הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם ניתן לאכול מאכלים "לא בריאים" על מנת להגיע למטרת הקלוריות

Bondablesleet

משתמש מתחיל
37
5
נק' מוניטין:
5
37
5
מה קורה? אני כרגע במסה,מתקשה לפעמים להגיע לסך הקלורי (ממש לפעמים בימים שאני לא בבית ואין גישה למקרר ). נגיד וחסר לי הרבה קלוריות,זה סבבה לאכול מאכלים שנחשבים לא בריאים על מנת להגיע לסך הקלורי? הכוונה למאכלים עם הרבה שומן וכו', אבל הם כן נכנסים בערכים היומיים שלי מבחינת שומן ופחמימה. לדוגמה: מלאווח שהוא 600 קלוריות אבל הרבה שומן. מה אומרים .?

1. הבעיה היא לא שומן אלא דברים אחרים כמו שומן טראנס, כולסטרול, סוכר... (וגם על זה אפשר לחלוק)
באגוזי מלך יש הרבה שומן, אבל הם 100 אחוז מהטבע. זה אומר שזה לא בריא?

2. אין סבבה / לא סבבה , יש עדיף מבחינה בריאותית. כל יום מלוואח - פחות מומלץ, מדי פעם - למה לא.

מבחינת התזונה - כל עוד אתה מכניס מספיק קלוריות, חלבון, ויטמינים+מינרלים, אז זה נחשב "סבבה" במסה.

ועוד משהו שיעזור לך, יש הרבה מאכלים "לא בריאים" שבעצם הם מאוד טובים במסה, אני לדוגמא מת על סינימיניס (הקרונלפקס עם הקנמון), תקרא את הערכים שלו, חוץ מסוכר שזה הדבר היחידי ש"בעייתי", בניגוד לקרונלפקסים אחרים הוא מלא בויטמינים, מינרלים, סידן, ברזל, סיבים, לכן אם אני במסה אעדיף לאכל את הקרונלפקס הזה על כריות נוגט (כפי שהסברתי אין בסדר ולא בסדר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית