חדר כושר מומלץ בתל אביב?

כן נורא הגיוני להגיע ב10 דקות מתא לראשון רק בריאות
כתבתי שנסיעה מעיר לעיר יכולה גם לקחת 10-20 דק ולא שיגיע מתל אביב לראשלצ ב10 דקות.
היכרות אישית שלי עם סטודנטים, בעיקר בפתוחה כו מכללות.
באמת חייב לשאול אתה חושב שהגיוני לנסוע לעיר אחרת בשביל חדר כושר ועוד בשביל לחסוך כסף? אתה באמת לא רואה את הבעיתיות?
תוכל להצביע לי בדיוק איפה כתבתי שזה בשביל לחסוך כסף? יכול להיות שיש פה בעיה בהבנת הנקרא?
לא רואה את הבעייתיות של לנסוע לחדר כושר בעיר אחרת כל עוד הזמן נסיעה לא ארוך מדי.

כתבתי שנסיעה מעיר לעיר יכולה גם לקחת 10-20 דק ולא שיגיע מתל אביב לראשלצ ב10 דקות.
אז אתה טוען שאתה סתם משתף אותו במידע עם 0 רלוונטיות לנושא?

תוכל להצביע לי בדיוק איפה כתבתי שזה בשביל לחסוך כסף? יכול להיות שיש פה בעיה בהבנת הנקרא?
הבחור כותב עד 200 שקל

לא רואה את הבעייתיות של לנסוע לחדר כושר בעיר אחרת כל עוד הזמן נסיעה לא ארוך מדי.
אתה יודע שהוא גר בתא אתה לא רואה את חוסר ההיגיון בלהמליץ על חדכ בראשון?

הייתי אומר ספייס פיקס הירקון, אבל יש שם מנהלת מעצבנת. יעלה לך 100 שקלים לחודש

לא כל כך פרקטי לי, אני הולך ללמוד בת"א, הזמן היחידי שיהיה לי להתאמן זה בערב, לא רוצה להתברבר עם הנסיעות. מעדיף משהו חצי שעה גג מפלורנטין ואני לא מתנייד עם רכב.
אם אתה לומד בתל אביב תתאמן בחדכ של האוניברסיטה

חחחח, אני מת על אנשים כמוך שהם חושבים שהם שיא האינטליגנציה האנושית אז הם מרשים לעצמם לדבר באינטרנט בצורה הזויה.

לא יודע באיזה עולם אתה חי, אבל בעולם שאני חי בו יש כלי רכב, תחבורה ציבורית ולהגיע מעיר לעיר יכול להיות גם עניין של 10-20 דקות ואז השיקול הוא לא רק אם החדר כושר בעיר שלי, אלא אם החדר כושר מספק את הצרכים שלי.
זה ממש בקטנה 10-20 דקות, לא רואה בזה בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית