הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר מומלץ בתל אביב?

thruster

משתמש פעיל
421
83
נק' מוניטין:
110
421
83
מחפש משהו במחיר סביר לא יותר מ-200 שקל לחודש, שיש שם את כל מה שצריך מבחינת מכשור (לא, לא מספיק לי רק מוט ופלטות:jester:) , פתוח בשעות הלילה כזה.

יש משהו מומלץ? אני בקרוב עובר לתל אביב בחיים לא גרתי שם אז אני אשמח להמלצות ממתאמנים שמבינים עניין 🤯

אנדרגראונד אחלה, רק לא סגור על המחיר.
אם איכשהו יסתדר לך להגיע לראשלצ אז יש את פיטנס לנד

ראשון לציון שקרובה מאוד לתא.
עדיין אין מעבר גבול ובירוקרטיה כדי לצאת מתל אביב לשאר המדינה.
פעם הבאה שאתה יוצא מהמיטה תבדוק מתחת לכרית שההיגיון שלך לא נשאר מאחור
באיזה עולם נראה לך הגיוני להרשם לחדר כושר בעיר אחרת?

פעם הבאה שאתה יוצא מהמיטה תבדוק מתחת לכרית שההיגיון שלך לא נשאר מאחור
באיזה עולם נראה לך הגיוני להרשם לחדר כושר בעיר אחרת?
חחחח, אני מת על אנשים כמוך שהם חושבים שהם שיא האינטליגנציה האנושית אז הם מרשים לעצמם לדבר באינטרנט בצורה הזויה.

לא יודע באיזה עולם אתה חי, אבל בעולם שאני חי בו יש כלי רכב, תחבורה ציבורית ולהגיע מעיר לעיר יכול להיות גם עניין של 10-20 דקות ואז השיקול הוא לא רק אם החדר כושר בעיר שלי, אלא אם החדר כושר מספק את הצרכים שלי.

אני בקרוב עובר לתל אביב
משתתף בצערך

איפה בתא?
תנסה לחפש סניף של ספייס קרוב לאיפה שתגור
מחירים עממיים וציוד סביר

כלי רכב, תחבורה ציבורית ולהגיע מעיר לעיר יכול להיות גם עניין של 10-20 דקות
וזה בתנאי שאין כלי רכב אחרים בכביש
(תקף בשעות 2-3 בלילה כולל)

בהנחה שהוא גר בצפון ת"א ורוצה להגיע לפיטנס לנד (מרכז ראשל"צ)
אמצע היום זה לא פחות משעה (במקרה הטוב)
בערב זה לא פחות מחצי שעה

משתתף בצערך

איפה בתא?
תנסה לחפש סניף של ספייס קרוב לאיפה שתגור
מחירים עממיים וציוד סביר

וזה בתנאי שאין כלי רכב אחרים בכביש
(תקף בשעות 2-3 בלילה כולל)

בהנחה שהוא גר בצפון ת"א ורוצה להגיע לפיטנס לנד (מרכז ראשל"צ)
אמצע היום זה לא פחות משעה (במקרה הטוב)
בערב זה לא פחות מחצי שעה
צודק.
אבל אני לא יוצא מנקודת הנחה שהוא גר בצפון תל אביב. או במרכז. או בדרום.
נתתי לו המלצה למכון טוב שנמצא יחסית באיזור, שיעשה את השיקולים שלו מבחינת מרחק-זמן נסיעות-איכות המכון והוא יגיע לתשובה שהוא מחפש לבד. המכון פתוח בשישי עד 18-19 וגם בשבת שזה פלוס נחמד.

אגב, נסעתי שבוע שעבר מדרום תל אביב למרכז ראשל"צ באמצע היום, לא באמת נורא.

צודק.
נתתי לו המלצה למכון טוב שנמצא יחסית באיזור, שיעשה את השיקולים שלו מבחינת מרחק-זמן נסיעות-איכות המכון והוא יגיע לתשובה שהוא מחפש לבד. המכון פתוח בשישי עד 18-19 וגם בשבת שזה פלוס נחמד.

אם נסעת עם ההברת׳ אז אתה פטור מאימון רגליים 😃

• פותח/ת השרשור
צודק.

לא כל כך פרקטי לי, אני הולך ללמוד בת"א, הזמן היחידי שיהיה לי להתאמן זה בערב, לא רוצה להתברבר עם הנסיעות. מעדיף משהו חצי שעה גג מפלורנטין ואני לא מתנייד עם רכב.

חחחח, אני מת על אנשים כמוך שהם חושבים שהם שיא האינטליגנציה האנושית אז הם מרשים לעצמם לדבר באינטרנט בצורה הזויה.
אל תיפגע חמודי סך הכל ציינתי שאין היגיון במה שאתה אומר
לא יודע באיזה עולם אתה חי, אבל בעולם שאני חי בו יש כלי רכב, תחבורה ציבורית ולהגיע מעיר לעיר יכול להיות גם עניין של 10-20 דקות ואז השיקול הוא לא רק אם החדר כושר בעיר שלי, אלא אם החדר כושר מספק את הצרכים שלי.
אתה מצפה ממנו שיגיע לשם בהליקופטר? כי אחרת אין לו דרך לעשות את זה ב10 דקות
הבחור פה כותב עד 200 שקל אז אתה אומר לו תעשה 32 נסיעות בחודש של חצי שעה (4 אימונים בשבוע)
ככה שהוא גם שורף 16 שעות בחודש שבשכר מינימום זה 500 שקל בערך + הכסף שעולה דלק סך הכל היגיון תקין

אל תיפגע חמודי סך הכל ציינתי שאין היגיון במה שאתה אומר
אתה מחמיא לעצמך.
יש הבדל בין להיפגע לבין להשיב לתגובה שלך.
ומישהו שפתח כמה משתמשים אנונימיים שהמטרה העיקרית שלו היא להטריל, בדרך כלל בצורה לא מוצלחת...לא יודע, לא משהו שאני נפגע ממנו.
אבל אם זה גורם לך לישון טוב יותר בלילה אז אחלה, רק שאתה קם מהמיטה בבוקר תבדוק שלא שכחת את ההומור מתחת לכרית.
אתה מצפה ממנו שיגיע לשם בהליקופטר? כי אחרת אין לו דרך לעשות את זה ב10 דקות
האמת שציפיתי שיגיע לשם על גבי חד קרן מעופף אבל אצה צודק. הליקופטר זה הרבה יותר הגיוני.

הוא סטודנט, זה בדרך כלל אומר שיש יחסית הרבה זמן חופשי ובדרך כלל בשעות הפחות עמוסות בכביש.
לא מסתדר ראשלצ? אחלה. הייתי גם ככה הייתי הולך לאנדגראונד בתל אביב כאופציה ראשונה.

האמת שציפיתי שיגיע לשם על גבי חד קרן מעופף אבל אצה צודק. הליקופטר זה הרבה יותר הגיוני.
כן נורא הגיוני להגיע ב10 דקות מתא לראשון רק בריאות
הוא סטודנט, זה בדרך כלל אומר שיש יחסית הרבה זמן חופשי
??????????
לא מסתדר ראשלצ?
באמת חייב לשאול אתה חושב שהגיוני לנסוע לעיר אחרת בשביל חדר כושר ועוד בשביל לחסוך כסף? אתה באמת לא רואה את הבעיתיות?
ואתה באמת לא יודע עברית ולא מצליח להבין את ההסבר הדי ברור שלי למה לא שווה לו לבזבז את הזמן שלו על נסיעה לעיר אחרת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית