טכניקה שגויה בדדליפט/חתירה עם מוט

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
אהלן אנשים יקרים,
אני שם לב שהטכניקה שלי לקויה בדדליפט וחתירה במוט בגלל שאני מעקם את הגב בשביל להרים את המוט מנקודת ההתחלה.
העניין שעברתי מכון והפלטות כנראה קטנות בגודל שלהם (הקוטר קטן), ואז אני מתעקם כלפי מטה בשביל להרים אותו במקום שהוא יגיע בערך לאמצע השוק ברגל.
השאלה אם הבעיה בי, או שאני בסדר ופשוט צריך להגביה את המוט וזה באמת עניין של הקוטר של הפלטות?
תודה

אשמח לראות סרטון.
אבל רוב הסיכויים שצריך פשוט להנמיך את האגן יותר, להכניס ברכיים יותר בין הרגליים, ולהתחיל מנקודת התחלה מעט דומה לסקווואט.

לחתירה אתה לא חייב לרדת עם המוט לרצפה, אתה יכול לבצע חתירה בלי לגעת עם המוט ברצפה.

• פותח/ת השרשור
אשמח לראות סרטון.
אבל רוב הסיכויים שצריך פשוט להנמיך את האגן יותר, להכניס ברכיים יותר בין הרגליים, ולהתחיל מנקודת התחלה מעט דומה לסקווואט.

לחתירה אתה לא חייב לרדת עם המוט לרצפה, אתה יכול לבצע חתירה בלי לגעת עם המוט ברצפה.

תודה על התגובה,
אני יכול לרדת נמוך ממש כמו שאמרת בדומה סקוואט, השאלה אם אני בתנועה הזו בעצם מפספס את הדדליפט? מבחינת שרירים שהוא עובדת עליו והתנועה עצמה? או שזה יתאזן לאחר שהמוט יגיע לגובה הרצוי בעצם?

תודה על התגובה,
אני יכול לרדת נמוך ממש כמו שאמרת בדומה סקוואט, השאלה אם אני בתנועה הזו בעצם מפספס את הדדליפט? מבחינת שרירים שהוא עובדת עליו והתנועה עצמה? או שזה יתאזן לאחר שהמוט יגיע לגובה הרצוי בעצם?
אם אתה מבצע דדליפט עם קוטר שונה מהדדליפט המקובל, אתה גם ככה לא עושה דדליפט מקובל, וצריך טכניקה מותאמת למצב.

אתה לא מפספס דדליפט בגלל שיש יותר טווח תנועה, זה פשוט צריך טכניקה מתאימה למצב.
יהיה הבדל קטן ברמת הסטרס על שרירים שונים, אבל זה מתאזן עם תרגול הדרגתי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מבצע דדליפט עם קוטר שונה מהדדליפט המקובל, אתה גם ככה לא עושה דדליפט מקובל, וצריך טכניקה מותאמת למצב.

אתה לא מפספס דדליפט בגלל שיש יותר טווח תנועה, זה פשוט צריך טכניקה מתאימה למצב.
יהיה הבדל קטן ברמת הסטרס על שרירים שונים, אבל זה מתאזן עם תרגול הדרגתי.

אז מה עושים בסיטואציה כזאת? אין לי איך למדוד ממש גם את קוטר הפלטות ואין לי צושג איך להתאים את התנועה

• פותח/ת השרשור
תעלה לכאן סרטון טכניקה שלך.

בהזדמנות אני יעלה, למה אחרי האימון היום כואב לי כל הגב תחתון אני מרגיש שאני מת. אם יש לך מתיחות כלשהן או משהו שיכול לעזור אשמח לבנתיים עד שאני יעלה סרטון

בהזדמנות אני יעלה, למה אחרי האימון היום כואב לי כל הגב תחתון אני מרגיש שאני מת. אם יש לך מתיחות כלשהן או משהו שיכול לעזור אשמח לבנתיים עד שאני יעלה סרטון
אני מעדיף לא לתת עיצות על מתיחות וכאבים כשאין לי מושג ממה נובע הכאב ואיך בדיוק המתיחות יכולות לעזור, מצטער.
תדאג בכללי להתאוששות שלך עם שינה ותזונה והרבה נוזלים.

אשמח לראות את הסרטון.

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף לא לתת עיצות על מתיחות וכאבים כשאין לי מושג ממה נובע הכאב ואיך בדיוק המתיחות יכולות לעזור, מצטער.
תדאג בכללי להתאוששות שלך עם שינה ותזונה והרבה נוזלים.

אשמח לראות את הסרטון.

אשלח שישי/שבת באימון הבא אני אתן לגב לנוח. תזונה שינה ונוזלים זה בטוח השאלה מה לעשות בנוסף להקל על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית