הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה החבילה האחרונה שקיבלתם?

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
הגיע לי אתמול…
Halo top וגודיז, חפשו אותי בסיבוב
A7D89AC4-E5DD-4D92-B205-0B09E1FDD122.jpeg

20220824_004151.jpg

הזמנתי מאייהרב חלבון טבעוני אורגני כשר, בלי סוכר והכימיקלים שאני מעדיף להימנע מהם.
אבקה לא זולה, אבל מעט ממנה עם הרבה אבקת סויה ללא טעם ממי פרוטאין, זה יוצא מעולה.

20220822_153245.jpg
חטיפי חלבון טבעונים, בריאים וכשרים כמו שאני מחפש, הזמנתי מהחברה כאן בארץ.
משתמש בהם כשאני ממהר ואין לי זמן להכין אוכל.

אני אמנם לא טבעוני, אבל מעדיף לגוון במזון שלי ומקורות החלבון שלי. 100 ש"ח לקופסה, 20 חטיפים בכל קופסה. 3 חטיפים זה בערך 33 גרם חלבון. די יקר לטעמי, אבל עושה את העבודה ויש לי טעם יקר.

לא יודע איפה לשאול את זה - כנראה פה זה רעיון טוב,
הזמנתי הרבה חולצות ממאיפרוטאין, כולן הגיעו מבד צמוד ולא נוח, איכות על הפנים, אכזבה.
מישהו קנה מהם חולצות דרייפיט לאימונים והן ישבו עליו טוב? אשמח לדעת

• פותח/ת השרשור
בפירוש כן. צריך לקחת מידה אחת גדולה יותר מהרגיל עבור חולצות הדרייפיט שלהם. רשמתי את זה בעמוד קודם.

צפה בקובץ המצורף 81172
הזמנתי מאייהרב חלבון טבעוני אורגני כשר, בלי סוכר והכימיקלים שאני מעדיף להימנע מהם.
אבקה לא זולה, אבל מעט ממנה עם הרבה אבקת סויה ללא טעם ממי פרוטאין, זה יוצא מעולה.

צפה בקובץ המצורף 81173חטיפי חלבון טבעונים, בריאים וכשרים כמו שאני מחפש, הזמנתי מהחברה כאן בארץ.
משתמש בהם כשאני ממהר ואין לי זמן להכין אוכל.

אני אמנם לא טבעוני, אבל מעדיף לגוון במזון שלי ומקורות החלבון שלי. 100 ש"ח לקופסה, 20 חטיפים בכל קופסה. 3 חטיפים זה בערך 33 גרם חלבון. די יקר לטעמי, אבל עושה את העבודה ויש לי טעם יקר.

מתפלא עליך, גם יקר וגם 11 גרם חלבון לחטיף... לא עדיף לתקוע 2 פרוסות גבנצ אם אין זמן?

ולמה חלבון מהצומח? אין שום הבדל, הייתי לוקח את מה שהכי זול
כן זוכר שהבאת איזה 15 קילו חלבון סויה מתחת ל$75 ממייפרוטאין, זה דיל

בפירוש כן. צריך לקחת מידה אחת גדולה יותר מהרגיל עבור חולצות הדרייפיט שלהם. רשמתי את זה בעמוד קודם.

וואללה באסה, אבל הבעיה לדעתי היא ה"גזרה" של החולצה, לא? כלומר גם אם אקח מידה אחת יותר הבד עדיין יהיה צמוד אבל גם ייראה עליי רחב, השרוולים יגיעו יותר למרפקים וזה ייראה גם צמוד וגם לא במידה ולא מחמיא, איזה מידה אתה ואיזה הזמנת אשמח לדעת?

• פותח/ת השרשור
אני L ולקחתי XL בחולצות המדוברות. זה לא צמוד ונראה טוב. זה לא שיש הפרש כזה גדול במידות שזה נראה תלוי עלי כמו קולב 😃

תודה רבה אחי! אזמין שוב במידה אחת יותר, פדיחה אם גם זה לא יהיה עליי משהו, אתקע עם 10 חולצות לתרומה

Back
למעלה תחתית