עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב את השטויות האלו, יש כל כך הרבה דרכים להתקדם טבעי שעוד לא ניצלת, כמו תוכנית אימונים טובה יותר ממאמן טוב יותר.
במקומך הייתי נמנע מצעד שמסכן הקרחה, פצעים, תופעות לוואי, ובריאות. והייתי הולך למאמן טוב כמו @OA שמתמחה בפיתוח גוף טבעי.
ככה גם ההישגים שלך ישארו איתך יותר זמן מאשר סייקל שיעלם כשתפסיק.
למיטב הבנתי, רוב התוצאות יעלמו כשתפסיק, מכאן ההתמכרות להמשיך.אני כבר בתוכנית אימונים ותזונה פה כבר שנה ורואה תוצאות פשוט מחפש משהו שיזרז את זה
זה נעלם כשמפסיקים? כי מישהו הגיב לי ש70 אחוז מהתוצאות נשארים ממשיכים להקפיד על תזונה ואימונים
הבנתי.. בעיה יש לנו במשפחה נטייה להקרחה והשיער שלי יותר חשוב לי מהגוף אז אוותרלמיטב הבנתי, רוב התוצאות יעלמו כשתפסיק, מכאן ההתמכרות להמשיך.
יש היום השתלות אז הכל טובהבנתי.. בעיה יש לנו במשפחה נטייה להקרחה והשיער שלי יותר חשוב לי מהגוף אז אוותר
הבנתי.. בעיה יש לנו במשפחה נטייה להקרחה והשיער שלי יותר חשוב לי מהגוף אז אוותר
הסיטואציה היחידה שאני רואה אפשרות שאתה עושה סייקל אחד וביי זה בגלל תופעות לוואי כמו אקנה מטורפת, או האצה של ההתקרחות או מסיבות בריאותיות.יש..
אבל אתה תמיד תרצה עוד
תלוי ברמה שלך אם אתה לא עובר את הגבול הגנטי כנראה שהרוב ישאר זה אכן קיצור דרךלמיטב הבנתי, רוב התוצאות יעלמו כשתפסיק
בן כמה אתה?
אתה על פרופסיה? מינוקסידיל?