הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זמן התוצאות מחזיקות?

Mario101

משתמש מתחיל
219
15
נק' מוניטין:
27
219
15
אני שוקל לעשות סייקל אחד אז יש לי כמה שאלות:
כמה זמן מחזיקות התוצאות מסייקל אחד (אם במידה וממשיכים להתאמן וכו׳)? או שזה משהו שצריך להמשיך לעשות כל הזמן?
2. מה הסיכוי לאקנה ונשירת שיער ותופעות לוואי מסייקל אחד?

אף אחד לא עושה סייקל אחד... 🙄
תופעות לוואי זה משהו אינדיבידואלי, תלוי בחומר שאתה מריץ ובגנטיקה שלך להקרחה.

מכיר אנשים שמרצים סייקלים ויש להם בלורית יפה.. ומצד שני אנשים שעשו סייקל אחד וסבלו מנשירה ואובדן שיער.

במידה ואתה נוטה להקרחה קלאסית, סטרואידים ברוב המקרה יזרזו את נשירת השיער.

אם אתה כבר סובל מהקרחה אתה היית אמור להיות כבר על פייסטרייד, ואקנה זה גם הימור גנטי פשוט תנסה ותראה מה יהיה מקסימום מייד תפסיק אם קשה לך להתמודד עם הסיידס...

בדרך כלל ממה שהרוחות נישאר 70 אחוז במידה ואתה ממשיך להקפיד חזק בתזונה ואימונים הזמן הניקוי( שזה קשה)
אז בגדול זה משתלם חחח, לגבי תופעות לוואי אני למשל חטפתי אקנה קשה בגלל מסטרון ( בדיעבד הבנתי את זה,Dht טהור)
אז להבא אמנע מDHT כמה שאפשר או במינון נמוך יותר

בדרך כלל ממה שהרוחות נישאר 70 אחוז במידה ואתה ממשיך להקפיד חזק בתזונה ואימונים הזמן הניקוי( שזה קשה)
אז בגדול זה משתלם חחח, לגבי תופעות לוואי אני למשל חטפתי אקנה קשה בגלל מסטרון ( בדיעבד הבנתי את זה,Dht טהור)
אז להבא אמנע מDHT כמה שאפשר או במינון נמוך יותר

הוא לא גרם לך להקרחה?

• פותח/ת השרשור
לא מחפש להתנפח בטירוף ולהיראות מטורף אני רק רוצה להיראות חטוב וטוב, אני מתאמן גם קבוע עם תוכנית תזונה מסודרת. בגלל זה אני שוקל סייקל אחד

לא מחפש להתנפח בטירוף ולהיראות מטורף אני רק רוצה להיראות חטוב וטוב, אני מתאמן גם קבוע עם תוכנית תזונה מסודרת. בגלל זה אני שוקל סייקל אחד
אי אפשר להפסיק כלומר לא לחזור זה ממכר זו הרגשה שתמיד רוצים אותה - אתה סופרמן

כולם אומרים רק אחד..
בוא.. מסייקל אחד לא תהפוך לדוגמן פיטנס ואתה ישר תרוץ לסייקל השני.

רוב האנשים שעושים סייקלים.. כבר מתכננים את הסייקל הבא בזמן הסייקל הנוכחי.🤩

עזוב את השטויות האלו, יש כל כך הרבה דרכים להתקדם טבעי שעוד לא ניצלת, כמו תוכנית אימונים טובה יותר ממאמן טוב יותר.

במקומך הייתי נמנע מצעד שמסכן הקרחה, פצעים, תופעות לוואי, ובריאות. והייתי הולך למאמן טוב כמו @OA שמתמחה בפיתוח גוף טבעי.

ככה גם ההישגים שלך ישארו איתך יותר זמן מאשר סייקל שיעלם כשתפסיק.

לא מחפש להתנפח בטירוף
חלאס נדבר לי ה# לשמוע את זה
כל אחד חושב שהוא יהפוך לארנולד מ2 סייקלים
או מלהתאמן רגיל
זה תירוץ של אנשים שזורקים # למה הם לא מתקדמים
אתה חייב להתנפח בטירוף כדי להיראות חטוב וטוב
כי כדי להיראות חטוב וטוב אתה צריך שריר שיהיה לך מה לחטב
צריך שיהיה מה לחטב
אחרת אתה תהיה עוד אחד ניצול שואה שתקוע בחיטוב כל החיים ולא מבין למה הוא לא נראה כמו שהוא רצה להיראות

• פותח/ת השרשור
חלאס נדבר לי ה# לשמוע את זה
כל אחד חושב שהוא יהפוך לארנולד מ2 סייקלים
או מלהתאמן רגיל
זה תירוץ של אנשים שזורקים # למה הם לא מתקדמים
תגיד לי ימטומטם מי זורק ז*ן?
יש לי תוכנית אימונים ותזונה באתר פה שנה ואני משקיע כמו שצריך סתום את הפה על דברים שאתה לא מבין בהם אהבל

תגיד לי ימטומטם מי זורק ז*ן?
יש לי תוכנית אימונים ותזונה באתר פה שנה ואני משקיע כמו שצריך סתום את הפה על דברים שאתה לא מבין בהם אהבל
אהבל תקרא לאחותך ואל תגיד לי מה אני מבין ומה אני לא
שמישהו כותב "אני לא רוצה להתנפח" זה מראה על בורות
אתה לא תתנפח בטעות תהיה בטוח
כדי להתנפח אתה צריך לאכול כמו חזיר זה מלחמה על כל ק"ג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית