הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש שינוי?

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
כרגע נמצא חודש וחצי בסוג של מסה- אוכל 3000 קלוריות ביום (למרות שלדעתי בשביל להיות בפלוס קלורי קל אני צריך איזה 200-300 קלוריות יותר, בחיטוב לדוגמא הייתי אוכל 2600 קלוריות ויורד בערך חצי קילו בשבוע. אבל כרגע אני עולה במשקל גוף וגם במשקלי עבודה בחדר כושר ובנפח אימון, ובאופן כללי מרגיש טוב ואנרגטי באימונים, אז כרגע נשאר על הכמות הזאת עד שאתקע)
וגם התחלתי לקחת קראטין באופן קבוע כבר חודשיים.
האם לדעתכם יש שינוי, או שאני מדמיין? יש גדילה מסוימת? (אפילו שזה מאוד מוקדם אבל עדיין), האם להישאר ככה או לעלות קלוריות?

התמונה העליונה מהיום, התמונה התחתונה מלפני חודש וחצי-חודשיים

Screenshot_2022-08-24-20-17-42-666_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2022-08-24-20-17-36-718_com.miui.gallery.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא... אתה עדיין חתיך! 🤤

חחחח
ההפך אני הבנתי עכשיו משהו שלא הבנתי אז מסה זה הרבה יותר יפה וגברי בעיקר לגברים גדולים וגבוהים.. שנה וחצי אני רק מפמפמם לעצמי קוביות קוביות והיה לי תקופה שהגעתי לא.ש נמוך מאוד ולקוביות רציניות אבל זה לא נתן לי כלום חחח וקשה מאוד לשמור על זה אחרי שבועיים זה נעלם

הבעיה שהזווית טיפה שונה ובאחת התאורה גרועה. קשה להבחין
תמשיך לצלם את עצמך פעם בשבוע שבועיים, ולמדוד היקפים, אתה תדע בצורה טובה יותר אם אתה מתקדם בהתאם

• פותח/ת השרשור
הבעיה שהזווית טיפה שונה ובאחת התאורה גרועה. קשה להבחין
תמשיך לצלם את עצמך פעם בשבוע שבועיים, ולמדוד היקפים, אתה תדע בצורה טובה יותר אם אתה מתקדם בהתאם

וכרגע אם אני ממשיך לעלות במשקל גוף להמשיך עם אותם הקלוריות נכון? פשוט אני בטוח שחלק מזה זה בגלל הקריאטין וזה שהכפלתי את הפחמימות..

וכרגע אם אני ממשיך לעלות במשקל גוף להמשיך עם אותם הקלוריות נכון? פשוט אני בטוח שחלק מזה זה בגלל הקריאטין וזה שהכפלתי את הפחמימות..
אם העליה שלך בין 0.5 -1% בחודש זה מצויין אז אל תשנה.
קראטין בהתחלה יכול קצת לגרום ״לעלייה״ במשקל אבל זה מתאזן תוך זמן קצר.
ופחמימות לא מעלות אותך במשקל אלא הכמות צריכה שלך הפלוס קלורי שלך

כן, פעם אחת הצטלמת יותר קרוב ופעם אחת יותר רחוק.
אני צריך תמונה באמצע של המרחק בין 2 התמונות לביקורת יותר טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית