עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1 מתי השכר אמור לעלות ל40 ש"ח לשעה ?
2 איזה עבודות שעבדתם הייתם ממליצים לחברים? או מקצוע שלדעתכם משתלם ללמוד מבחינת זמן ותגמול(בהנחה שאין רקע קודם)
אין ספק שהכי חושב לקום ולישון עם חיוך..ממליץ לך לעסוק במקצוע שאתה מתחבר ואוהב ומספק אותך, אם אתה קם בבוקר לעבודה בלי חשק אז זה לא שווה כלום.
ממליץ לך גם ללמוד משהו ולא בהכרח תואר, אפשר גם קורס ולהתמקצע במה שאתה אוהב.
תשקול את עניין שוק ההון/מניות/מטבעות דיגיטלים
עולם מעניין ואפשר להחכים וללמוד לאו דווקא בקורס פרונטלי.
אין ספק שהכי חושב לקום ולישון עם חיוך..
שוק ההון זה לא בדיוק מקצוע להתעסק בו יותר בגדר תחביב (סוג של הימורים) אין באמת דרך לדעת במאה אחוז שתרוויח , זה סוג של ניחוש אפשר ללמוד את התחום ואז הניחוש אולי מבחינת אחוזים פחות מסוכן אבל זה עדיין לא עבודה...
לגבי קורסים , המון קורסים אתה יכול ללמוד ואין שכר בתקופה של סוף הקורס עד שיש לקוחות / מציאת עבודה ...
איזה קורסים היית ממליץ ?
אתה לא זז מהאוקטגון !אני למשל לא מתחבר לעולם ההיי טק וזה לא בשבילי
זה קצת אופטימי\חוסר ידיעהאם מתאפשר כלכלית אז אין ספק שכל קורס של עולם ההיי טק הכי משתלם בסוף.
למיטב ידיעתי גם יש הבטחה למקום עבודה בסופו של הקורס.
זה שאלה כל כך כללית וגדולה..או מקצוע שלדעתכם משתלם ללמוד מבחינת זמן ותגמול(בהנחה שאין רקע קודם)
זה קצת אופטימי\חוסר ידיעה
קשה מאוד להכנס לעבודה ראשונה בהייטק בתפקידים רציניים ללא ניסיון, בטח שללא תואר אקדמאי
אני אמנם לא מכיר אנשים שסיימו את הקורסים של ג'ון ברייס וכדומה, אבל אני מכיר לא מעט ורואה הרבה אנשים בLinkedIn שמתחננים לעבודה ראשונה במשך חצי שנה אחרי שסיימו תואר במדמח במכללות אז מה זה אומר על מישהו שסיים קורס כלשהו..
בל יש לי חבר ששילם סכום לא מבוטל - כמדומני 20K על קורס מקוון שבסיומו מבטיחים לו עבודה.
הקריפטו מת... משקעים בורחים! וחברות קריפטו מבקשת הגנה מכונסי נכסים 🙄
כרגע הכי משתלם להיות שליח בוולט. 😆
נקווה שלעולם לא. יותר מזה, שיבטלו שכר מינימום.מתי השכר אמור לעלות ל40 ש"ח לשעה ?
אבל כבר סיכמנו שהכי משתלם זה להיות כוכב פורנו באונלי פנס
זה קצת אופטימי\חוסר ידיעה
קשה מאוד להכנס לעבודה ראשונה בהייטק בתפקידים רציניים ללא ניסיון, בטח שללא תואר אקדמאי
אני אמנם לא מכיר אנשים שסיימו את הקורסים של ג'ון ברייס וכדומה, אבל אני מכיר לא מעט ורואה הרבה אנשים בLinkedIn שמתחננים לעבודה ראשונה במשך חצי שנה אחרי שסיימו תואר במדמח במכללות אז מה זה אומר על מישהו שסיים קורס כלשהו..
ממליץ לך להיות סרסור
נכון זה נשמע מוזר? למה שנמליץ לך על מקצוע ספציפי בלי לדעת עליך כלום
יש ויש זה ברור לי השאלה כמה כאלה שלא מצאו יש על כל אחד שהצליח למצואיש ויש מקרים...
אני עשיתי 2 קורסים שאחד מהם הוא באבטחת מידע שסיימתי ב-2019 ולצערי עד היום לא מצאתי עבודה בתחום בגלל חוסר ניסיון(נקווה שישתנה כי אני במצב מתקדם עם מקום כלשהו...) וזה שהיה לנו את המגפה באמצע בהחלט לא עזר.
מצד שני אחד המשתמשים כאן דיבר איתי בעבר בפרטי לגבי הקורס הראשון שעשיתי ושאל שאלות לגביו.
בסוף הוא החליט שהוא עושה את הקורס שאני עשיתי במכללה אחרת, עבד דרכם בתמיכה העסקית של חברת בזק והיום טפו טפו טפו הוא בתחום התקשורת ואבטחת המידע ומרוויח יפה מאוד.
אמנם לא להיט כמו אז,אבל עדיף מרוב המקצועות היום (ובפחות שעות מהממוצע)שליח בוולט
אז ברוב קולות אם חבר שואל אותכם מקצוע או עבודה מומלצת , התשובה בארץ זה תקנה אופניים ותתחבר לוולט ....אמנם לא להיט כמו אז,אבל עדיף מרוב המקצועות היום (ובפחות שעות מהממוצע)
אמנם לא להיט כמו אז,אבל עדיף מרוב המקצועות היום (ובפחות שעות מהממוצע)