם זה שהעלת את האפשרות, אומר משהו.

ורק אתה יודע אם אתה מנסה לתרץ, אבל עצם זה שהעלת את האפשרות, אומר משהו.

זה גם יכול להעיד שהוא בן אדם שדוחף את עצמו אקסטרה לקצה, ושהוא חושד שהוא מוותר גם כשהוא באמת באובר יוז.
מסכים עם מה שאמרו, תתחמם ותרגיש, בכל מקרה אם בחימום זה לא נרגע, אל תתאמן חזק על שריר תפוס וכאבים חזקים בגב תחתון, זה כן אומר משהו.

אובריוז=תכנון לא טוב?
לדחוק לקצה זה מעולה, תכנון לא טוב, פחות.

אובר יוז הכוונה להגיע לעומס שיגרע ממך (לעשות יותר מידיי), בגדול תכנון לא טוב. ואני חושב שזה מאוד קל כשאתה גם מתאמן בחדכ וגם בכושר קרבי. מסכים איתך שלדחוק לקצה זה מעולה, אבל יש כאלה שנופלים ממנו, במיוחד במסגרות צהליות כאלה כמו כושר קרבי או טירונות קרבית.
אבל שוב, סביר להניח שהוא לא שם, פשוט העלתי אופציה נוספת בשביל המודעות שלו.

יש מלא אופציות אחרות חוץ מלוותר על האימון כמו למשל להוריד עומס ולעשות אימון קל יותר או במקום אימון פלג תוף תחתון לעשות פלג גוף עליון
אין סיבה אמיתית לוותר על אימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית