הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל ומספר חזרות

Mango562

משתמש מתחיל
44
8
נק' מוניטין:
8
44
8
אם אני מוותרת על סקוואט כבד(כי אין לי בחדכ מעמד למוט ) ,ואני אעשה נגיד עם משקולות יד במשקל מן הסתם רבה פחות גבוה ועם מספר חזרות גדול זה יהיה שווה ערך לתרגיל עם משקל כבד ומספר חזרות נמוך ?
ואשמח כמובן על המלצות לעוד תרגילים שעובדים בערך על אותם שרירים ( אני לרוב עושה רק דד ליפט עם משקל כבד ) .

נערך לאחרונה:
זה לא אותו דבר, כמות החזרות השונה זה כמו תרגיל שונה לחלוטין. ולפעמים זה כבר לא אפקטיבי מספר רב כל כך של חזרות.

ממליץ לך לפנות למאמנ/ת במכון שיסביר לך על תחליפים שיש לך במכון עבור כל תרגיל. אני בטוח שבעזרת המכשירים השונים אפשר למצוא לך תחליף.

ואני אעשה נגיד עם משקולות יד במשקל מן הסתם רבה פחות נמוך ועם מספר חזרות גדול זה יהיה שווה ערך לתרגיל עם משקל כבד ומספר חזרות נמוך ?
בגדול כל עוד את לא מגזימה עם 20000 חזרות אז כן. שימי לב רק שזה לא יהפוך להיות תרגיל לאמות, מומלץ לשים רצועות אחיזה בשביל זה.
ואשמח כמובן על המלצות לעוד תרגילים שעובדים בערך על אותם שרירים ( אני לרוב עושה רק דד ליפט עם משקל כבד ) .
יש כל כך הרבה אפשרויות, פשוט תכתבי ביוטיוב exercise for the quads ותמצאי תרגיל שרלוונטי לציוד שלך. דרך אגב דדליפט זה דווקא תרגיל לשרשרת אחורית, המסטרינג ישבן וגב תחתון, והעבודה של הקוואדס בו היא לא משהו.

אפשר לנסות וריאציות שונות של סקוואט כדי להעלות עומס כגון-
גובלט סקוואט, פאוז סקוואט, בוקס סקוואט, סקוואט-וחצי, ספליט סקוואט ועוד...

אפשר גם להוסיף מתודות שונות להעלאת עומס כגון-
העלאת טמפו, קיצור זמני מנוחה, TUT...

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אפשר לנסות וריאציות שונות של סקוואט כדי להעלות עומס כגון-
גובלט סקוואט, פאוז סקוואט, בוקס סקוואט, סקוואט-וחצי, ספליט סקוואט ועוד...

אפשר גם להוסיף מתודות שונות להעלאת עומס כגון-
העלאת טמפו, קיצור זמני מנוחה, TUT...

בהצלחה
אחלה מגניבתודה
בגדול כל עוד את לא מגזימה עם 20000 חזרות אז כן. שימי לב רק שזה לא יהפוך להיות תרגיל לאמות, מומלץ לשים רצועות אחיזה בשביל זה.

יש כל כך הרבה אפשרויות, פשוט תכתבי ביוטיוב exercise for the quads ותמצאי תרגיל שרלוונטי לציוד שלך. דרך אגב דדליפט זה דווקא תרגיל לשרשרת אחורית, המסטרינג ישבן וגב תחתון, והעבודה של הקוואדס בו היא לא משהו.

זהו מורגש לי כבר ממשקל מסויים האמות ואני לא מרגישה את העבודה על השרירים הפלג גוף תחתון , ומה זה בדיוק רצועות אחיזה ?
אגב עוד שאלה כל האימון שלי זה רק עם משקל חופשי , ואני לא משתמשת בכל המכשירים למינהם בחד"כ ( בעיקר בגלל שהתאמנתי תקופה בסטודיו אז ככה שאני ממשיכה את האופי אימון משם ) . אם יש מכשירים ששווה לא לוותר עליהם שיכולים להיות אפילו יותר יעילים מאימון של משקל חופשי אני אשמח להמלצות .

אגב עוד שאלה כל האימון שלי זה רק עם משקל חופשי , ואני לא משתמשת בכל המכשירים למינהם בחד"כ ( בעיקר בגלל שהתאמנתי תקופה בסטודיו אז ככה שאני ממשיכה את האופי אימון משם ) . אם יש מכשירים ששווה לא לוותר עליהם שיכולים להיות אפילו יותר יעילים מאימון של משקל חופשי אני אשמח להמלצות
הגדרה של תרגילים יעילים יותר או יעילים פחות היא קצת בעייתית ברוב המקרים.
פשוט תבחרי תרגילים שהקוואדס זה שריר המטרה בהם, לא קריטי אם זה מכונות או משקל חופשי, העיקר שאת מרגישה בנוח עם התרגיל (כמובן שאת לא אמורה באמת להרגיש בנוח כשאת מתאמצת, אבל תרגיל שאת לא מרגישה בו בנוח עוד בחימום קליל כנראה עדיף להחליף אותו).
זהו מורגש לי כבר ממשקל מסויים האמות ואני לא מרגישה את העבודה על השרירים הפלג גוף תחתון , ומה זה בדיוק רצועות אחיזה ?
upload_2022-8-23_21-39-34.png

זה מנטרל את העומס של האחיזה ונותן לך אפשרות לעבוד על שרירים שהם לא אמה בתרגילים כמו סקוואטים עם דאמבלים ביד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית