הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS - בן 14.6

idan1995

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
-31
33
0
אוקיי, אז התחלתי SS אחרי הרבה אי-תמיכה ממאמנים וכל מיני מפגרים שאומרים שזה עוצר את הגדילה ועוד בולשיט.

אימון ראשון:

Bench Press: 7.5 (לא לצחוק תראו את התמונות ותבינו למה)
Squat: 7.5
לא עשיתי Deadlift, מהאימון מחר אני יתחיל כבר לעשות את התוכנית במלואה (A)

המדידות שאני כותב פה הם רק צד אחד (אז תכפילו ב2) ובלי המוט - ששוקל 20.

מקווה שאני אקבל מכם מוטיבציה, אני יעלה פעם הבאה סירטונים ותגידו לי איך הטכניקה וכו'.

תודה לכולם.

שאתה כותב משקלים פשוט תרשום את המשקל הסופי, לא מה יש בכל צד.

בהצלחה,תקרא את הספר ותראה את ה DVD,תעלה סרטונים ונגיד לך איך הטכניקה
תאכל טוב ותעלה במשקלים מאימון לאימון והכי חשוב לשמור על הטכניקה

ראיתי עכשיו את התמונה שלך,טוב אתה שוקל 41 אז אין הרבה מה להגיד,אני חושב שאתה יכול לעלות 30 קילו בלי לחשוב בכלל מה לאכול,פשוט תאכל כל דבר שיש בבית שלך בלי לחשוב,ואתה תגדל יפה

נערך לאחרונה:
גבר תרשום את המשקל הסופי למה לאפחד אין כוח להתחיל לחשב אתה מבין?
בכל מקרה בהצלחה 😃

ראיתי עכשיו את התמונה שלך,טוב אתה שוקל 41 אז אין הרבה מה להגיד,אני חושב שאתה יכול לעלות 30 קילו בלי לחשוב בכלל מה לאכול,פשוט תאכל כל דבר שיש בבית שלך בלי לחשוב,ואתה תגדל יפה

הוא ילד קטן, אין לו שום סיבה לעלות 30 קילו כרגע.

תתאמן כמו שצריך, עם קפיצות קטנות יותר במשקלי עבודה אם צריך, ותאכל בצורה נורמלית.

הוא ילד קטן, אין לו שום סיבה לעלות 30 קילו כרגע.

תתאמן כמו שצריך, עם קפיצות קטנות יותר במשקלי עבודה אם צריך, ותאכל בצורה נורמלית.

אף אחד לא עולה 30 קילו תוך שניה,חוץ מזה שהוא בן 15 עוד מעט,ולשקול 70 בגיל 16 (אם יקח לו שנה-שזה גם מהיר יחסית ל 30 קילו) זה לא הרבה

אתה יודע שאם אתה כותב 14.6 זה לא אומר, 14 ו 6 חודשים, אלא 14 שנים ו6 עשיוריות השנה. מה שאומר שאתה בן 14 וקצת יותר מ 7 חודשים.
אבל זה סתם להיות קטנוני =]
בהצלחה, תן בראש ותאכל טוב.

• פותח/ת השרשור
כתבתי את המשקל איך שכתבתי כי לא ידעתי איך מחשבים, סופרים עם המוט או בלי?

ד"א: הרגליים שלי הולכות להתפוצץ חח 😃

תודה רבה לכולם, אני באמת מעריך את זה.

• פותח/ת השרשור
אימון לא משהו, דדליפט המאמן אמר לי שאני לא עושה טוב בכלל והוא גם לא רוצה להסביר איך לעשות.
אי אפשר לעשות SS בלי מישהו שיודע איך זה נראה - נראלי אני ירד מזה.

תראה סרטונים ומזה לא רוצה להסביר לך איך תצלם את עצמך ותעלה אנחנו נתקן אותך מאיפה לך שוא יודע תטכניקה בכלל?

• פותח/ת השרשור
יש פה מישהו שמתאמן בגלי-גיל במוצקין או בקריית חיים בGYM 2000?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית