צריכת קלן - מבקש כמה חידודים

• פותח/ת השרשור roimos
  • פורסם בתאריך

roimos

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
היי,
לפני שאשאל מה שרציתי, רוצה לציין שהתחלתי להשתמש בקלן בחודש האחרון.
היו לי כמה שאלות בהתחלה, רציתי לפתוח על זה נושא אבל לשמחתי מצאתי בפורום תשובות כמעט להכל ויצאתי לדרך.
כיום, הצטברו לי כמה שאלות שלצערי לא הצלחתי להבין במדויק מה עליי לעשות ולא רוצה לטעות, גם ככה עד שאני משיג...

הכדורים שברשותי הם הסגולים במינון של 40MG. באתר היצרן הם מאומתים.

שאלותיי הן:
1. התחלתי לפני חודש וקראתי שצריך לצרוך במשך שבועיים ואז להפסיק שבועיים. זה מה שעשיתי
עכשיו כשחזרתי, האם צריך לחזור שוב בהדרגה (40-80-120 וכו') או ישר למינון גבוה יותר (למשל 120) ?

2. בהתחלה כמו כולם היו דפיקות לב, בעיקר בלילה, ועוד כל מיני. כיום יש רק רעידות בקטנה. אבל לא ממש ניסיתי לצרוך יותר מ-120 מ"ג
כמה זה חשוב לחיטוב חזק להגיע ל-160 והאם כדאי בכלל? משקל כ-80. כי לרוב צרכתי 80 מ"ג אבל אני לא מרגיש שזה עושה קסמים כמו שמדברים (ואני בגירעון קלורי מדויק). זה אמנם מסייע, אבל לא בקצב שחשבתי. האם כדאי לעלות ל-120? האם כדאי 160?

3. אני יודע שזו שאלה שנטחנה, אבל משהו לא מסתדר לי לגבי התזמון. מצד אחד כתוב בנעוץ לקחת בהפרשים של 3-4 שעות, מצד שני לקחת 4-6 שעות לפני אימון. איך זה מסתדר עם השעון? אם את הראשון אני לוקח בבוקר למשל ב-9 אחרי כשאני קם, השני ב-12, השלישי ב-15. נניח ואני לוקח 4 כדי להגיע ל-160 מ"ג. זה אומר שהרביעי ב-18, וסביב 19 אני הולך להתאמן כבר.
לכן מה שעשיתי עד היום זה לעצור בכדור השלישי בערך בשעה 15-16. ואז בערך בשבע הולך להתאמן. לא שקרה משהו, אבל איך מסדרים את זה בצורה נכונה בהתאם להוראות בנעוץ? כי אם הייתי רוצה לקחת כדור רביעי בערך בשש זה אומר שעה אחרי זה אימון. אלא אם בנעוץ מדובר על כדורים של 80 ואז מסיימים בפעמיים, אם כן - אולי תגידו שאפשר לצרוך 2 במכה בבוקר (80 מ"ג סה"כ) ועוד 2 נוספים בצוהריים, ואז לקראת ערב ללכת להתאמן.
בקיצור - אשמח להבין וגם לדעת איך באמת לצרוך 120-160 מ"ג ביום בצורה האפקטיבית ביותר.

4. קראתי שבזמן ההפסקה מקלן אפשר ורצוי לצרוך יוהימבין. יש לי. האם אפשר כבר יום אחרי ההפסקה מקלן להתחיל עם יוהימבין? כמו כן כשחוזרים לקחת קלן אחרי שבועיים, האם אפשר לקחת אותו יום אחרי שמסיימים את היוהימבין?

5. לפני כמה שנים כשלא הייתי בעניינים בכלל, מישהו הביא לי קלן, כדורים מרובעים לבנים. האם ידוע אם הם עדיפים\יעילים יותר מהסגולים?

תודה מראש.

עכשיו כשחזרתי, האם צריך לחזור שוב בהדרגה (40-80-120 וכו') או ישר למינון גבוה יותר (למשל 120) ?
כן.
תתחיל ב40 ותעלה בהדרגה.
אם כדאי 160?
לא.
להגיע עד ל120 וזהו.
אני יודע שזו שאלה שנטחנה, אבל משהו לא מסתדר לי לגבי התזמון. מצד אחד כתוב בנעוץ לקחת בהפרשים של 3-4 שעות, מצד שני לקחת 4-6 שעות לפני אימון. איך זה מסתדר עם השעון? אם את הראשון אני לוקח בבוקר למשל ב-9 אחרי כשאני קם, השני ב-12, השלישי ב-15. נניח ואני לוקח 4 כדי להגיע ל-160 מ"ג. זה אומר שהרביעי ב-18, וסביב 19 אני הולך להתאמן כבר.
לכן מה שעשיתי עד היום זה לעצור בכדור השלישי בערך בשעה 15-16. ואז בערך בשבע הולך להתאמן. לא שקרה משהו, אבל איך מסדרים את זה בצורה נכונה בהתאם להוראות בנעוץ? כי אם הייתי רוצה לקחת כדור רביעי בערך בשש זה אומר שעה אחרי זה אימון. אלא אם בנעוץ מדובר על כדורים של 80 ואז מסיימים בפעמיים, אם כן - אולי תגידו שאפשר לצרוך 2 במכה בבוקר (80 מ"ג סה"כ) ועוד 2 נוספים בצוהריים, ואז לקראת ערב ללכת להתאמן.
בקיצור - אשמח להבין וגם לדעת איך באמת לצרוך 120-160 מ"ג ביום בצורה האפקטיבית ביותר.
קח הכל בבוקר.

• פותח/ת השרשור
הבנת הנקרא.
הוא אמר לך להתחיל ממינון של 40 ביום, ובהדרגה להגיע ל120, ללא צורך לחלק את המינון.
זאת אומרת לקחת למשל 3 ימים 40, אחר כך לקחת שלושה ימים 40+40 יחד, ואחרי עוד שלושה ימים 40+40+40 יחד?

זאת אומרת לקחת למשל 3 ימים 40, אחר כך לקחת שלושה ימים 40+40 יחד, ואחרי עוד שלושה ימים 40+40+40 יחד?
אפשר, אישית לא השתמשתי בקלן אז לא יודע להגיד מניסיון אישי.
מבחינה הגיונית הייתי קופץ 20 כל כמה ימים (תחצה את הכדורים). כדי לתת לגוף להסתגל בקפיצות קטנות יותר בין קפיצה לקפיצה.

• פותח/ת השרשור
1-4 40 מקג
4-8 80 מקג
ו8-14 120 מקג
אין בעיה, בפוסט הראשי אגב גם כתוב משהו דומה אבל הייתי בטוח שהכוונה היא שבימים שלוקחים 80 או 120 אז בכל זאת צריך לצרוך עם מרווחים ביניהם אבל רק להגיע לסך יומי כזה.
אם אני כבר צורך כיום 80 מ"ג, אחד בבוקר ואחד 3 שעות אחרי אז עקרונית אני כבר יכול לדלג על 1-4 ימים של 40 מק"ג כי את זה כבר עשיתי לפני כמה ימים ואז עברתי ל-80 רק בהפרשי שעות. אז תאכלס ממחר אני כבר יכול לקחת 1-4 ימים ישר 80 מק"ג. לא?

אין בעיה, בפוסט הראשי אגב גם כתוב משהו דומה אבל הייתי בטוח שהכוונה היא שבימים שלוקחים 80 או 120 אז בכל זאת צריך לצרוך עם מרווחים ביניהם אבל רק להגיע לסך יומי כזה.
אם אני כבר צורך כיום 80 מ"ג, אחד בבוקר ואחד 3 שעות אחרי אז עקרונית אני כבר יכול לדלג על 1-4 ימים של 40 מק"ג כי את זה כבר עשיתי לפני כמה ימים ואז עברתי ל-80 רק בהפרשי שעות. אז תאכלס ממחר אני כבר יכול לקחת 1-4 ימים ישר 80 מק"ג. לא?
לא הבנתי כלום ממה שכתבת
ולמה התחלת ישר מ80 מקג ?
זה לא כאילו יעשה יותר עבודה ישר, אין היגיון להתחיל גבוה ככה

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי כלום ממה שכתבת
ולמה התחלת ישר מ80 מקג ?
זה לא כאילו יעשה יותר עבודה ישר, אין היגיון להתחיל גבוה ככה
לא, לא הבנת אותי.
התחלתי סייקל שני לפני כמה ימים, אחרי שבועיים הפסקה. ראשון עד רביעי שבוע שעבר לקחתי 40 ביום. כל בוקר. מחמישי עד אתמול לקחתי 40 בבוקר ועוד 40 בצהריים
זאת אומרת שאני יכול תאכלס ממחר להתחיל לקחת כבר 80 או 120 ישר יחד על הבוקר? כי בארבעת הימים האחרונים כבר לקחתי 80, פשוט בחלוקה לפעמים ביום, 40 ועוד 40.

לא, לא הבנת אותי.
התחלתי סייקל שני לפני כמה ימים, אחרי שבועיים הפסקה. ראשון עד רביעי שבוע שעבר לקחתי 40 ביום. כל בוקר. מחמישי עד אתמול לקחתי 40 בבוקר ועוד 40 בצהריים
זאת אומרת שאני יכול תאכלס ממחר להתחיל לקחת כבר 80 או 120 ישר יחד על הבוקר? כי בארבעת הימים האחרונים כבר לקחתי 80, פשוט בחלוקה לפעמים ביום, 40 ועוד 40.
האידיאל זה לפזר כמה שיותר במהלך היום ולא לקחת בבום בבת אחת כדי למקסם השפעה אכל לא לקחתי אף פעם קלן אז לא יודע

לא, לא הבנת אותי.
אם הגעת ל80 כבר לכמה ימים אז תעלה ל120
אם לא הגעת ל80 אז תעלה ל80 מה הבעיה
האידיאל זה לפזר כמה שיותר במהלך היום ולא לקחת בבום בבת אחת כדי למקסם השפעה אכל לא לקחתי אף פעם קלן אז לא יודע
לא חושב שזה משנה
מחצית החיים של החומר זה 35 שעות בערך אז זה לא משנה ככ לפי דעתי
@frozen מבין יותר בחרא הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית