הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דדליפט ג'ק

thruster

משתמש פעיל
421
83
נק' מוניטין:
110
421
83
כל פעם שאני עושה דדליפט זה נהיה סיוט להעמיס את הפלטות (4-5 כל צד), לדעתכם איזה מיני דדליפט ג'ק יעשה את העבודה?
https://www.amazon.com/gp/product/B096FDTWY5/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A260G7NXO0H0KV&psc=1

וגם כשאני שם פלטה של 1.25 למטה אז כל המוט זז לי ועדיין אני צריך להתאמץ בשביל לנעול את הפלטות כי הן זזות כלפי חוץ.

אישית לא מפריע לי להילחם לשים משקל על המוט, אבל ג'ק בהחלט עושה חיים קלים יותר.

הייתי קונה שתיים בשביל להניח בשני הצדדים באותו זמן.
זה נורא מעצבן לעשות כל צד בנפרד. אם אתה כבר קונה ג'ק, לך על 2.

• פותח/ת השרשור
אישית לא מפריע לי להילחם לשים משקל על המוט, אבל ג'ק בהחלט עושה חיים קלים יותר.

הייתי קונה שתיים בשביל להניח בשני הצדדים באותו זמן.
זה נורא מעצבן לעשות כל צד בנפרד. אם אתה כבר קונה ג'ק, לך על 2.
תכל'ס אקח 2, זה יעשה את העבודה הדבר הזה מאמזון? שלא יתפרק לי

וזה לא שמפריע לי להלחם, זה דופק את הסט אחרכך כי זה מאמץ את הגב

תכל'ס אקח 2, זה יעשה את העבודה הדבר הזה מאמזון? שלא יתפרק לי

וזה לא שמפריע לי להלחם, זה דופק את הסט אחרכך כי זה מאמץ את הגב
נראה לי שכן, לא מבין בזה, אבל נראה כמו כלי שמיועד לעבודה.

אתה יכןל לשים פלטה של 1.25 לגלגל את המוט עליו ולהעמיס את המשקל, פחות נוח מג'ק אבל עדיף מלהרים אותו

• פותח/ת השרשור
אתה יכןל לשים פלטה של 1.25 לגלגל את המוט עליו ולהעמיס את המשקל, פחות נוח מג'ק אבל עדיף מלהרים אותו
זה עדיין לא נוח, המוט זז ימינה שמאלה, הפלטות לא נשארות צמודות ואז צריך להרים את כולן...

• פותח/ת השרשור
ממליץ אם כבר אתה קונה ג'ק אז לקנות אחד שמרים את שתי הצדדים ביחד עושה את החיים פי אלף יותר קלים
טוב זה כבר יעלה הרבה יותר...מחפש משהו ב200 שקל שיתן לי פיתרון, לא חייב מושלם גם אחד לכל צד זה מקל על הגב, אולי קצת קאדר כי צריך להחליף צד אבל לפחות הגב לא יעבוד לא?

וזה גם בשביל לקחת לחדר כושר, אחד שמרים את 2 הצדדים לא יכנס לתיק ☝️

טוב זה כבר יעלה הרבה יותר...מחפש משהו ב200 שקל שיתן לי פיתרון, לא חייב מושלם גם אחד לכל צד זה מקל על הגב, אולי קצת קאדר כי צריך להחליף צד אבל לפחות הגב לא יעבוד לא?

וזה גם בשביל לקחת לחדר כושר, אחד שמרים את 2 הצדדים לא יכנס לתיק ☝️

אוקי חשבתי זה לחדכ בבית באתי גם להציע שתבנה אחד מעץ(יחסית פשוט) אבל אם זה לקחת לחדכ אז כן צד אחד עדיף, מה ששלחת נראה שיעשה את העבודה, מה שכן הייתי קורא תגובות באמזון של אנשים שקנו את המוצר הספציפי כי לפעמים הגימור של הג'קים מפריע לעבודה(נגיד היה לי אחד עם פינות ממש מרובעות היה קשה לגלגל על הרצפה ועשה את העבודה קשה יותר והיה לי אחד אחר ממש מעוגל ושהיה עליו את כל המשקל הוא לא היה יציב ונפל כל הזמן)

אם התקציב מאפשר הייתי מציע את הgenesys jack של klevabuilt. החרא הזה ממש נוח, קל מאד, אבל יעלה לך 700 שקל אחרי המכס להזמין אותו לישראל.

• פותח/ת השרשור
איך זה יותר טוב ממיני ג'ק? אני מכיר את האופציה הזאת, לא הבנתי מה ההבדל בין זה לבין פלטה.
יותר קל ממיני ג'ק
יותר טוב מפלטה כי המשקל מתגלגל מפלטה של 1.25 לעומת מה שבקישור שאמור לתפוס את המות במקום

למה? גם ככה מעמיסים צד אחד ואז את השני
כי להרים ולהוריד את הג'ק כל צד בנפרד עבור כל פלטה זה מעצבן.
תחשוב שאתה עושה חימום סט ראשון עם 70 ק"ג.
סט שני 120, אתה צריך לעשות כל צד בנפרד. הרבה יותר נוח לתפוס 2 בשני ידיים ולהרים ולהוריד את המוט פעם אחת כל פעם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית