הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי מיקום הזרקה

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום לחברי הפורום הנפלאים,
אני מחפש מיקום נוסף להזרקה מלבד הglutes..
עד עכשיו הייתי מזריק באופן קבוע לאיזור הזה בישבן (לחילופין פלח ימין , פלח שמאל) :
main-qimg-e961dc63dbf78c86cb9bc27cdab162af-lq

בגלל שאני מכניס עכשיו NPP לסייקל אני צריך מיקום נוסף להזרקה , אני מתלבט בין הlats לdelts :
IMDELTOID.jpg

Lats.jpg

אשמח לשמוע ממכם איזה איזור עדיף מבחינת נוחות , כאב , סיכוי נמוך לPIP ופגיעה באימונים..
תודה מראש.

אני מזריק רק בגולטס, אבל אם הייתי צריך מקום נוסף אז הייתי הולך על הכתפיים. בחיים לא שמעתי מישהו שמזריק לlats.

לא להזריק לקוואדס

אני מזריק רק בגולטס, אבל אם הייתי צריך מקום נוסף אז הייתי הולך על הכתפיים. בחיים לא שמעתי מישהו שמזריק לlats.

לא להזריק לקוואדס

כמה מל מזריק? כמה שנים על חומרים? בעייתי קצת לתת רק סייקלים באיזור הישבן ..אפילו שמחליף צדדים, זה לא גורם לך לקישיון ?

כמה מל מזריק? כמה שנים על חומרים? בעייתי קצת לתת רק סייקלים באיזור הישבן ..אפילו שמחליף צדדים, זה לא גורם לך לקישיון ?

האמת שגם אני אך ורק לישבן, 99 אחוז מהפעמים זה 2 מל, פשוט כל פעם מחליף צד

• פותח/ת השרשור
מרגיש איתו משהו? או שרק התחלת?
פעם ראשונה? בהמלצה של מישהו?

כרגע אני שבועיים על טסט אנתת ועל lgd..
אני אישית מרגיש את הlgd הוא נתן אחלה 'קיק' לפני שאנתת התחיל להשפיע.

קיבלתי כמה המלצות לקחת... ואמרתי שווה לנסות, אני תמיד אוהב להכניס איזה אוראלי בסייקל.

כרגע אני שבועיים על טסט אנתת ועל lgd..
אני אישית מרגיש את הlgd הוא נתן אחלה 'קיק' לפני שאנתת התחיל להשפיע.

קיבלתי כמה המלצות לקחת... ואמרתי שווה לנסות, אני תמיד אוהב להכניס איזה אוראלי בסייקל.

בהצלחה, תן בראש

בדיוק סיימתי סייקל ועכשיו נותר להמתין בסבלנות לסייקל הבא

ספויילר - כנראה הולך לנסות לראשונה NPP והולך להוסיף MK (יש לי 150 כדורים לאחר שמישהו אצלי ביטל הזמנה כושיל***שלו) אז נחסוך כסף על אוראלי אחר

אני צריך אח/ות שיסבירו לי איפה המקום הזה בדיוק
אני אוכל תסביך של לדקור שם עצם זה מקום טריקי

זה חדש לי
חזה מפחיד אותי לנקב את הריאות
משתמשים במחט אינסולין לחזה עליון לא מחזה של גלוטס
בהצלחה, תן בראש

בדיוק סיימתי סייקל ועכשיו נותר להמתין בסבלנות לסייקל הבא

ספויילר - כנראה הולך לנסות לראשונה NPP והולך להוסיף MK (יש לי 150 כדורים לאחר שמישהו אצלי ביטל הזמנה כושיל***שלו) אז נחסוך כסף על אוראלי אחר
NPP אחלה שמן שבעולם, אהבתי כל דקה בסייקל איתו וכרגע נמצא במינון של 120מג שלו קבוע כבר חצי שנה, נותן אחלה אפקט למפרקים

• פותח/ת השרשור
איך הטכניקה בסרטון הזה?
How to Inject Testosterone – Shoulder (Deltoid) Injection | Andrologix.com - YouTube
(החל 1:40)

אפשרי להשתמש גם במחט אינסולין לכתפיים ?
אין פה איזה מדע טילים, פשוט קח את המחט ותקע באמצע של הכתף, השריר שעובד כשאתה עושה הרמות לצדדים באימון כתפיים.

כן אני משתמש באינסולין לכתפיים וחזה עליון.
ומחט אינץ לתחת וונטרו גלוטס.

0.7ml כל 3.5 יום וכמובן מחליף לחי בין זריקה לזריקה.

קראתי אבל לא בטוח שהגלוטס יכולים להכניס עד 4 או 5cc.

0.7ml כל 3.5 יום וכמובן מחליף לחי בין זריקה לזריקה.

קראתי אבל לא בטוח שהגלוטס יכולים להכניס עד 4 או 5cc.
ונטרו מכניסים לי 3סיסי בכיף לא ניסיתי יותר עדיין
גלוטס אני מאמין יכנס יותר אם אנסה אם בונטרו נכנס לי 3 בלי בעיה

• פותח/ת השרשור
עדכון:
אתמול הזרקתי בכתף 1ml npp, עם מחט כחולה.
בכלל לא מרגישים את הדקירה והחומר נכנס בקלות (אחת הסיבות שלא הזרקתי עם מחט אינסולין). חוויה. 🤣

רציתי להגיד תודה לכל מי שתרם מהידע והניסיון שלו, עכשיו יש לי עוד מקום להזריק חוץ מהגלוטס.
🙌

עדכון:
אתמול הזרקתי בכתף 1ml npp, עם מחט כחולה.
בכלל לא מרגישים את הדקירה והחומר נכנס בקלות (אחת הסיבות שלא הזרקתי עם מחט אינסולין). חוויה. 🤣

רציתי להגיד תודה לכל מי שתרם מהידע והניסיון שלו, עכשיו יש לי עוד מקום להזריק חוץ מהגלוטס.
🙌
מצויין,תרביץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית