עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באמת יש אופציה פיזיותרפיה? היום יש לי תור לרופא וממה שקראתי בקע זה רק ניתוח כי גם יש בליטה זאת אומרת שיש איברים שיצאו דרך הקרע בדופן הבטן ואז פיזיותרפיה לא עוזרתבתור אחד שעבר ניתוח בקע בעבר .
רואים בקעים באולטרסאונד , תבקש מרופא משפחה הפניה .
בכל אופן זה תלוי בגודל הבקע וכו׳ מכיר אנשים שפיזיותרפיה עזרה להם ולא היו זקוקים לניתוח .
לא לרוץ לניתוח ישר , לנסות קודם פיזיותרפיה במידה ולא עוזר לשקול ניתוח עם כירורג בקעים .
אני כן הייתי רוצה להמשיך להתאמן בסקוואטים ודד ליפט עם משקל ועשו לך בשיטה הפתוחה? בדרך כלל קראתי שעושים עם רשתלי יש בקע מפשעתי כפול שתוקן בשיטה הפתוחה,
אם חשוב לעשות לעשות ספורט עצים כדאי לשקול ניתוח, אם זה ממש קטן אז לא חובה ישר לרוץ לנתח
ממליץ שתלך לכירוג ותראה מה הוא אומר
אם זה באמת בקע ומה הוא מציע
זהו בגלל זה נראה לי שהאופציה של בלי ניתוח די יורדת מהפרק כי בכל מקרה כנראה ניתוח יהיה לכן עדיף לסיים איתו עכשיוכיום מבצעים ניתוח רק כאשר יש ירידה באיכות החיים (כאבים, כליאה, בקע פמורלי...). גם אם יוחלט לא לעבור ניתוח, צריך להמשיך להיות במעקב כי הבקע נשאר וכנראה גם יגדל עם הזמן, במיוחד בגלל פעילות גופנית.
כיום מבצעים ניתוח רק כאשר יש ירידה באיכות החיים (כאבים, כליאה, בקע פמורלי...). גם אם יוחלט לא לעבור ניתוח, צריך להמשיך להיות במעקב כי הבקע נשאר וכנראה גם יגדל עם הזמן, במיוחד בגלל פעילות גופנית.
הייתי אצל הרופא והוא אמר שזה לא בדיוק מיקום של מפשעות (הבליטה) יותר חיבור אגן מפשעה בצד כזה בכל מקרה אני עושה אולטרסאונד שיהיה רק באוקטובר והוא אמר שאפשר להתאמן בינתיים רגיל בדרך כלל בקעים האזור האגן מנתחים? כי קראתי שיותר נדיר שמנתחים שםבתור אחד שעבר ניתוח בקע בעבר .
רואים בקעים באולטרסאונד , תבקש מרופא משפחה הפניה .
בכל אופן זה תלוי בגודל הבקע וכו׳ מכיר אנשים שפיזיותרפיה עזרה להם ולא היו זקוקים לניתוח .
לא לרוץ לניתוח ישר , לנסות קודם פיזיותרפיה במידה ולא עוזר לשקול ניתוח עם כירורג בקעים .
אנחנו לא תחליף לרופא אם הרופא אומר שזה בסדר להתאמן אז תקשיב לו , אם אתה בחשש תתיעץ עם עוד כירורג .הייתי אצל הרופא והוא אמר שזה לא בדיוק מיקום של מפשעות (הבליטה) יותר חיבור אגן מפשעה בצד כזה בכל מקרה אני עושה אולטרסאונד שיהיה רק באוקטובר והוא אמר שאפשר להתאמן בינתיים רגיל בדרך כלל בקעים האזור האגן מנתחים? כי קראתי שיותר נדיר שמנתחים שם
כן הוא בעצמו לא אבחן בקע מפשעתי אלא אבחנה לא שלמה של בקע (מחכה לאולטראסאונד) והוא באמת אמר שזה לא מיקום של בקע מפשעתי.בקע מפשעתי לא קשור לגב, בקע מפשעתי קשור לבטן תחתונה.
אני יכול להגיד לך שנמנעתי מניתוח ועשיתי טיפולים חצי שנה ושחזרתי לספורט זה חזר לי, עשיתי ניתוח וגם לאחר מכן לא הצלחתי לחזור לספורט בעצימות גבוהה . זה תהליך ארוך ואיטי . שאם לא עושים אותו נכון אז לא הטיפולים עוזרים וגם לא ניתוח . לא תמיד חוזרים מימנו מה שהיינו .
עברתי בקע ב2 המפשעות, הניתוח שעשו לי זה רשת.
לא מתכוון לייאש אותך אלא דווקא לשמח שנשמע שלפי התיאור שלך זה 100אחוז לא בקע מפשעתי.
דרך אגב לא מזהים בקע בבליטה . לא מכיר את הרופא שהלכת אליו אבל לפי מה שאתה אומר אני חושב שכדאי ללכת לעוד רופא ספציפי לתחום פציעות ספורט ובודק מה יש לך ואם אפשר להמשיך בנתיים להתאמן , בהצלחה.
לא יודע מה ראית כתוב , אני ראיתי אנשים שעברו את הפציעה בפועל וגם על עצמי.כן הוא בעצמו לא אבחן בקע מפשעתי אלא אבחנה לא שלמה של בקע (מחכה לאולטראסאונד) והוא באמת אמר שזה לא מיקום של בקע מפשעתי.
לגבי מה שכתבת, דווקא לפי מה שראיתי הרשת זה מאוד בטוח מבחינת חזרה לספורט זה סוגר את כל העסק ממש חזק והסיכויים לסיבוכים אפילו עם חזרה לספורט עצים מאוד נמוכים
מקווה שזה לא בקע באמת אבל לא נראה לי שיכול להיות עוד משהו אם יש בליטהלא יודע מה ראית כתוב , אני ראיתי אנשים שעברו את הפציעה בפועל וגם על עצמי.
לא פחות חשוב מאיך עובר הניתוח זה מי מלווה אותך לאחר הניתוח , הגוף מאוד משקר לאחר הפציעה , אתה מרגיש טוב חוזר לעצמך ופתאום הגוף בוגד בך חזרה וחוזר אחורה.
לא אומר שלא אפשרי אבל לא כזה פשוט כמו שמתארים את זה. בכל מיקרה זה נשמע שזה לא מה שיש לך אז זה פחות מדבר אלייך .
שיהיה בהצלחה.